Osttribine je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:32Isto su i oni rekli za akciju koja je prethodila nasem penalu da je bio ofsajd, ni jedno ni drugo nije tacno, ono nije faul nad Hasicem koji je bespotrebno peljao loptu, a za nasu situaciju kada je doslo do penala, mislim da Kejremeh nije dodirnuo onu loptu sa nase polovine koliko se vidi na snimku. Ako jeste onda je ofsajd, sto puta sam vratio snimak ali ne djeluje da je dodirnuo loptu.sekac je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:44Prvi gool Borca je neregularan mada je izuzetno lijep ali prethodno je bio faul na Hasiću.Osttribine je napisao/la: ↑14 mar 2024, 17:27E vala cirkus od ovoga svega ispade, a najvise ce klub ispastati, vjerovatno i oduzimanjem bodova pa mozda biti bacen i u borbu za opstanak. To da ce neko sa ovim Mirvicem ici u neke organizacije i borbu protiv NSBiH zaboravite, svako svoj interes gleda kao sto smo i mi. Niko nije stao uz onog Velezovog Hasica npr, uz Musiju kada su Mladost izbacili. Ili recimo ono klecanje igraca TC na Koševu zbog opcenito loseg sudjenja smo svi ismijali.
Posebna strana price je sto je realno Sarajevo mnogima trn u oku i drago im je sto se nalazimo u ovoj situaciji i obavezno ide ona prica "ne mogu nikoga da pobijede pa im kriv sudija".
Iz ovoga svega najvise je profitirala slovenacka neznalica, prvo sa slucajem Ziljkic gdje su mu se i tu opravdanja za lose igre trazila. A i onaj p.apak Trupko koji je od prve minute uz klupu tenzije pravio. Odigrali smo fino prvih 15,20 minuta i poslije nas nije bilo, ovaj nas vezni red je jedan od najslabijih u ligi realno. Tri identicna igraca mu igraju koji mogu dosta trcati ali fudbala ne znaju. Zatim apsolutno svaku utakmicu rotira igrace, ni sam ne zna prvih/najboljih 11, vrhunac juce onaj Kejremeh na lijevom krilu.
Sto se sudije Muse tice us.ro je dobro utakmicu sa sviranjem xy izmisljenih faula, sjeckanja i nije imao ujednacen kriterij kod davanja zutih kartona, npr "start" Kapetanovica samo sto je usao. Sto se tice njihovih golova, naseg penala, crvenog za Renana sve cisto. Renan jeste bio u tom momentu pod faulom, onaj ga vukao za dres, ali onda on pravi bas glupost namjernim udaranjem u facu igraca Borca. Razumijem frustraciju i igraca i strucnog staba, ali po meni ono nije bila dobra odluka prekinuti utakmicu.
Ono sto je sustina je da je ekipa ocajna, igra nikakva i nemaju niti trunku samopouzdanja, u moru komentara ovde sam naletio na jedan bas dobar koji je opisao stanje na terenu gdje kod prvog gola Borca sudija Musa pretrcava Julardziju koji nezainteresovano trckara.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima ih sto normalno gledaju situaciju.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Naravno da se radujete, bar vecina vas. Cast pojedincima!svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:17Tacno u sridunokee je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:06Strumfovi se bas podjelili, ko neki bi da se bore neki ne bi. A u biti niko ih i ne pita niti moli, fakat se dobro umislili da ko biva oni bi nama, pazi sad, POMOGLI ako se pridruze.
Samo je pitanje kola kad ce zakukati kad ih zakolje. Ispadanje vrlo realna opcija,a oni kontaju da bi nama ko biva pomogli. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Mi ne možemo sami sebi pomoc
I ovo bih tvoji trebali pročitati na Vasem pdf
Jer ima Vasih koji misle da se mi radujemo za ono sinoc
Al ovo je cinjenicno stanje
Ne shvata ta vecina da nije stvar pitara, manijaka, sahrana, proslava pobjeda Radnika itd itd mozemo se ne voliti.. nego borba za normalno sudjenje vasem klubu kao i svakom. Uduze se puno gori neprijatelji od zelje i sar za neki cilj ZAJEDNICKI al eto balijanderu je to GDJE CES S PITAMA. Ma ja, mos misliti. Plitko bas. Mislim da vas niko nije no molio, niti zahtjevao ali evo vidim ufatili ste se kao gdje ces s njima

Nebitno je kad ali doci cete u ovaj polozaj, po vasu nesrecu o tome vam moze ovisiti opstanak u ovoj ligi.
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
emil02in je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:26Ništa bravo,ljudi su zasluženo prošli u dvije utakmice.Mada je moglo biti i drugačije danas da Haskić ne pogodi prečku,ali **** ga takav je fudbal,idemo mi dalje .
Tebi bravo
Sto javno cestitas prolaz protivniku
Priznat ces da je to na ovom forumu rijetkost
Uvjek je neko nekog pokrao
Ne postoje Bošnjački klubovi. Samo bosanski. Dobro pa nisi napisao muslimanski. Napreduješ.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jel ti još to ostalo da se tješiš

LETS GO FIGHTER
Siroki kup, Borac titula, Zrinjski evropa, Sloga evropa. Ostali ga mi koletivno dudlamo.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
K.K.Bosna uzela kup Mirza Delibašić voljene BiH
Sad titulu dal mogu uzet to ti bolje znaš
Expert si za košarku koliko sam skontao na pdf. Bosne
Dogovoreno medvjede
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nema Sabrine,nema Ajle, nema Hadzica, nema Makedonaca,nema Nardina,nema Dudica, MA NEMA NI ZILJKICA. KO VAM JE SAD KRIV ALLAHA VAM DRAGOG????????????????????? DA NIJE LOSA IGRA?
Ma jok neko drugi. I za SIROKI I ZVIJEZDU I ZELJU I IGMAN I BORAC I SLOBODU... TO JE TAJ REAL MADRID SAMOROZVANI OD PAPKA KOJI BACA FLASICE NA PRVI KORNER KOJI NISU DOBILI A GOLMAN TAKO LOPTU NIJE I SVI SU VIDJELI NA TVU. USLI NABRIJANI DA MU JEBU MATER I STVORILI KONTRA EFEKAT. PA STO STE U OPSTE IGRALI??????? DA VISITE HOCE LI BITI 2:0 ZA VAS PA BI SUTILI, OVAKO NIKO NE VALJA.
SELAM ZA ZILJKICA KAPITENA
Ma jok neko drugi. I za SIROKI I ZVIJEZDU I ZELJU I IGMAN I BORAC I SLOBODU... TO JE TAJ REAL MADRID SAMOROZVANI OD PAPKA KOJI BACA FLASICE NA PRVI KORNER KOJI NISU DOBILI A GOLMAN TAKO LOPTU NIJE I SVI SU VIDJELI NA TVU. USLI NABRIJANI DA MU JEBU MATER I STVORILI KONTRA EFEKAT. PA STO STE U OPSTE IGRALI??????? DA VISITE HOCE LI BITI 2:0 ZA VAS PA BI SUTILI, OVAKO NIKO NE VALJA.
SELAM ZA ZILJKICA KAPITENA
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 14 mar 2024, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Al ja jos ne mogu da procesiram kakav je genijalac ziljkic. Covjek se obogatio i ispalio. Skontao da su ibricic i rozman poslozili galaktikose, napravio masivan sales, prodao taktiku sirom svijeta i zbrisao. Kakav mozak, kakav biznis plan.
Sad ozbiljno sta bi sa onom Hasiceom inicijativom, gdje je tu konkretno zamrlo? Koliko se sjecam prvobitno je bilo odziva na pozive Veleza.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Prodao ga gospodin u plavom odjelu za 100.000 KM.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Zeljeznicar uzeo 200 k od Vice ispalili se. Kod nas bila smjena rukovodstva Mirvic tek došao nije ga niko nikad ni nazvao, ovog Veležovog drakonski kaznili, ovi ostali klubovi tipa Mladost najebali i to je to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa
Pa ni ti sam ne vjerujes u tu pricu. Joj joj duskiceeee
- feniksptica
- Kontakt:
Al zato svi vjeruju da ste se vi prodali za parenastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:42Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zamrlo jer su se malo po malo svi povukli. A Hasic je bio toliko zagrijan da lopove skine i stalno je potencirao da sam nista nece moci, ali ako se vecina klubova udruzi da su gotovi. Sta ces se ti udruzit sa jajarama kojima je problem bio izaci sa transparentim prije pocetka utakmice jer im se ne placaju kazne. A Hasic ovamo govorio ne mogu nas kaznjavati koliko ja mogu placati.

Zato sad podrska Sarajevu
-
- Kontakt:
E cuj pisali OHRu. Sad ce se beli Schmidt udubiti u ovu tematiku.
- svrakino1921
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:25Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?
Ma kakvi brate moj
Onde od SCC do Holydey-a i nazad
Moram u junu poranit tad se vozi
Da vidim i to čudo
aBd budem živ
Ni blizu mog Svrakina