Ma šta god da uradiš, ljudima ne odgovara. Da si sjeo na teren, rekli bi što si uopšte izašao na teren. Da nisi izašao na teren, ljudi bi rekli što to nije uradio prije pola godine. Da je uradio prije pola godine, ljudi bi rekli trebao si prije 20 godina.fks74 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 18:33Smatram da je bolje bilo da su zadnjih 15 minuta sjeli na teren i neka Borac daje golove, osim ako nisu već imali plan za ovaj scenarij. Mogli se i pretpostaviti da neće niko doći jer jednostavno živimo u lopovskoj državi u kojoj svi gledaju, kako će se izvući neka korist.
Teško je ugodit narodu, a kamoli navijačima. U svemu takvi ljudi će naći manu, samo da bi svoj nerad ili bilo šta drugo opravdali. Što upravo vidimo kako klubovi odbijaju poziv. Stavi u juni termin kad niko ne igra, pa će biti eto neću doći jer sad je pauza. Takvih ljudi i vode našu državu u propast.
Najlakše je pisat na forumu, trebao si ono, ili što nisi ono. Što si napustio teren u 92 minuti i tako dalje.
Samo bi volio vidit vas kao igrač ili kao trener, kako bi se ponašali pored ovakvog suđenja. Lako je iza tastura, ja bi ono ili ja ono nebi. Na riječima su svi jaki, na djelima je skroz druga priča. Da je tako sve lako kako ovaj forum misli, sve bi drugačije bilo. Eto ako znate sve bolje od svi ljudi u klubu, bujrum niko vam ne brani. Jok oni čekaju da neko drugi riješava probleme i opet ćemu naći manu, a sam nikako nije spreman da uzme stvari u svoje ruke. Takav je naš narod, nezahvalan i nikako nije spreman da se bori za nešto dobro. I onda se čudimo što je država takva kakva jest.