FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Crni gavran » 13 mar 2024, 21:50

Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.

Ljudi, glavu gore bice i pobjeda i poraza.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 21:50

**** majku, moze li jedan post proci bez sponinjanja zelje i njihovih navijaca.

Yebo vas vise oni, koji vam je qurac.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 mar 2024, 21:50

kempes je napisao/la:
13 mar 2024, 21:42
Moras biti tesku dusman kluba i ne priznati ociti kriminal koji se danas odigrao.
Sudjenje je bio ocajno,djelimicno i pristrasno. Ali nije razlog za prekid utakmice. UEFA ne tolerise prekide utakmica. Sudijske kradje NISU razlog za prekid utakmice. Utakmica se MORA odigrati a na sudijske odluke se zalis poslije ZAVRSENE utakmice.
Da je bio iko bar djelimicno razuman,sprijecio bi prekid utakmice,jer kazna ce biti zestoka. Za Mirvica me ne cudi,to je budala.A Rozman i Ibricic su dugo u fudbalu,znaju sta ovaj cin znaci,sto govori da su ovo ucinili iz nekih svojih razloga,sigurno ne da pomognu klubu.
Zao mi vas je sto niste u stanju da uvidite koliko ovaj prekid utakmice moze da nanese stete FKS. Posljedice mogu biti uzasne.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 mar 2024, 21:51

fks74 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:41
Zanima me, ako kazne igrače ko će igrati do kraja.
Sta si se usro, nije bitno vise ni ko ce igrat ni kakve su kazne. Nek istupe iz lige dok ne zavrsi mandat ovome maloumcu ili dok se nesta ne desi. Nema ovo vise smisla igrati. Kara te gdje stigne, ovo je veceras samo kap koja je prelila casu.
Maze ti oci sa terenima nekakvim, uvodjenjima vara. Repku kara svaki mjesec drugi selektor, nase klubove zakla gdje stigne.
Al zato udbasi iz Mostara udruzeno i lagano s njima.

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 13 mar 2024, 21:51

slika

slika

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 13 mar 2024, 21:52

Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA)

Evo prodanih dusa

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 mar 2024, 21:52

Crni gavran je napisao/la:
13 mar 2024, 21:50
Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.

Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 mar 2024, 21:52

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:40
Mozemo dovest najboljeg trenera al dzaba,kako ce neko na ovo sudjenje i kriterije ppstaviti tekmu?
Dobro je Rožman rekao na presu, "kako da se spremiš za ovo, kako da igraš protiv ovog". Ljudi dragi ovo je mnogo više od fudbala, ruše nam državu na sve moguće načine i nažalost ne očekujem podršku UEFE jer zapad podržava huškanje i nestabilnost na našim prostorima. Oni bi bili najsretniji da se liga ugasi, a isto onoliko koliko bi željeli i rade svim silama da unište repku. Jedino rješenje ovdje su navijači, odnosno narod da svi stanu jedan uz drugog i da se napravi ogromni pritisak na savez i UEFU, protest, krivične prijave, žalbe itd. Klub kao i pojedinac ne može uraditi ništa. Nadam se da ovaj postupak od večeras će da bude pokretač revolucije. Kakva god bude finansijska kazna, nadam se da će klub otvoriti mogućnost podrške navijača, a siguran sam da bi bilo dosta podrške i od navijača drugih klubova. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 13 mar 2024, 21:53

Antikloc je napisao/la:
kempes je napisao/la:
13 mar 2024, 21:42
Moras biti tesku dusman kluba i ne priznati ociti kriminal koji se danas odigrao.
Sudjenje je bio ocajno,djelimicno i pristrasno. Ali nije razlog za prekid utakmice. UEFA ne tolerise prekide utakmica. Sudijske kradje NISU razlog za prekid utakmice. Utakmica se MORA odigrati a na sudijske odluke se zalis poslije ZAVRSENE utakmice.
Da je bio iko bar djelimicno razuman,sprijecio bi prekid utakmice,jer kazna ce biti zestoka. Za Mirvica me ne cudi,to je budala.A Rozman i Ibricic su dugo u fudbalu,znaju sta ovaj cin znaci,sto govori da su ovo ucinili iz nekih svojih razloga,sigurno ne da pomognu klubu.
Zao mi vas je sto niste u stanju da uvidite koliko ovaj prekid utakmice moze da nanese stete FKS. Posljedice mogu biti uzasne.
Smrdo dosadan si.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 mar 2024, 21:54

Herson je napisao/la:
13 mar 2024, 21:47
eh hvala momci puno, vidimo se na Grbavici, ipak ću ja neku plavu košulju obući da se uklopim.
nokee je napisao/la:
04 mar 2024, 13:24
Surreal je napisao/la:
29 feb 2024, 16:01
eh hvala momci puno, vidimo se na Grbavici, ipak ću ja neku plavu košulju obući da se uklopim :mrgreen:
Surreal je napisao/la:
03 mar 2024, 20:14
Odlična atmosfera na Grbavici, makar je bila prije nego što sam izašao, svaka čast navijačima Željezničara, vrhunska pobjeda.
I jos uvijek pise na temi, sve 5

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 mar 2024, 21:54

Zutti je napisao/la:
13 mar 2024, 21:52

Cijelu utakmicu zakidanje, faulovi, kartoni i taj standardni repertoar, al nije problem u ovoj utakmici. Ovo je 3. od 4 ove sezone gdje smo masakrirani protiv njih, kad dodaš i utakmice protiv Zvijezde, Igmana itd gdje te zakinu za gol, penal jednostavno dobiješ ovo. Kola se slomila na ovoj utakmici.
Hvala za info, zao mi je zbog svega. Ali ebaji ga, idemo dalje. Pozdrav iz Zenice i ne dajte se
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 13 mar 2024, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 mar 2024, 21:55

Kockoglavi je napisao/la:
Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA)

Evo prodanih dusa
Im a veceras jos po 100k da dobiju na ruke
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 mar 2024, 21:55

Prekidi zbog bakljade, nekoliko puta valjanje igraca Bojca, izmjene, i lik produzi utakmicu za 5 min, majku yebo haha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 13 mar 2024, 21:55

Nigdje objektivnih novinarskih članaka, izjava bivših i sadašnjih fudbalskih radnika, ostalih klubova, političara, bivših igrača, tzv. "legendi kluba".
Nacija smo podanika, izdajnika i beskičmenjaka.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 13 mar 2024, 21:55

Zutti je napisao/la:

Ma samo Arenin sažetak pogledati i jasno će svima biti u kojem je smjeru išla utakmica. Čisto uzimanje lopte Hamze pred njihovim golom, pa udaranje Durakovića od strane Kulašina sa leđa, Durakoviću karton, Kulašinu ništa, pa onda ”faul” Đuričkovića opet pred njihovim golom koji je rezultirao izlaskom sa terena...

Nevjerovatno je šta smo mi gledali 90 minuta u glavnom gradu države.
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 13 mar 2024, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 mar 2024, 21:55

13 mar 2024, 21:54
Zutti je napisao/la:

Hvala za info, zao mi je zbog svega. Ali ebaji ga, idemo dalje. Pozdrav iz Zenice i ne dajte se
Dovoljno je da pogledas ovaj faul.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 13 mar 2024, 21:56

Ima li neko sliku statistike, zanima me omjer faulova jer kako sam ja sa tribina vidio ako nije bilo 20:5 ja ne znam svaki kontakt je **** sviralo...

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 13 mar 2024, 21:56

Opomene: FK SARAJEVO:

Francis Kyeremeh (37; nedozvoljeno oštar start nad protivničkim br.20);
Duraković Elvir (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Kapetanović Tarik (58; nedozvoljeno oštar start);
Anđušić Nemanja (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Radović Slaviša (80; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Soldo Vinko (89; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Đuričković Miomir (89; nnesportsko ponašanje - međusobno odgurivanje sa protivničkim

Isključenja: FK SARAJEVO:
Do Carmo De Oliviera Renan (63 - Nasilništvo; udaranje protivničkog br.3 stisnutom šakom ( pesnicom ) u predjelu lica)

Opomene: FK SARAJEVO:

Ibričić Senijad (15; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Beridan Mustafa (49; nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);
Rožman Simon (nesportsko ponašanje - prigovor sudiji);

Isključenja:
FK SARAJEVO: Gobec Luka (65 - Neprimjereno ponašanje; psovanje sudiji i IV sudiji)

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 13 mar 2024, 21:57

Kad je supak svirao faul Djurickovica steta sto ga nije napucao loptom a bio je posao. Steta

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 mar 2024, 21:57

Moj odgovor je fuj na tog nazovi sudiju

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.