FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 14 mar 2024, 17:36

Do sada sam podrzavao i Rozmana i Ibricica, ali ovo sinoc, uprkos Muse hadalja, bojim se da je skrenuta paznja ovim sa ispadanja i gubitka jos jedne utakmice.

Sve ok, treba se skrenuti paznja na sve lakrdija i je.benih 30 faula (koji k?!) ali malo je ovo doslo njima da se skrene paznja sa losih rezultata barem tako mislim i volio bih da grijesim.
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 mar 2024, 17:40

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
14 mar 2024, 17:36
Do sada sam podrzavao i Rozmana i Ibricica, ali ovo sinoc, uprkos Muse hadalja, bojim se da je skrenuta paznja ovim sa ispadanja i gubitka jos jedne utakmice.

Sve ok, treba se skrenuti paznja na sve lakrdija i je.benih 30 faula (koji k?!) ali malo je ovo doslo njima da se skrene paznja sa losih rezultata barem tako mislim i volio bih da grijesim.
Jesi li se zapitao dali te lakrdije imaju li kakve veze sa lošim rezultatima ?

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 mar 2024, 17:41

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 mar 2024, 17:30
Osttribine je napisao/la:
14 mar 2024, 17:27
E vala cirkus od ovoga svega ispade, a najvise ce klub ispastati, vjerovatno i oduzimanjem bodova pa mozda biti bacen i u borbu za opstanak. To da ce neko sa ovim Mirvicem ici u neke organizacije i borbu protiv NSBiH zaboravite, svako svoj interes gleda kao sto smo i mi. Niko nije stao uz onog Velezovog Hasica npr, uz Musiju kada su Mladost izbacili. Ili recimo ono klecanje igraca TC na Koševu zbog opcenito loseg sudjenja smo svi ismijali.
Posebna strana price je sto je realno Sarajevo mnogima trn u oku i drago im je sto se nalazimo u ovoj situaciji i obavezno ide ona prica "ne mogu nikoga da pobijede pa im kriv sudija".

Iz ovoga svega najvise je profitirala slovenacka neznalica, prvo sa slucajem Ziljkic gdje su mu se i tu opravdanja za lose igre trazila. A i onaj p.apak Trupko koji je od prve minute uz klupu tenzije pravio. Odigrali smo fino prvih 15,20 minuta i poslije nas nije bilo, ovaj nas vezni red je jedan od najslabijih u ligi realno. Tri identicna igraca mu igraju koji mogu dosta trcati ali fudbala ne znaju. Zatim apsolutno svaku utakmicu rotira igrace, ni sam ne zna prvih/najboljih 11, vrhunac juce onaj Kejremeh na lijevom krilu.

Sto se sudije Muse tice us.ro je dobro utakmicu sa sviranjem xy izmisljenih faula, sjeckanja i nije imao ujednacen kriterij kod davanja zutih kartona, npr "start" Kapetanovica samo sto je usao. Sto se tice njihovih golova, naseg penala, crvenog za Renana sve cisto. Renan jeste bio u tom momentu pod faulom, onaj ga vukao za dres, ali onda on pravi bas glupost namjernim udaranjem u facu igraca Borca. Razumijem frustraciju i igraca i strucnog staba, ali po meni ono nije bila dobra odluka prekinuti utakmicu.
Ono sto je sustina je da je ekipa ocajna, igra nikakva i nemaju niti trunku samopouzdanja, u moru komentara ovde sam naletio na jedan bas dobar koji je opisao stanje na terenu gdje kod prvog gola Borca sudija Musa pretrcava Julardziju koji nezainteresovano trckara.
opasan si osttribine.
Niko im se nije smijao, nego smo ljude ispostovali i sacekali pa nastavili igrati.
Sinoc smo mogli do 15 minute voditi 2:0 i druga bi borbena svirala. Jasno mi je da te nostalgija puca, ali neka te u ovom novom filmu.
Ma prvi sam ja sa Istoka dobacivao daj ba igrajte sta glumite, drugo je sto su igraci ispostovali i neka su, jos su trebali napasti i dati gol npr. Ali klub se o tome nije oglasavao niti pruzao podrsku. A i one inicijative i borbe drugih nismo podrzali to je cinjenica. Nego sada kada se o nama radi mi bi nesto da povucemo sve za sobom u borbu protiv NSBiH. Pa vidis i sam sta navijaci ostalih klubova pisu i koliko se nasladjuju svemu ovome oko FK Sarajevo. Nostalgija kazes, za cim, ovde ako ne razmisljas i ne ides za coporom si ili mahala ili husrefovac.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 mar 2024, 17:41

8 uzastopnih zvaničnih utakmica bez pobjede, plovimo lagano prema novom negativnom rekordu, a Rožman bi ubrzo mogao zamjeniti Dudica na mjestu najgoreg trenera u historiji kluba.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 17:42

Istinasamo123 je napisao/la:
14 mar 2024, 17:23
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 17:21
14 mar 2024, 17:17

faktor-logo
search
PORAZ KLUBOVA
Kako je propao pokret "Inicijativa 4R"?
Nekolicina fudbalskih klubova koji igraju Premijer ligu Bosne i Hercegovine prošle godine odlučila su se udružiti s namjerom da poboljšaju kvalitet i regularnost elitnog ranga bh. fudbala
Sarajevo, Sloboda, Tuzla City, Velež i Željezničar u julu 2021. godine formirali su pokret i nazvali ga Inicijativa za reformu, ravnopravnost, razvoj i regularnost fubalskog takmičenja u BiH, skraćeno "4R".

Osam mjeseci poslije, od pokreta koji je trebao izrasti u udruženje premijerligaša, ostalo je samo slovo na papiru, a pružene ruke ostale su u zraku.

Od pet potpisnika, na predsjedničkim pozicijama ostala su samo dvojica - Elmir Šećerbegović (Sloboda), Almir Husić (Tuzla City).

Damir Kasum, jedan od najglasnijih zagovornika pokreta, u septembru prošle godine podnio je ostavku na mjesto predsjednika kluba, nakon što su na Koševo stigli novi investitori Vincent Tan i Ismir Mirvić.

Svega nekoliko dana nakon Kasumove ostavke, sa svoje pozicije morao je odsupiti Šemsudin Hasić, prvi čovjek Veleža.

Nakon nereda na utakmici Velež - Borac, predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković najavio je žestoku kaznu za Hasića, a kasnije je to Disciplinska komisija FSBiH samo potvrdila. Hasić je prvo "protjeran" iz fudbala na dvije godine, da bi kasnije kazna bila umanjena za šest mjeseci.

Kasnije se zbog teške situacije u Željezničaru povukao i predsjednik kluba Nazif Hasanbegović.

Botino raspala ajmo pusti ih sa lanca mirva poceli ujedat na forumu, lazoveeeee hebo te mirva u cmar
Dzaba vam je sve kerovi i antiklocevi sve vam je dzaba,avi amo uz klub,sjever,zapad,istok mozes se slikat samo,samo nastavi da piskaras koga boli k
Dobro, i ko laze?
Budi ti gdje hoces vi ste saucesnici u unistavanju kluba zajedno sa americkom starletom.
Drugacije se pise na fb i instagramu ako se ovaj forum prodao ne mora znaciti da su svi.
Auuu jest nam fb i insta bitan,ljudi na tekmi su rekli svoje i HZ i svi koji vole Sarajevo,sigurno su tebe trebali pitati ili te sa fb

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 17:42

feniksptica je napisao/la:
14 mar 2024, 11:07
NajvecaRadosti je napisao/la:
14 mar 2024, 10:34
Posto ce registrovati 0-3 jel vazi crveni za Renana?
Zar ne ostaje ovaj rezultat.
Evo zvanicno 0-3
Meni onda nema nikakve logike da vazi crveni Renanu ali sta ovdje ima logike..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 14 mar 2024, 17:45

fks74 je napisao/la:
14 mar 2024, 17:40

Jesi li se zapitao dali te lakrdije imaju li kakve veze sa lošim rezultatima ?
Apsolutno, Zvijezda dala gol iz ofsajda, Zelji dopusteno agresivnije igrati, itd itd. Al Siroki recimo - to je koliko toliko cist poraz i nije vala svaka tekma toliko problematicna bila da nismo mogli uzeti.

Ne znam, kao navijacu ostaje mi da se nadam da je to kako vecina tvrdi. Ali sad imaju i opravdanje ako ne odu u Evropu, ne znam nisam pametan vise.
1946

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 17:46

14 mar 2024, 17:41
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 mar 2024, 17:30
14 mar 2024, 17:27
E vala cirkus od ovoga svega ispade, a najvise ce klub ispastati, vjerovatno i oduzimanjem bodova pa mozda biti bacen i u borbu za opstanak. To da ce neko sa ovim Mirvicem ici u neke organizacije i borbu protiv NSBiH zaboravite, svako svoj interes gleda kao sto smo i mi. Niko nije stao uz onog Velezovog Hasica npr, uz Musiju kada su Mladost izbacili. Ili recimo ono klecanje igraca TC na Koševu zbog opcenito loseg sudjenja smo svi ismijali.
Posebna strana price je sto je realno Sarajevo mnogima trn u oku i drago im je sto se nalazimo u ovoj situaciji i obavezno ide ona prica "ne mogu nikoga da pobijede pa im kriv sudija".

Iz ovoga svega najvise je profitirala slovenacka neznalica, prvo sa slucajem Ziljkic gdje su mu se i tu opravdanja za lose igre trazila. A i onaj p.apak Trupko koji je od prve minute uz klupu tenzije pravio. Odigrali smo fino prvih 15,20 minuta i poslije nas nije bilo, ovaj nas vezni red je jedan od najslabijih u ligi realno. Tri identicna igraca mu igraju koji mogu dosta trcati ali fudbala ne znaju. Zatim apsolutno svaku utakmicu rotira igrace, ni sam ne zna prvih/najboljih 11, vrhunac juce onaj Kejremeh na lijevom krilu.

Sto se sudije Muse tice us.ro je dobro utakmicu sa sviranjem xy izmisljenih faula, sjeckanja i nije imao ujednacen kriterij kod davanja zutih kartona, npr "start" Kapetanovica samo sto je usao. Sto se tice njihovih golova, naseg penala, crvenog za Renana sve cisto. Renan jeste bio u tom momentu pod faulom, onaj ga vukao za dres, ali onda on pravi bas glupost namjernim udaranjem u facu igraca Borca. Razumijem frustraciju i igraca i strucnog staba, ali po meni ono nije bila dobra odluka prekinuti utakmicu.
Ono sto je sustina je da je ekipa ocajna, igra nikakva i nemaju niti trunku samopouzdanja, u moru komentara ovde sam naletio na jedan bas dobar koji je opisao stanje na terenu gdje kod prvog gola Borca sudija Musa pretrcava Julardziju koji nezainteresovano trckara.
opasan si osttribine.
Niko im se nije smijao, nego smo ljude ispostovali i sacekali pa nastavili igrati.
Sinoc smo mogli do 15 minute voditi 2:0 i druga bi borbena svirala. Jasno mi je da te nostalgija puca, ali neka te u ovom novom filmu.
Ma prvi sam ja sa Istoka dobacivao daj ba igrajte sta glumite, drugo je sto su igraci ispostovali i neka su, jos su trebali napasti i dati gol npr. Ali klub se o tome nije oglasavao niti pruzao podrsku. A i one inicijative i borbe drugih nismo podrzali to je cinjenica. Nego sada kada se o nama radi mi bi nesto da povucemo sve za sobom u borbu protiv NSBiH. Pa vidis i sam sta navijaci ostalih klubova pisu i koliko se nasladjuju svemu ovome oko FK Sarajevo. Nostalgija kazes, za cim, ovde ako ne razmisljas i ne ides za coporom si ili mahala ili husrefovac.
Pravi se jednoumlje kao onda kada se spominjala lose sabrina 10 botova bilo uvijek na duznosti. A znamo kako je zavrsila i sta je sve radila. Ne treba zanemariti klan kena i kenozoika bot ekipe varesanovica, svi ti ljudi se samo presute kada istina igadje na vidjelo.
Svako ima pravo da misli kako hoce, a jedina je istina da je jedan covjek sve muljaze donio i pokrenuo diretkno ili indirektno.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 14 mar 2024, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2024, 17:47

Ma zanemariti sve klosare s ovog foruma koji i dalje rovare i vade razne gluposti samo da bi eto ostali valjda na onom kursu da tjeraju Mirvica i da nista ne valja.
Ok gospodo svi znamo i vidimo da lose igramo ovu polusezonu, ima gresaka i Mirvica i ss sa prelaznim rokom ali isto tako i udaranja sa svih strana od ziljkica do saveza.
A i ta igra na nesto lici i protiv Igmana i protiv Borca gdje smo obje zasluzili pobjedu na terenu, to sto te karaju je druga stvar. Naravno ne umiremo u ljepoti ni u ove dvije utakmice ali je cinjenica ovo gore napisano.
Nego, vidis ti koliko mi zlonamjernih imamo medju "nasim" od ovih antikloceva pa da ne nabrajam. To je cisto ZLONAMJERNO prema klubu i svemu oko naseg kluba. SAMO IGNORE kad vec ban ne postoji.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 17:48

14 mar 2024, 17:42
14 mar 2024, 17:23
14 mar 2024, 17:21

Dzaba vam je sve kerovi i antiklocevi sve vam je dzaba,avi amo uz klub,sjever,zapad,istok mozes se slikat samo,samo nastavi da piskaras koga boli k
Dobro, i ko laze?
Budi ti gdje hoces vi ste saucesnici u unistavanju kluba zajedno sa americkom starletom.
Drugacije se pise na fb i instagramu ako se ovaj forum prodao ne mora znaciti da su svi.
Auuu jest nam fb i insta bitan,ljudi na tekmi su rekli svoje i HZ i svi koji vole Sarajevo,sigurno su tebe trebali pitati ili te sa fb
Ne napisa sto sam lazov, sto ti ne odgovara moje pisanje ili i to kerovi vidi ramazan je necu ti sve na kamari sastaviti, ljubi te facko

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 14 mar 2024, 17:49

Kakav penal za Siroki :rol: :rol:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2024, 17:57

I ja sam prvi kritikovao i mirvica, i trenera, i sve redom, ali sad je vrijeme da se to ostavi po strani i ujedini da se odbrani klub od cetnicke gamadi kriminalne.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 17:58

nokee je napisao/la:
14 mar 2024, 17:47
Ma zanemariti sve klosare s ovog foruma koji i dalje rovare i vade razne gluposti samo da bi eto ostali valjda na onom kursu da tjeraju Mirvica i da nista ne valja.
Ok gospodo svi znamo i vidimo da lose igramo ovu polusezonu, ima gresaka i Mirvica i ss sa prelaznim rokom ali isto tako i udaranja sa svih strana od ziljkica do saveza.
A i ta igra na nesto lici i protiv Igmana i protiv Borca gdje smo obje zasluzili pobjedu na terenu, to sto te karaju je druga stvar. Naravno ne umiremo u ljepoti ni u ove dvije utakmice ali je cinjenica ovo gore napisano.
Nego, vidis ti koliko mi zlonamjernih imamo medju "nasim" od ovih antikloceva pa da ne nabrajam. To je cisto ZLONAMJERNO prema klubu i svemu oko naseg kluba. SAMO IGNORE kad vec ban ne postoji.
Ne igramo polusezonu lose tri sezone lose igramo.
A ti da se javljas za neke zle namjere ti koji si bio advokat narkomana i covjek koji je razdor napravio u klubu svjesno preko kapitena ljubimca, pa jel i malo stida imas e ovakvi su najgori pa nemamo pticje pamcenje samo dres promjenis i nastavis kao da nista nije bilo.
Ti si gori i od pilava i dzemidzica...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2024, 18:02

14 mar 2024, 17:58
nokee je napisao/la:
A ti da se javljas za neke zle namjere ti koji si bio advokat narkomana i covjek koji je razdor napravio u klubu svjesno preko kapitena ljubimca, pa jel i malo stida imas e ovakvi su najgori pa nemamo pticje pamcenje samo dres promjenis i nastavis kao da nista nije bilo.
Miran budi. Imas postove pa nadji kad sam ja branio Mirzu pa nam kopiraj ovdje. Ako ne nadjes da se ne pojavis ovdje nikad vise, moze?

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 14 mar 2024, 18:17

nokee je napisao/la:
14 mar 2024, 18:02
nokee je napisao/la:
Miran budi. Imas postove pa nadji kad sam ja branio Mirzu pa nam kopiraj ovdje. Ako ne nadjes da se ne pojavis ovdje nikad vise, moze?

slika

slika
I imas jos 700 postova gdje si mu advokat hinjavac jedan

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 18:26

Definitivno iduce godine Gruzijca ostaviti i dati mu sansu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 mar 2024, 18:26

14 mar 2024, 18:17
nokee je napisao/la:
14 mar 2024, 18:02

slika

slika
I imas jos 700 postova gdje si mu advokat hinjavac jedan

E jesi mi stavio postove, pa vidis da sam napisao nek NAM ne valja Mirza.. sad sam siguran da si ti mitoman. Sta vidis iz ovoga postavljenog? Hajd sto ne smijes doci na AP nego ti si bolan mitoman.
nokee je napisao/la:
13 dec 2022, 13:43
Nije ovaj Mirvic dobar s glavom nikako ili ima neki cilj iza ovoga. Imenovanje Mirze ima pozadinu siguran sam. Pa ne mozes biti toliko glup da nisi znao da je fraer omrazen i da si automatski dobio losu atmosferu na i ovako katastrofalnu. Zamislite sad pritiska na igracima i ovako su bili ko zdepi?!
Jos se ne pojavi na pressu. Jadno stvarno..
Najlosiji dan odkad pratim FKS.
Koji ti cilj moze biti ovo imenovanje, ja ne vidim ni jedan pozitivan. Dobio si bojkot, jos goru atmosferu, manje prihoda itd. I
nokee je napisao/la:
12 dec 2022, 14:20
Gledam i ne vjerujem. Ovo je fakat neshvatljiv potez. Ustvari kako stvari stoje ovaj je zavrno pipu skroz. Ako su otisli igraci sa vecim platama, Mirza za trenera, to je to..
Jedino sto gore ne moze biti od prve polusezone. Mislim da je ovdje Mirvic jasno dao do znanja da ga zaboli racku sta ko misli, radi po svom i ovo je pocetak njegovog kraja..

Evo ovako se stavi post. :shhh:
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 14 mar 2024, 19:44, ukupno mijenjano 2 puta.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 14 mar 2024, 18:30

Još nema delegiranja ?

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 14 mar 2024, 18:31

Nadam se samo da cemo iz svega ovoga izaci jaci. Sezona je gotova, neka se bace sad u planiranje ekipe za narednu sezonu. Moramo poceti od odbrane, jer je fakat to kriticno, vidjelo se sinoc, i zaganjati jakog veznog igraca.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 14 mar 2024, 18:35

Lucas je napisao/la:
14 mar 2024, 17:41

8 uzastopnih zvaničnih utakmica bez pobjede, plovimo lagano prema novom negativnom rekordu, a Rožman bi ubrzo mogao zamjeniti Dudica na mjestu najgoreg trenera u historiji kluba.

Dobro paša, ti svakako, cini mi se, da samo cekas poraz da bi Rozmana kritikovao. Tako da nisam ni ocekivao neku konstruktivniju razmjenu misljenja od tebe.
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, johntravolta123, Lecler, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 61 gost.