FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 00:47

bordobijeli je napisao/la:
14 mar 2024, 00:39
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 00:33
14 mar 2024, 00:30
Vico je bas jak i ovo ce biti duga i teska borba. Ima dobre odnose s Čeferinom, u savezu je sve poklopio sudije, balije iz UO pokupio , arenu i medije dobro kontroliše,politicki zasticen .
Odlicno,prekidat tekme repke nek vodi repku u BL i nek savez tamo preseli,nasim balijanderima iz saveza napraviti pakao na zemlji pa nisu vanzemaljci sjeme im se zatrlo
Zna se ko su Raščić Gorazde ubacio sina vodi kadete reprezentaciju za tu uslugu je uz Vicu, Duric Cazin isto Vico igrač, ubacio 3-4 svoja sudijska para i pokrivaju jedni druge. Sarajčić Travnik šuti dobro mu, Čolpa itd. Gledaju svoju korist nije ih uopšte briga za ostalo.
Abdic Tigar je sve to objasnio u jednom intervju,kaze ovo ni 20 posto nebi mogli raditi bez bosnja,prije nesto pokusaju odma se dize frke,suspenduju se sudije,sada kaze Durakovic je Vicin ker,nada se da ce ostati Durakovic sa mafijom svojom iz Krajine ali kako kaze padaju sigurno,ovo su mu zadnji trzaji

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 14 mar 2024, 00:49

damir_82 je napisao/la:
14 mar 2024, 00:35
donDondon je napisao/la:
14 mar 2024, 00:24
Mirisem prekid BiH ukrajina
Savez dobija kaznu
Niko ne izlazi u evopru, laktasenkov isprdak odlazi
Nije valjda da mislimo da se sve ovo radi da bi borac bio jedno kolo u Evropi?! Ovo je samo maltretiranje svih nas, a Borac je samo sredstvo u cijeloj priči, ne i cilj..
Prekidom utakmice reprezentacije se ide na ruku dušmanima ove zemlje (mada im sigurno nije drago ni da Ukrajina prođe)..
Ovo je, sto bi im dzeneral Ratko rek'o, cisto razvlacenje pameti do iznemoglosti ... sve sto nije se u ratu postiglo, postize se sad u miru ... malo po malo, baby steps ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 mar 2024, 00:49

Ma ovo je grabljenje love. Na to se sve ovo svodi. Propozicije euro takmičenja su se do te mjere izmijenile da uz malo sreće, svaki prvak može zaigrati grupnu fazu gdje su pare za naše uslove ogromne. Borac se kao režimski projekat gura, **** se njih za titulu kao titulu države koju ne priznaju. Samo lova. Isto tako, gura se Sloga u Evropu iz istog razloga. Beusov Zrinjski se namirio pa je sad red na Borac. Zna se kako to ide.

Trn u oku svima smo mi, jer jedini imamo pare da pariramo i mimo Evrope. Zato se ubjedljivo najviše mi koljemo od nazovi bošnjačkih klubova. Samo da vas podsjetim ključne mahinacije ove sezone: pet do dvanaest je promijenjeno pravilo o broju stranaca, što je bio direktan udar na nas. Tad smo se morali riješiti Muse kao najboljeg beka + propala su još dva transfera. Pravilo je doneseno da direktno nama naštetiti jer smo jedini mi bili u stanju da dovodimo skupo plaćene strance.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 00:50

Ovo nije prvi put da nam se ovo desava.Ovo je 3.velika kradja samo u nastavku polusezone nakon Zvijezde i Igmana.Ovo je definitivno bila kap koja je prelila casu i ovome se moralo stati u kraj,klanja iz kolo u kolo.Nek nam uzimaju sta hoce ali necemo dati na sebe.Pretjerali su ga vise.

Puna podrska strucnom stabu kompletnom.Igracima hvala na borbenosti,nemam im sta zamjeriti dali su sve od sebe danas.Imali smo 2-3 dobre sanse na pocetku da pritisak prebacimo na njih to se nije desilo i kaznjeni smo.Imali bi jos najmanje 3 100% sanse da je sve bilo korektno.Nije mi jasno odakle ljudi izvukose dijete 17 godina prva utakmica seniorskog fudbala i u debitantskom mecu zabije 2 gola.I to ga bas protiv nas stavio da debituje u utakmici na izbacivanje,jako zanimljivo.Imamo li mi takvog??

Sutra kad nam skinu 6 bodova borba za Evropu je gotova ali treba igrati do kraja pa sta bude.Igra na momente djelovala dobro,zajednistvo je tu,mora procepiti kad tad.

Ziljkicu ped.eru napusi se sjeveru!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 00:53

14 mar 2024, 00:20
kempes je napisao/la:
14 mar 2024, 00:12
14 mar 2024, 00:09
Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .
Sta je publika skrivila? Sta vam je vise sa publikom.
Pa organizacija utakmice na terenu bilo ljudi u civilu koji nisu akteri meča. Nakon ovog prekida to ce još pridodati kao gratis kaznu, da zbog sigurnosti u narednim utakmicama opet biti zatvorene tribine.
Nsma to logike 2% i ne smiju nam zatvoriti tribine.Publika nije izazvala prekid a svako oko terena je imao neku funkciju.Kazna za Rozmana i Ibricica od 3 utakmice,par hiljada KM i oduzimanje 6 bodova.Ovo ocekujem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2024, 00:58

Da mi je samo vratiti postove kad sam pisao da mtl umjesto bh telekom, arene umjesto - moja tv, begic - umjesto Vice, da cemo to tek osjetiti na svojoj kozi. Ubili me ovdje na temi kako sam bošnjo, sda, i da je Vico s terenima napravio vise nego bilo ko za bh fudbal. Nevjerovatno koliko smo naivni.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 mar 2024, 00:59

DaVinci je napisao/la:
14 mar 2024, 00:49
damir_82 je napisao/la:
14 mar 2024, 00:35
donDondon je napisao/la:
14 mar 2024, 00:24
Mirisem prekid BiH ukrajina
Savez dobija kaznu
Niko ne izlazi u evopru, laktasenkov isprdak odlazi
Nije valjda da mislimo da se sve ovo radi da bi borac bio jedno kolo u Evropi?! Ovo je samo maltretiranje svih nas, a Borac je samo sredstvo u cijeloj priči, ne i cilj..
Prekidom utakmice reprezentacije se ide na ruku dušmanima ove zemlje (mada im sigurno nije drago ni da Ukrajina prođe)..
Ovo je, sto bi im dzeneral Ratko rek'o, cisto razvlacenje pameti do iznemoglosti ... sve sto nije se u ratu postiglo, postize se sad u miru ... malo po malo, baby steps ...
To je već druga tema, preopširna.. Da smo bili pametni bili bi Zapadna Njemačka u odnosu na Istočni entitet.. A to se dalo naslutiti još za ratnog vremena kad smo krali lovu za odbranu.. Takva mraka..

Ovdje treba malo inata.. Ne ide klubu (em što ne znamo em nas kolju), pa hajde malo iz inata da nas dođe što više i da ne skupljamo dodatne kazne klubu..
Hoće da nam ogade i naše klubove i našu reprezentaciju.. Pa hajmo u inat podržati i jedno i drugo..
Mirvić se čini teški mazohista, nadam se da je još uvijek "nema nazad"!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2024, 01:02

Na izborima u Savez zaprijetiti bilo kojem radniku iz KS da se ne smije prijaviti osim našeg čovjeka i čovjeka iz Želje. Idu dva čovjeka iz KS u IO. Predstavnik i zamjenik. Čolpi i sličnim njemu iz nekakvih Miki Maus klubova bukvalno zaprijetiti da se ne smije prijaviti.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 mar 2024, 01:06

Kakvi tereni crni, ne valja ni jedan. To ces da vidis tek kad ugrije.
Sta vam je srbin nikad ne sudi u zapadnom. Pa ko im je sudio sad protiv Sloge tamo? Bandic jel ono?

I o kaznama. Kup i liga, nije isto.
Utakmica je skoro zavrsena bila.
Kazne za sportskog i moozda a to treba provjeriti, bodovi ekipi ali nema smisla. Zaliti se.
Navijaci nisu izazivali incidente. Nisu ulazili na teren i nemaju nas pravo suspendovati.
cak je sudija svojim odlukama kumovao situaciji..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 14 mar 2024, 01:13

Ovde nesmijemo stati. Treba krenuti od Colpe i Pilava. To su dva **** koji su cak digli ruku za prijateljsku sa Rusijom, gdje ces dalje. Drugo, angazovati covjeka koji ce se baviti arhivom materijala, dakle da prikupi kvalitetan materijal koji dokazuje sve ove lakrdije. Sudijske greske jesu moguce ali nije moguce da se intezivno grijesi uvijek u korist Borca a protiv svih klubova koji mu stanu na put!
Mislim da nam bodove nece dirati kako bi ublazili sve ovo ali da ce kazne biti paprene, hoce. Uglavnom poceti se intezivno baviti dokazima a pozvati sve klubove koji zele da se ukljuce u ovo te sve uputiti na UEFA. Gledati iz godine u godinu rezirano prvenstvo od strane zvaljavog vice zaista nema smisla.
U novi boj ...

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 mar 2024, 01:14

Al' i Rogic je krampa bas

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 14 mar 2024, 01:20

Dadox je napisao/la:
14 mar 2024, 01:14
Al' i Rogic je krampa bas
Da, onaj drugi gol ne kontam lika, ko letva. Za prvi nema sta, rijetki su golmani koji ono skidaju!
U novi boj ...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:23

Svaka cast Mirvicu prije svega kako ima volje uopste da se bori sa ovim,nase navijace je suludo i spominjat,svako ko prati sta se desava od dolaska Vice i kako se sudi,kroz sta se sve prolazi je za divljenja. Mirvicu gurni juniore,gurni pare za izbore u savezu i stavi ljude koji ce stiti interese nasih klubova,bez glasova bosnja mogu ga famflat samo

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2024, 01:27

14 mar 2024, 01:23
Svaka cast Mirvicu prije svega kako ima volje uopste da se bori sa ovim,nase navijace je suludo i spominjat,svako ko prati sta se desava od dolaska Vice i kako se sudi,kroz sta se sve prolazi je za divljenja. Mirvicu gurni juniore,gurni pare za izbore u savezu i stavi ljude koji ce stiti interese nasih klubova,bez glasova bosnja mogu ga famflat samo
Ne može Mirvič pokriti USK, TK, ZDK, KS ili Podrinjski, a da ne govorim ove mješovite poput SBK i HNK.
U TK imaš Sisoju, u USK imaš kriminalca Durića, u Goraždu imaš kriminalca Raščića. Mirvić može izboriti kanton Sarajevo. Ostalo je mrka kapa.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 14 mar 2024, 01:28

GalileoGalilei je napisao/la:
14 mar 2024, 00:16
Ja sam prvi govorio da ako igraš dobro, ne može te syebati nijedan sudija. Pogriješio sam i to sam tek vidim, jer ovo ni u snu nisam mogao sanjati. Da se ovakve radnje rade i da te čovjek zayebava na tvom stadionu, u tvom gradu, u jednoj ovakvoj utakmici.

Ovdje su batine iz raja izašle, da mu je neko njušku prosuo, ja bih mu prvi dao podršku. Bez utjerivanja straha u kosti kao što je bilo u slučaju Sabrije, neće biti bolje. Neće se biti lako izboriti s ovim četnicima i "domaćim" četnicima, ali polako, prvi korak je učinjen.
I ja sam prije mjesecima govorio i mislio sam da možemo pobijedit protiv borca+sudije, danas imali smo prilika i mogli smo na početku da vodimo 2-0, ali opet ono suđenje čovjek kad gleda, nema volje za fudbalom više u našoj državi. Ono što je zrinjski njima uradio to je neko čudo, znači moras 500% igrati, bez greške i sve prilike iskoristit da bi ih dobio, baš nenormalno.

Jos onaj klix dan prije upozoravao na ovakve stvari, ljudi se nama smijali kao tražimo izgovor, i vidi šta se danas desilo, znači skoro svi smo znali šta nas čeka, toliko je moćan taj savez da ga ne može niko zaustavit.
Možemo mi svasta sad pisati, ali ljudi nemaju strah, slobodni su, i mogu sve radit šta žele. Naši ljudi koji su u savezu a svi znamo koja je stranka, oni su lopovi. Boli njiha briga za fudbal, daj ti njemu samo novac i to godinama već.

Kako poznajem naš narod, mi ćemo ovo sve brzo zaboravit poslje par dana, jer ovo ako smo realni nije ništa novo. Ovo mu nije prvi put da tako sudi, bi će opet musa sudija i opet će on tako sudit, pa ćemo se opet čudit na ovo sve.
Svaka čast Rožmanu i Igračima i Predsjedniku da su još uvjek tu, ja ovo nebi mogao idržati, ovu nepravdu, davno bi napustio ovo sve i nebi se nikad vratio više u BiH, jer ovo je prešlo sve granice...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 mar 2024, 01:30

roccosiffredi je napisao/la:
14 mar 2024, 01:27
Ne može Mirvič pokriti USK, TK, ZDK, KS ili Podrinjski, a da ne govorim ove mješovite poput SBK i HNK.
U TK imaš Sisoju, u USK imaš kriminalca Durića, u Goraždu imaš kriminalca Raščića. Mirvić može izboriti kanton Sarajevo. Ostalo je mrka kapa.
Zato kazem, trebalo je ovog gmaza kamenjarskog danas nalupati u tunelu kao opomena svima ostalima. Nećeš paša biti bezbjedan ako ne sudiš pošteno Sarajevu. Ono se našlo šepuriti. To je trebalo odmah na poluvremenu za grkljan uhvatiti: nastaviš li, nećeš se kući vratiti s čitavim nogama.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2024, 01:32

PeppermintSA je napisao/la:
14 mar 2024, 01:30
Zato kazem, trebalo je ovog gmaza kamenjarskog danas nalupati u tunelu kao opomena svima ostalima. Nećeš paša biti bezbjedan ako ne sudiš pošteno Sarajevu. Ono se našlo šepuriti. To je trebalo odmah na poluvremenu za grkljan uhvatiti: nastaviš li, nećeš se kući vratiti s čitavim nogama.
To se slažem. Jednom da se prebio sudija, ali baš olešio od batina, ostali znali bi gdje dolaze i ako ništa, nećete nas krasti na Hasetu.

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 14 mar 2024, 01:44

Kolika je kazna za lose sigurnosne mjere inace? Sta kada bi slucajno neko uletio sa tribine u tunel na poluvremenu tako kad nam se neko ruga sa sudenjem na kosevu? Je li samo novcano nesto sitno ili kako

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 02:01

Samo im daj kes,ima da postanu dvocjevke vjeruj ti meni. Dace ti i zenu da im taslacis samo daj dobre pare. Nije jos Mirvic u tom modu,ovo je njemu jos stran teren,valjda shvati da ova vanago i duse prodane mozes za mal novac posjedovat kao kuje

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Bilosta, Bing [Bot], juka55, mnon46, Oerde, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK, Varijantas8 i 74 gosta.