FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
Ljudi, glavu gore bice i pobjeda i poraza.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- TurkishAirlines
**** majku, moze li jedan post proci bez sponinjanja zelje i njihovih navijaca.
Yebo vas vise oni, koji vam je qurac.
Yebo vas vise oni, koji vam je qurac.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sudjenje je bio ocajno,djelimicno i pristrasno. Ali nije razlog za prekid utakmice. UEFA ne tolerise prekide utakmica. Sudijske kradje NISU razlog za prekid utakmice. Utakmica se MORA odigrati a na sudijske odluke se zalis poslije ZAVRSENE utakmice.
Da je bio iko bar djelimicno razuman,sprijecio bi prekid utakmice,jer kazna ce biti zestoka. Za Mirvica me ne cudi,to je budala.A Rozman i Ibricic su dugo u fudbalu,znaju sta ovaj cin znaci,sto govori da su ovo ucinili iz nekih svojih razloga,sigurno ne da pomognu klubu.
Zao mi vas je sto niste u stanju da uvidite koliko ovaj prekid utakmice moze da nanese stete FKS. Posljedice mogu biti uzasne.
Sta si se usro, nije bitno vise ni ko ce igrat ni kakve su kazne. Nek istupe iz lige dok ne zavrsi mandat ovome maloumcu ili dok se nesta ne desi. Nema ovo vise smisla igrati. Kara te gdje stigne, ovo je veceras samo kap koja je prelila casu.
Maze ti oci sa terenima nekakvim, uvodjenjima vara. Repku kara svaki mjesec drugi selektor, nase klubove zakla gdje stigne.
Al zato udbasi iz Mostara udruzeno i lagano s njima.
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA)
Evo prodanih dusa
Evo prodanih dusa
Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dobro je Rožman rekao na presu, "kako da se spremiš za ovo, kako da igraš protiv ovog". Ljudi dragi ovo je mnogo više od fudbala, ruše nam državu na sve moguće načine i nažalost ne očekujem podršku UEFE jer zapad podržava huškanje i nestabilnost na našim prostorima. Oni bi bili najsretniji da se liga ugasi, a isto onoliko koliko bi željeli i rade svim silama da unište repku. Jedino rješenje ovdje su navijači, odnosno narod da svi stanu jedan uz drugog i da se napravi ogromni pritisak na savez i UEFU, protest, krivične prijave, žalbe itd. Klub kao i pojedinac ne može uraditi ništa. Nadam se da ovaj postupak od večeras će da bude pokretač revolucije. Kakva god bude finansijska kazna, nadam se da će klub otvoriti mogućnost podrške navijača, a siguran sam da bi bilo dosta podrške i od navijača drugih klubova. Pozzmosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:40Mozemo dovest najboljeg trenera al dzaba,kako ce neko na ovo sudjenje i kriterije ppstaviti tekmu?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Smrdo dosadan si.Antikloc je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Sudjenje je bio ocajno,djelimicno i pristrasno. Ali nije razlog za prekid utakmice. UEFA ne tolerise prekide utakmica. Sudijske kradje NISU razlog za prekid utakmice. Utakmica se MORA odigrati a na sudijske odluke se zalis poslije ZAVRSENE utakmice.
Da je bio iko bar djelimicno razuman,sprijecio bi prekid utakmice,jer kazna ce biti zestoka. Za Mirvica me ne cudi,to je budala.A Rozman i Ibricic su dugo u fudbalu,znaju sta ovaj cin znaci,sto govori da su ovo ucinili iz nekih svojih razloga,sigurno ne da pomognu klubu.
Zao mi vas je sto niste u stanju da uvidite koliko ovaj prekid utakmice moze da nanese stete FKS. Posljedice mogu biti uzasne.
- Crni gavran
- Kontakt:
Hvala za info, zao mi je zbog svega. Ali ebaji ga, idemo dalje. Pozdrav iz Zenice i ne dajte seZutti je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:52Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 13 mar 2024, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Im a veceras jos po 100k da dobiju na rukeKockoglavi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:52Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA)
Evo prodanih dusa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prekidi zbog bakljade, nekoliko puta valjanje igraca Bojca, izmjene, i lik produzi utakmicu za 5 min, majku yebo haha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nigdje objektivnih novinarskih članaka, izjava bivših i sadašnjih fudbalskih radnika, ostalih klubova, političara, bivših igrača, tzv. "legendi kluba".
Nacija smo podanika, izdajnika i beskičmenjaka.
Nacija smo podanika, izdajnika i beskičmenjaka.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ma samo Arenin sažetak pogledati i jasno će svima biti u kojem je smjeru išla utakmica. Čisto uzimanje lopte Hamze pred njihovim golom, pa udaranje Durakovića od strane Kulašina sa leđa, Durakoviću karton, Kulašinu ništa, pa onda ”faul” Đuričkovića opet pred njihovim golom koji je rezultirao izlaskom sa terena...Zutti je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:52Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
Nevjerovatno je šta smo mi gledali 90 minuta u glavnom gradu države.
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 13 mar 2024, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...
Dovoljno je da pogledas ovaj faul.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:54Hvala za info, zao mi je zbog svega. Ali ebaji ga, idemo dalje. Pozdrav iz Zenice i ne dajte seZutti je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:52Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ima li neko sliku statistike, zanima me omjer faulova jer kako sam ja sa tribina vidio ako nije bilo 20:5 ja ne znam svaki kontakt je **** sviralo...
Opomene: FK SARAJEVO:
Francis Kyeremeh (37; nedozvoljeno oštar start nad protivničkim br.20);
Duraković Elvir (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Kapetanović Tarik (58; nedozvoljeno oštar start);
Anđušić Nemanja (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Radović Slaviša (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Soldo Vinko (89; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Đuričković Miomir (89; nnesportsko ponašanje - međusobno odgurivanje sa protivničkim
Isključenja: FK SARAJEVO:
Do Carmo De Oliviera Renan (63 - Nasilništvo; udaranje protivničkog br.3 stisnutom šakom ( pesnicom ) u predjelu lica)
Ibričić Senijad (15; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Beridan Mustafa (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Rožman Simon (nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Isključenja:
FK SARAJEVO: Gobec Luka (65 - Neprimjereno ponašanje; psovanje sudiji i IV sudiji)
Francis Kyeremeh (37; nedozvoljeno oštar start nad protivničkim br.20);
Duraković Elvir (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Kapetanović Tarik (58; nedozvoljeno oštar start);
Anđušić Nemanja (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Radović Slaviša (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Soldo Vinko (89; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Đuričković Miomir (89; nnesportsko ponašanje - međusobno odgurivanje sa protivničkim
Isključenja: FK SARAJEVO:
Do Carmo De Oliviera Renan (63 - Nasilništvo; udaranje protivničkog br.3 stisnutom šakom ( pesnicom ) u predjelu lica)
Ibričić Senijad (15; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Beridan Mustafa (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Rožman Simon (nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Isključenja:
FK SARAJEVO: Gobec Luka (65 - Neprimjereno ponašanje; psovanje sudiji i IV sudiji)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kad je supak svirao faul Djurickovica steta sto ga nije napucao loptom a bio je posao. Steta
- Crni gavran
- Kontakt:
Moj odgovor je fuj na tog nazovi sudiju
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MrPink, napoleon72, OzmoodPinglewood, plisek, Venom i 60 gostiju.