Ne postoje Bošnjački klubovi. Samo bosanski. Dobro pa nisi napisao muslimanski. Napreduješ.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jel ti još to ostalo da se tješiš
LETS GO FIGHTER
Siroki kup, Borac titula, Zrinjski evropa, Sloga evropa. Ostali ga mi koletivno dudlamo.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
K.K.Bosna uzela kup Mirza Delibašić voljene BiH
Sad titulu dal mogu uzet to ti bolje znaš
Expert si za košarku koliko sam skontao na pdf. Bosne
Dogovoreno medvjede
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nema Sabrine,nema Ajle, nema Hadzica, nema Makedonaca,nema Nardina,nema Dudica, MA NEMA NI ZILJKICA. KO VAM JE SAD KRIV ALLAHA VAM DRAGOG????????????????????? DA NIJE LOSA IGRA?
Ma jok neko drugi. I za SIROKI I ZVIJEZDU I ZELJU I IGMAN I BORAC I SLOBODU... TO JE TAJ REAL MADRID SAMOROZVANI OD PAPKA KOJI BACA FLASICE NA PRVI KORNER KOJI NISU DOBILI A GOLMAN TAKO LOPTU NIJE I SVI SU VIDJELI NA TVU. USLI NABRIJANI DA MU J*** MATER I STVORILI KONTRA EFEKAT. PA STO STE U OPSTE IGRALI??????? DA VISITE HOCE LI BITI 2:0 ZA VAS PA BI SUTILI, OVAKO NIKO NE VALJA.
SELAM ZA ZILJKICA KAPITENA
Ma jok neko drugi. I za SIROKI I ZVIJEZDU I ZELJU I IGMAN I BORAC I SLOBODU... TO JE TAJ REAL MADRID SAMOROZVANI OD PAPKA KOJI BACA FLASICE NA PRVI KORNER KOJI NISU DOBILI A GOLMAN TAKO LOPTU NIJE I SVI SU VIDJELI NA TVU. USLI NABRIJANI DA MU J*** MATER I STVORILI KONTRA EFEKAT. PA STO STE U OPSTE IGRALI??????? DA VISITE HOCE LI BITI 2:0 ZA VAS PA BI SUTILI, OVAKO NIKO NE VALJA.
SELAM ZA ZILJKICA KAPITENA
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 14 mar 2024, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Al ja jos ne mogu da procesiram kakav je genijalac ziljkic. Covjek se obogatio i ispalio. Skontao da su ibricic i rozman poslozili galaktikose, napravio masivan sales, prodao taktiku sirom svijeta i zbrisao. Kakav mozak, kakav biznis plan.
Sad ozbiljno sta bi sa onom Hasiceom inicijativom, gdje je tu konkretno zamrlo? Koliko se sjecam prvobitno je bilo odziva na pozive Veleza.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Prodao ga gospodin u plavom odjelu za 100.000 KM.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- jurisicduska
- Kontakt:
Zeljeznicar uzeo 200 k od Vice ispalili se. Kod nas bila smjena rukovodstva Mirvic tek došao nije ga niko nikad ni nazvao, ovog Veležovog drakonski kaznili, ovi ostali klubovi tipa Mladost najebali i to je to.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa
Pa ni ti sam ne vjerujes u tu pricu. Joj joj duskiceeee
- feniksptica
- Kontakt:
Al zato svi vjeruju da ste se vi prodali za parenastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:42Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zamrlo jer su se malo po malo svi povukli. A Hasic je bio toliko zagrijan da lopove skine i stalno je potencirao da sam nista nece moci, ali ako se vecina klubova udruzi da su gotovi. Sta ces se ti udruzit sa jajarama kojima je problem bio izaci sa transparentim prije pocetka utakmice jer im se ne placaju kazne. A Hasic ovamo govorio ne mogu nas kaznjavati koliko ja mogu placati.
Zato sad podrska Sarajevu
-
Hansestadt
- Kontakt:
E cuj pisali OHRu. Sad ce se beli Schmidt udubiti u ovu tematiku.
- svrakino1921
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:25Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?
Ma kakvi brate moj
Onde od SCC do Holydey-a i nazad
Moram u junu poranit tad se vozi
Da vidim i to čudo
aBd budem živ
Ni blizu mog Svrakina
- jurisicduska
- Kontakt:
Već se bilo raspalo sve jer ste uzeli pare zato ga niko nije zvao. Da je Kasumovic ostao on bi gurao do kraja. Može se to lako provjeriti u intervjuu sa Hasicem a i raja iz Mostara zna da je jedinu podršku imao u Sarajevu, međutim tom smjenom koja je trajala mjesec skoro i bili smo u nekom međuprostoru Mirvic dolazi kad je sve gotovo.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:42Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa
Da vi niste uzeli pare održala bi se ta priča. Ko će s vama se boriti za nešto kad vam neko kost baci i kupi bas za šaku maraka. Mirvica i Hasica ne može niko kupiti. Jbga.
Cude se sto nece niko sa njima. dobili kup na guzov a morali pustiti 15b.
Svim navijacima ovdje koji nisu iz Sarajeva. Nema gore i lazljivije sorte i da gleda svoje guzove ko pitar/hz. To samo sebe gleda i konta kako oprati 8mil ulozenih i ispadanje iz kupa i 6 mjesto.
Boli njih **** za Velez, Mladost,Tuzlu i ostale klubove. A da ne pricam za Zelju. Isto ko sto nas boli **** da ispadnu u 7 ligu. I da ih sjebu sa 5 penala. Pusite ****, tricu ste fasovali!
Svim navijacima ovdje koji nisu iz Sarajeva. Nema gore i lazljivije sorte i da gleda svoje guzove ko pitar/hz. To samo sebe gleda i konta kako oprati 8mil ulozenih i ispadanje iz kupa i 6 mjesto.
Boli njih **** za Velez, Mladost,Tuzlu i ostale klubove. A da ne pricam za Zelju. Isto ko sto nas boli **** da ispadnu u 7 ligu. I da ih sjebu sa 5 penala. Pusite ****, tricu ste fasovali!
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 14 mar 2024, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Noke
Sjoo price ublehaske. Doci cete u ovaj polozaj - a mi u 3X gorem qrcu, nego oni
za zivot se borimo, al mi cemo doci u neke polozaje
I gdje ste bili sa tom "borbom za normalno suđenje" kada je npr. Bandic u 93 min. poklanjao Zrinjskom najsmijesniji penal u historiji lige ? gdje ste tad bili sa tom borbom ?
Ah da, slavili na sred Koseva titulu Zrinjskog kao da ste je vi osvojili
Sjoo price ublehaske. Doci cete u ovaj polozaj - a mi u 3X gorem qrcu, nego oni
I gdje ste bili sa tom "borbom za normalno suđenje" kada je npr. Bandic u 93 min. poklanjao Zrinjskom najsmijesniji penal u historiji lige ? gdje ste tad bili sa tom borbom ?
Ah da, slavili na sred Koseva titulu Zrinjskog kao da ste je vi osvojili
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2024, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
100% smo za da nas vi i vama slični i ne podržavate. Počet će kačit vaše lakrdije i onda će nam samo gore bit. Svaki navijač Sarajeva je protiv toga da željezničar sudijeluje u ovom. Neka sami ćemo. S vama ne treba isti vazduh udisati a ne nešto drugo. Tu se bar slažemo da se ne lažemo i to je pošteno i jedino na osnovu čega imate poštovanje je taj stav. I ne trebate s nama nikad ništa nit mi s vama. Nismo ista priča i to je to. Svakom svačije.
Sto se vas tiče ja vam želim da vam svirnu penal na grbavici u zadnjem kolu nepostojeći i da vas izbace iz lige i onda da se žalite i da dobijete isti odgovor. Jel to fer ? Jest
Protiv tebe onako ništa licno , ali treba se znati da mi i vi nikad ništa skupa ne trebamo raditi. Ja bih to u statute stavio. Makar mi ispali ali s vama ništa.
Sto se vas tiče ja vam želim da vam svirnu penal na grbavici u zadnjem kolu nepostojeći i da vas izbace iz lige i onda da se žalite i da dobijete isti odgovor. Jel to fer ? Jest
Protiv tebe onako ništa licno , ali treba se znati da mi i vi nikad ništa skupa ne trebamo raditi. Ja bih to u statute stavio. Makar mi ispali ali s vama ništa.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.