Prvi gool Borca je neregularan mada je izuzetno lijep ali prethodno je bio faul na Hasiću.Osttribine je napisao/la: ↑14 mar 2024, 17:27E vala cirkus od ovoga svega ispade, a najvise ce klub ispastati, vjerovatno i oduzimanjem bodova pa mozda biti bacen i u borbu za opstanak. To da ce neko sa ovim Mirvicem ici u neke organizacije i borbu protiv NSBiH zaboravite, svako svoj interes gleda kao sto smo i mi. Niko nije stao uz onog Velezovog Hasica npr, uz Musiju kada su Mladost izbacili. Ili recimo ono klecanje igraca TC na Koševu zbog opcenito loseg sudjenja smo svi ismijali.
Posebna strana price je sto je realno Sarajevo mnogima trn u oku i drago im je sto se nalazimo u ovoj situaciji i obavezno ide ona prica "ne mogu nikoga da pobijede pa im kriv sudija".
Iz ovoga svega najvise je profitirala slovenacka neznalica, prvo sa slucajem Ziljkic gdje su mu se i tu opravdanja za lose igre trazila. A i onaj p.apak Trupko koji je od prve minute uz klupu tenzije pravio. Odigrali smo fino prvih 15,20 minuta i poslije nas nije bilo, ovaj nas vezni red je jedan od najslabijih u ligi realno. Tri identicna igraca mu igraju koji mogu dosta trcati ali fudbala ne znaju. Zatim apsolutno svaku utakmicu rotira igrace, ni sam ne zna prvih/najboljih 11, vrhunac juce onaj Kejremeh na lijevom krilu.
Sto se sudije Muse tice us.ro je dobro utakmicu sa sviranjem xy izmisljenih faula, sjeckanja i nije imao ujednacen kriterij kod davanja zutih kartona, npr "start" Kapetanovica samo sto je usao. Sto se tice njihovih golova, naseg penala, crvenog za Renana sve cisto. Renan jeste bio u tom momentu pod faulom, onaj ga vukao za dres, ali onda on pravi bas glupost namjernim udaranjem u facu igraca Borca. Razumijem frustraciju i igraca i strucnog staba, ali po meni ono nije bila dobra odluka prekinuti utakmicu.
Ono sto je sustina je da je ekipa ocajna, igra nikakva i nemaju niti trunku samopouzdanja, u moru komentara ovde sam naletio na jedan bas dobar koji je opisao stanje na terenu gdje kod prvog gola Borca sudija Musa pretrcava Julardziju koji nezainteresovano trckara.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- luckystrike
- Kontakt:
0 - 3 zbog izlaska minut prije kraja u znak protesta?
Regularan tok utakmice, 90 minuta, je završen.
Trebalo bi sad na dnevniku Nova BH da bude oko utakmice.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kad vidim kakav je Hadzibegic,neko ko se predstavlja kao legenda ovog kluba sa oporukom da se ukopa u dresu fks,onda se zapitam kakvi su nam tek dusmani oni koji nas otvoreno mrze i rade protiv ma fujjjj
Dok se ne poredaju stvari u savezu, ne ulagat ozbiljne pare u igracki kadar. Gurat djecu, akademiju i infrastrukturu.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Izgleda da će nam oduzeti samo 3 boda, tako ja imam info, kao prvi puta smo ovako nešto uradili, Ibričić kazna od godinu dana, Mirvić neka blaža kazna, Rožman bez kazne.
Dok ne bude zvanično ne vjerujem, mada ja i dalje očekujem maksimalnu kaznu od -12 i da balijanderi iz izdajničke sda jednoglasno usvoje.
Šta ćemo za vikend ništa niko ne zna!!!
Dok ne bude zvanično ne vjerujem, mada ja i dalje očekujem maksimalnu kaznu od -12 i da balijanderi iz izdajničke sda jednoglasno usvoje.
Šta ćemo za vikend ništa niko ne zna!!!
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 14 mar 2024, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Oduzet će nam 6 bodova najmanje četničko-ustsška mafija
- luckystrike
- Kontakt:
7ebote meni nema logike da se zbog prekida 90+ registruje forfeit, a tek mi nema logike da ti zbog Kup utakmice oduzimaju bodove u Ligi!
Ukopati ga sa kokardom

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E hajde sad da se ne lazemo.....
Kao prvo nemamo igre, nije to to. Kao drugo Musa jeste unistio i sjecko igru i to je razlog i pokradeni smo u mnogo susreta ove sezone. Ok imali smo problema unutar ukeipe i iz vana, ali mor ato puno bolje do kraja. Evropa se mora izboriti.
Puna podrska i ekipi i treneru iskljucivo iz razloga zato sto mislim da je vrijeme da prekinemo sa mjenjanjem trenera svake godine. Neka Rozmana jos dvije godine, neka uradi nesto, a siguran sam da hoce.
Svaka pohvala za igrace. Imam osjecaj da disu jedan za drugog, osim Penerande kojeg boli k za sve.
Svi nas meze vjerujte mi. Ne samo chetnoci i ustashe, nego svi koji nisu iz Sarajeva imaju ogroman kompleks od ovog grada
Kao prvo nemamo igre, nije to to. Kao drugo Musa jeste unistio i sjecko igru i to je razlog i pokradeni smo u mnogo susreta ove sezone. Ok imali smo problema unutar ukeipe i iz vana, ali mor ato puno bolje do kraja. Evropa se mora izboriti.
Puna podrska i ekipi i treneru iskljucivo iz razloga zato sto mislim da je vrijeme da prekinemo sa mjenjanjem trenera svake godine. Neka Rozmana jos dvije godine, neka uradi nesto, a siguran sam da hoce.
Svaka pohvala za igrace. Imam osjecaj da disu jedan za drugog, osim Penerande kojeg boli k za sve.
Svi nas meze vjerujte mi. Ne samo chetnoci i ustashe, nego svi koji nisu iz Sarajeva imaju ogroman kompleks od ovog grada
Ma nema od evrope ništa kad nam sad oduzmu bodove borba za opstanak jer smo trn u oku svimaGalantni je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:07E hajde sad da se ne lazemo.....
Ovo su neke druge teme, o kojim se može pričati i mimo fudbala. A kad je fudbal u pitanju, moje mišljenje je da se sve ovo svjesno radi da se sarajevski fudbal svuče na samo dno. Ne bi me začudilo da nam oduzmu 12 bodova, pa onda borba za opstanak. Tek onda bi bila lakrdija i protiv nas a i protiv komšija. Ovo je idealna prilika da oba sarajevska kluba krenu putem druge lige. Ko god misli da nije tako, taj mora skinuti roze naočale i početi razmišljati racionalno.Galantni je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:07E hajde sad da se ne lazemo.....
Što se utakmice od sinoć, sve je rečeno i nema se šta posebno ni dodati a ni oduzeti. Danas sam pogledao snimak utakmice jer mi je uživo djelovalo da nas baš kolje, ali nekad emocije ponesu pa se to čini i više nego što jeste. Definitivno nisu bile emocije. Nakon 2 propuštene šanse, skontao kloc da se ne smije zayebavati i pustiti da se igra. Kasnije lakrdija, sve sto nema veze s fudbalom kakav svaki navijač želi.
Moramo svi biti uz klub, dati podršku nebitno ko je u klubu. Ostavite jednom lične interese po strani !
Po cijenu da krenemo iz treće lige, sa -12 bodova od naredne sedmice ili bilo kakve kazne, uz klub moramo stati svi koji ga volimo. A ima nas sasvim dovoljno. U subotu svi na Koševo, podrška ekipi i prozivka saveza i svih koji rade protiv fudbala u BiH.
Upravu su ovdje što i pored ovog poteza koji je opravdan i kritikuju lošu igru. Na stranu i sudija, mi ne znamo za pobjedu, ja se ne sjećam da smo ovoliko dugo bili bez pobjede. Katastrofalna sezona svih ljudi koji su u klubu.
Ne treba ni Evropu računati, nego Mirvić treba sjesti sa svima i ovdje počistiti klub od škarta raznog i napraviti reorganizaciju jer ovako ne funkcioniše. Što se igrača tiče, ove profile kao Ziljkić itd. igrača zabraniti za dovođenje.
Ne treba ni Evropu računati, nego Mirvić treba sjesti sa svima i ovdje počistiti klub od škarta raznog i napraviti reorganizaciju jer ovako ne funkcioniše. Što se igrača tiče, ove profile kao Ziljkić itd. igrača zabraniti za dovođenje.
- BordoBBoja
- Kontakt:
@lucas
Reci profi da ih preda u 4231 i na svoje pozicije
Reci profi da ih preda u 4231 i na svoje pozicije
Boli me briga za Europom ionako ne bi dalje od 2 pretkola išli. Važno je sad ostati hladne glave izgurati ovu polusezonu i na ljeto male korekcije ekipa napraviti i krenuti uništiti sve u ligi. Inače ozbiljno se nadam nećemu od ove borbe. Što se tiče tima riješiti pitanje bekova, štoper, lijevo krilo, dva veznjaka i neki napadač 200+cm.
P.S. od mene halala nema niko ko ovo podržava!
P.S. od mene halala nema niko ko ovo podržava!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Osttribine
- Kontakt:
Isto su i oni rekli za akciju koja je prethodila nasem penalu da je bio ofsajd, ni jedno ni drugo nije tacno, ono nije faul nad Hasicem koji je bespotrebno peljao loptu, a za nasu situaciju kada je doslo do penala, mislim da Kejremeh nije dodirnuo onu loptu sa nase polovine koliko se vidi na snimku. Ako jeste onda je ofsajd, sto puta sam vratio snimak ali ne djeluje da je dodirnuo loptu.sekac je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:44Prvi gool Borca je neregularan mada je izuzetno lijep ali prethodno je bio faul na Hasiću.Osttribine je napisao/la: ↑14 mar 2024, 17:27E vala cirkus od ovoga svega ispade, a najvise ce klub ispastati, vjerovatno i oduzimanjem bodova pa mozda biti bacen i u borbu za opstanak. To da ce neko sa ovim Mirvicem ici u neke organizacije i borbu protiv NSBiH zaboravite, svako svoj interes gleda kao sto smo i mi. Niko nije stao uz onog Velezovog Hasica npr, uz Musiju kada su Mladost izbacili. Ili recimo ono klecanje igraca TC na Koševu zbog opcenito loseg sudjenja smo svi ismijali.
Posebna strana price je sto je realno Sarajevo mnogima trn u oku i drago im je sto se nalazimo u ovoj situaciji i obavezno ide ona prica "ne mogu nikoga da pobijede pa im kriv sudija".
Iz ovoga svega najvise je profitirala slovenacka neznalica, prvo sa slucajem Ziljkic gdje su mu se i tu opravdanja za lose igre trazila. A i onaj p.apak Trupko koji je od prve minute uz klupu tenzije pravio. Odigrali smo fino prvih 15,20 minuta i poslije nas nije bilo, ovaj nas vezni red je jedan od najslabijih u ligi realno. Tri identicna igraca mu igraju koji mogu dosta trcati ali fudbala ne znaju. Zatim apsolutno svaku utakmicu rotira igrace, ni sam ne zna prvih/najboljih 11, vrhunac juce onaj Kejremeh na lijevom krilu.
Sto se sudije Muse tice us.ro je dobro utakmicu sa sviranjem xy izmisljenih faula, sjeckanja i nije imao ujednacen kriterij kod davanja zutih kartona, npr "start" Kapetanovica samo sto je usao. Sto se tice njihovih golova, naseg penala, crvenog za Renana sve cisto. Renan jeste bio u tom momentu pod faulom, onaj ga vukao za dres, ali onda on pravi bas glupost namjernim udaranjem u facu igraca Borca. Razumijem frustraciju i igraca i strucnog staba, ali po meni ono nije bila dobra odluka prekinuti utakmicu.
Ono sto je sustina je da je ekipa ocajna, igra nikakva i nemaju niti trunku samopouzdanja, u moru komentara ovde sam naletio na jedan bas dobar koji je opisao stanje na terenu gdje kod prvog gola Borca sudija Musa pretrcava Julardziju koji nezainteresovano trckara.
Onda žuti i crveni kartoni ne važe.luckystrike je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:460 - 3 zbog izlaska minut prije kraja u znak protesta?
-
- Kontakt:
Danas ista ruka u lice igraca veleza kao renan, zuti karton
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vidim da mi je dosta raje odgovorilo na post, neki i psovkama, ali evo tvoj komentar mi je nekako najzgodniji za repliku.Cattivo je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:57To što te kradu na Koševu al ono baš te kradu i sprdaju se s tobom, a prije toga ko zna koliko puta tako, je nebitna stvar jel? Treba šutit i trpit, onako Bošnjački jelde? Eto ti si pametan samo ti vidiš širu sliku, vidiš ti moj ****NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:50Populisticki potez koji za cilj ima da se skrene paznja sa losih rezultata i opsteg rasula u klubu. Tuzno mi je vidjeti koliko je navijaca palo na ovo.
Napadajte me koliko hocete, ali vidjecete da sam u pravu. I ovo kazem kao neko ko je hiljadu puta pisao protiv Vice, saveza i prodanih balijandera u njemu.
Toliko.
Niti sam nesto specijalno pametan, niti kazem da treba sutiti i trpiti. Ja sam, uz @mosarajvosa, zauzimao mozda i najradikalnije stavove prema NSBiH, to je lako provjeriti. Pisao sam uvijek da je nemoguca misija osvojiti titulu "posteno" i cisto igrom dok je ovakav odnos snaga u savezu. Istog sam misljenja i sad, ali ovdje se ne radi o tome.
Mi igramo katastrofalno i opet smo kao klub u rasulu. U poziciju da uopste igramo sa Borcem smo dosli zbog neregularnih odbrana naseg golmana protiv drugoligasa. I gurani smo i ostecivani kroz sezonu. Ne znam da li se treba vracati na protekle, na korona sezonu, onaj kup s Borcem i slicno. Onda sinoc, u utakmici u kojoj jeste siljeno protiv nas ali ni blizu kako zna biti (u nju smo usli nervozno i seljacki, digli tenzije sami), povucemo ekipu duboko u nadoknadi. Ako nije populizam, onda je potez ocajnika u afektu. Nista se konkretno ovime nece postici, niti mi imamo kredibilitet za ovakve poteze. Do sad tisina, limvo te Vico, ali sinoc povuci ekipu, zovi tuzilastvo. Zasto? Jer je sezona izgubljena i s ogromnim sredstvima je napravljen smijesan rezultat, pa daj da malo sebe rasteretimo. Jedino sto ce se postici je da se skrene paznja sa gorucih problema, a koji bi vrlo lako mogli rezultirati time da sezonu zavrsimo na sredini tabele.
Slozio bi se sa ovim sto @osttribine pise iznad, manje-vise.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, rimljanin90, Rule_hz i 54 gosta.