Ako cemo tako i vi bi ispali od Hadzica da je sve regularno biloSuvorov je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:21Kakva 2 boda Igman, penal je bio na 0:0, ko kaze da bi vi to dobili. Uzela vam je Zvijezda 09 bod i bili biste na istoj poziciji kao i sad i ispali biste u osmini finala iz kupa da Iliev nije izlazio do peterca u penal seriji sa Slobodom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43
Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Ovi pitari su dno dna, i dalje mi nije jasno da krivce traze u svima, samo u sebi ne.
Sarajevo je institucija i nikad nece sutiti jer smo VELICINA i za njih a i za vas sve.
Sjvesni smo da lose igramo ali fkt moras bit velika fudbalska neznalica ako smatras da je problem samo u nama.Pa jesil ti pogledao jednu utakmicu u nastavku nasu?
-Protiv Zvijezde gol ofsajd najmanje 2m citavim tijelom,1 bod
-Nepostojeci penal protiv Igmana,2 boda
-Kup sa Borcem,ispadanje iz kupa
-Sviran pa ponisten penal protiv Goska sto se za nas nikad ne bi uradilo.Hajde nije ni bio penal i nije utjecalo na rezultat pa nema veze ali to se ne smije raditi.Bar dok VAR ne uvedemo.
Znaci mi smo sad trebali biti 3.sa bodom ispred Veleza i jos uvijek u polufinalu kupa da nije bilo kradja samo u ovi nekoliko utakmica druge polusezone o prvoj da ne govorim.Da i to sve saberem bili bi 2.lagano.
Za titule nismo i to niko ne trazi ali za 3.mjesta jesmo i banda konta neofirno i to da nam uzmu.Mene bi stid bilo da mi Sloga Doboj predstavlja drzavu u Evropi.E neces taman nas izbacili iz lige neces.
A vi balije sutite dok vas qaraju.Sarajevo sigurno nece.Kad vas pokradu sutite trazili ste to i zadovoljni ste savezom prema tome nemate ni potrebe ni pravo da se zalite.
A Sloga ce da predstavlja drzavu u Evropi, kad je mogao Olimpik i Tuzla City, moze i Sloga.
Ako si bio/gledao znas o cemu pricam
Onaj tim Tuzle je licio na nesto pa i Olimpica ali ovo
Pa Krupa je imala bolju ekipu one 2 sezone kad nisu izasli nego ovi krsevi.Fuj

[/url]