Premijer liga BiH - aktuelno

Kamaga11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 15:29

Evo i telgy je malo pisnuo po Sarajevu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 14 mar 2024, 15:30

Vidiš, i što bi čovjek čestitao i možda pohvalio Borac, recimo zbog ona dva momka (Marčetić i Vuković) i generalno realno dobre ekipe, utegnute.. ne može od zdravog razuma - jer je svjestan da nisu na fer način došli do ovog nivoa.

Znači, skroz mimo sudija. Ljudi u ovoj sezoni imaju znatno bolju poziciju za takmičenje od bilo kojeg drugog kluba.
The saddest thing in life is wasted talent.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 mar 2024, 15:32

inzomni je napisao/la:
14 mar 2024, 14:47
Dakle necemo podrzat da se prestane namjestati liga i unistavati fudbal jer je neko klanjao dzenazu i slavio titulu? Ok...
Nije samo to, na zalost. Ti isti pitari su zavrsili pola lige, al doslovno nakon presice Dine Selimovica na kojoj je pricao "kako je ovo dan nakon kojeg vise nista nece biti isto" kao sto i nije bilo jer su zavrsili sve sto se moglo zavrsiti :mrgreen: i izbili titulu, pogadjas, Zeljeznicaru i Odinoj djeci. Golovi se davali iz ofsajda, nas **** sudije gdje su stigle. I uzese Benko & co titulu. Pardon, Dino, Ibrak i Kusturica je kupise.

Nije se to desilo "samo" jednom kao sto vidimo. Imali su pitari Begica u savezu pa se nisu bunili na pljacke koje su se desavale. Oni kmece samo kada njima nesto ne odgovara.

Karma is a bitch.....

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 mar 2024, 15:33

Pored svog haosa oko ispadanja Sarajeva iz kupa, Hadzibegic legenda FKS uzima nagradu od entiteta RS i to mu je uruce Vico..

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 mar 2024, 15:38

meni nije trebao, al ok pozvao je sve klubove da nemogu reci niko nas nije zvao..

AL VOLIJO BI DA FK SARAJEVO KRENE SAMO U OVO. Vico i co su picke i ko im stane pravo na crtu vjeruj te mi palice rikverc. Jer mirvic nije ko onaj velezov vlasnik koji zivi od stranacko politicke veze (tenderi poslovi) Mirvic zaradjuje lovu van bih i samim tim mogu mu ga samo obalit..

Komentari valjo vam je Vico za titulu u koroni (Murvic nije ni bio u FK SARAJEVU)

Mi smo organizovali 4r dobro se sjecam da je u nasim prostorijama bio sastanak, zeljo pristo da organizuje drugi (nastavak) i preko noci necemo da se borimo za interese drugih klubova..

Husic suti

Reprezentativci sute zasto zato sto ako kazu testorani biznisi po bh mogu zakljucat

Protesti PRED SAVEZOM UDARAT NA PREKID REPREZENTATIVNIH UTAKMICA I ZDRAVO.

NEMAM NISTA DA SAVEZ VODI SVE KO I DOSAD SAMO SUDIJE DEKEGATE SUDIJA MORAJU KLUBOVI Vodit kaznjavat nagradjivat.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 14 mar 2024, 15:40

OsmaDolazi je napisao/la:
14 mar 2024, 15:17
Bersaga je napisao/la:
14 mar 2024, 15:12
FKSzuti je napisao/la:
14 mar 2024, 13:56

Oni misle da će njih neko zaobići :lol: :rol:
Naivno, a uskoro će biti kmee :njanjanja:
Dosta toga smo mi već prošli i gore nego mnogi. Kada je isti taj Musa nas klao na Grbavici protiv Olimpika, ti si taj bio koji je stavio njegovu sliku na avatara, nick ti bio tm01hzne. Ovo od sinoć je bila mala maca šta je on tu utakmicu sudio ali dobro, tebi je tada bila šega. Mi smo tu gdje jesmo zato što smo loši i krivi smo sami sebi. Ako se dovedemo u situaciju da zavisimo od milostinje Borca u zadnjem kolu onda i trebamo ispasti. Većina raje je toga svjesna i priznajemo. Vi nećete i ne želite da priznate da ste loši i svi su vam krivi osim vas samih. Isti taj Vico vam je poklonio i trofeje pa se pjesmice ovdje pisale i veličao se i sad treba podržati čovjeka koji preskače ljude na tribini da se izljubi sa grobarom, ma hajte molim vas. Šansa je propuštena kada su svi trebali stati uz Velež i tu je kraj bilo kakvih udruživanja. Možda su ove sudijske odluke i odgovor Vice Mirviću na pokušaj reforme sudijskog komiteta KS, vjerovatno je saznao kakvu je ulogu tu imao Mirvić i sad je s Musom pokazao koje gazda. Svi smo mi ista bijeda i jad, gledamo samo kad nama odgovara i tad je vrijeme za reforme. Snalazi se do boljih vremena, nazivaj Željine navijače četnicima, želi im ispadanje više nego titulu svom timu i nastavite se praviti ludi i praviti teorije zavjere tipa Ziljkić. Presvlače vas Senijad i Rožman k'o malo djecu i dali ste podršku njima koji su zapravo prvi na listi najvećih krivaca za ovo gdje ste sada. Na kraju, pozdravi svog ljubimca Peljtu, on je najbolji primjer koji se pokazao u Banja Luci u prvoj utakmici.
Dok god se vi brinete za nas i pricate takve stvari da nas neko presvlači, mi znamo da smo na pravom putu. A guze bi dali da imaju bilo kakvog investitora i da mogu igracima davati pare kakve daje Sarajevo ;)
Vama vaše, nama naše.
Nije to nikakva briga, to se lahko može zaključiti prema dešavanjima u posljednje vrijeme. Vrijeme će pokazati ko je od nas u pravu.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 mar 2024, 15:45

Iz Želje se nešto naslađuju oni prvi izašli iz 4R zbog Vicine pozajmice da ne ispadnu iz lige za stogodišnjicu

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 14 mar 2024, 15:46

Ma vico je **** od covjeka ali ljudi koiji psuju osimovo ime i optuzuju nas da smo cetnici ne zasluzuju nikakvu podrsku od zeljeznicara .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 16:00

Ne treba podrska aj al nemoj ba ni odmagat. Nema kluba u ligi koga Borac nije povaljo u zadnje 2 sezone. I opet ce. Nemoj odmagat zbog svog kluba
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 14 mar 2024, 16:02

napapijri1987 je napisao/la:
14 mar 2024, 14:34
nastrojeni21 je napisao/la:
14 mar 2024, 14:29
Podrska za navijace Sarajeva, niste sami braco! Podrska nasoj braci carsijanerima.

Javili su se pravi.
Vi ste sa osimom bili gori od vicinih kurvi sada,pa se tako znalo unaprijed koji ce igrac dobiti zuti karton da ga se suspenduje za bitnu tekmu.
Bolje ti je da sutis i ne glupiras se. Da imalo pravde ima taj tvoj automehanicar,bravar,prosjak ili kako se vec zove klub bi igrao prvu ligu ali Sarajevskog kantona.
Nista vi bolji od vice niste,ni vi a ni pitari. Unistili biste sve i svakog samo da jednu godinu prvaci budete.
Pokusat cu da ti odgovorim iz ugla navijaca Zeljeznicara koji voli FKZ i mrzi svaki, ali svaki klub u jedinoj nam domovini. Nadam se da ovo neces shvatiti kao neki vid provokacije. O periodu prije Vice necu pricati, iako bi se dalo pricati o dodijeljenoj tituli 1999. godine, aferi punac i ukradenoj tituli 2015. godine gdje je tvoj klub direktno ostetio onaj za koji ja navijam, itd itd. O ostalim sezonama gdje su nas neki drugi ostetili i nestvarno pokrali necu takodjer. Mada bi se dalo pricati o penalu u Bijeljini koji je vidjelo jako puno ljudi van BiH. Tada ste ga proslavili jako lijepo, pred kraj utakmice na Kosevu. No, vratimo se na ovaj period vladavine Vice. Mnogi su misljenja da je ovo najgori period saveza. Ja bih rekao da nije nista gori od prethodnih. Samo su tada drugi klubovi imali manje vise slicnu protekciju. Ukljucujuci i onaj za koji ja navijam. Dobro, mozda Borac trenutno uziva najvecu protekciju na terenu od samostalnosti, ali su pametno sacekali svojih 5 minuta koje su svi imali. Ne treba zaboraviti kako smo jedva docekali da ih izbacimo iz lige. O kriminalu unutar saveza necu, jer su ovi barem napravili terene, dok je "nas" Begic pokrao puno vise i ostavio klubovima qrc. Sto se tice Sarajeva, dok vam je Vico valjao, velicali ste ga. Pocevsi od titule 2020. pa do poklonjenog kupa u Zenici. Sada kada nizete neuspjehe na zelenom terenu, naravno da vam je on meta. 21 bod prednosti koje Borac ima u odnosu na vas nije krivica Vice nego vas samih, kao sto nama nije kriv Vico niti 1% sto se nalazimo na 11. mjestu i u borbi za opstanak. Ako se dovedemo u situaciju da nam zadnje kolo treba pobjeda protiv Borca, onda neka nas pokradu i neka ispadnemo. Nasu nesposobnost necu pravdati na taj nacin.
O pozivu klubovima takodjer nema potrebe pricati kada u startu imas 7 od 12 klubova koji te odbijaju. Ostali su vec pokusali nesto, pa se prvom prilikom povukli jer to nije bila njihova borba nego Velezova. Sta kod ja mislio o Velezu koji je za mene prekrizen 2014. godine, ako tada nismo stali svi skupa, nema potrebe ni sada jer ovo nije nasa borba vec vasa. Ili barem pokusaj skidanja odgovornosti za lose uredjen sportski segment kluba. Nazovite vi to kako hocete, ja ne zelim.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 mar 2024, 16:03

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 13:51
mnon46 je napisao/la:
14 mar 2024, 13:48
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 13:45
Barem nismo gledali nikad hvala Bogu. Nije ni bitno hoce li ili nece neko da podrzi. Mi smo i prije odustajali od takmicenja zbig recimo Veleza,Hasic je rekao ko je kriv sto je ono udruzenje propalo a to nije bilo Sarajevo. Vidim svi zelite promjene u svojim klubovima,investitore e pa tesko ce to ici u ovom kriminalnom sistemu,niko normalan nece uloziti marke da mu Vico kroji koji ce biti
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi."
Kone se pitaju sto nismo za korona titulu uradili isto,ja pitam njih sto oni nisu bilo kad pokrenuli bilo sta protiv saveza i udarili ovako javno? Mi jesmo i prije a i sad,bili smo ti sa Velezom zadnji put do kraja tj Hasic je sve objasnio dok kone vjecno cute a pisete o lakrdijama na vas racun? Treba obraz imati pa kakva god da je cijena
Uhljupi, više od saveza para uzeli nego što su zaradili sami. Ne vidim zašto bi neko ujeo ruku koja je hrani, poslije se čude što ih se poistovjećuje sa četnicima, a domaći izdajnici su daleko gori.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 mar 2024, 16:07

feniksptica je napisao/la:
14 mar 2024, 16:00
Ne treba podrska aj al nemoj ba ni odmagat. Nema kluba u ligi koga Borac nije povaljo u zadnje 2 sezone. I opet ce. Nemoj odmagat zbog svog kluba
Hajd ti ne palamudaj molim te
U Njemačkoj pereš Svapske quzice i šuti

Pusti nas u voljenoj BiH da se izborio sami

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 16:08

Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Hajte jednom svi zajendo, KMEEEEEEEEEEEEEE :kuknjava:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 mar 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2024, 16:08

Zanimljivo je kako oni stariji, iskusniji i ozbiljniji navijači Sarajeva mudro šute. Shvataju kakva je ovo lakrdija u režiji Ismira Mirvića i ljudi oko njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 14 mar 2024, 16:09

FoSte95 je napisao/la:
14 mar 2024, 15:45
Iz Želje se nešto naslađuju oni prvi izašli iz 4R zbog Vicine pozajmice da ne ispadnu iz lige za stogodišnjicu
I opet bi isto učinili. Tipične prodane Bosnje. Jos kad vidim ovo nasladjivanje, a i njih pokrali gdje su mogli i gurnuli u borbu za opstanak :bow:

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 14 mar 2024, 16:10

I ja bih digao uzbunu da imam najplaceniji tim u ligi, a da me mlatne Borac sa drugim timom. Mirva i Vico vode rat mimo fudbala, sad je ovaj počeo mlatarati i govoriti kako će davati "resurse" i drugim klubovima što je direktna mijesanje u rad drugih klubova gdje bi kazna mogla biti ogromna. S druge strane ako ćemo o resursima, nije on ni blizu ujkinog samo ako se zainate. Prognoza zbog saopštenja uplaćenih je ovakva:
Pojeo vuk magarca
Mirva digao ruke uz pojasnjenje da ga niko nije podržao. (Svjestan je covjek da pada milione bez povratka jer od evrope nema ništa)
Trebao je biti postenjacina pa i oko korona titule reci po koju stvar. Najveći kmecavci ste u državi, čim nesto nije po vašem, diže se kuka i motika i placete ko curice. A ljudi vam prodali priču dan pred utakmicu o nekom delegatu... Postovanje za razumne HZ ima ih i ovdje na forumu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 16:11

Nema smješnije stvari nego kad Zeljovci napisu da je nama data korona titula mi je.ne.bi slavili....lazu ko Dobrica Cosic
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 16:13

I drugi jos smiješniji zaključak je taj da ne treba podrzat Sarajevo jer igraju lose.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 14 mar 2024, 16:15

Podrska, ali ova pre.eravanja svih ekipa.. Do nedavno sjedio grlio se.. Ne ide Mirvah ne ide..
Fk Željezničar.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 16:15

RatoborniMrmot je napisao/la:
14 mar 2024, 15:22
ledesma je napisao/la:
14 mar 2024, 14:24
Akobogda istrajat cemo za dobrobit svih nas, hvala Allahu dovoljno smo pametni da nam niko ne treba, a svaki dobronamjeran bošnjak bujrum!!!
:think:
ledesma je napisao/la:
13 mar 2024, 19:54
Pa jeste li manijaci vi veci cetnici od cetnika iz banja luke????

Bravo glupani bravo, yebem li vam osima mrtvog
Bujrum Bosnjaci kmeeeee
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, nedimmmm1337 i 43 gosta.