he he idi na pdf diskusije i onu nasu temu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zasto mijesas kruske i jabuke. Ja sam samo rekao da prestanemo pisat da nam je titula ukradena. Nismo bili prvi i nije nam ukradeno. Druga je stvar sto smo haman jedina liga Evrope koja se mije nastavila. Ali nam nista nije ukradeno.Gargamel22 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:59Bravo pametnjakovicu! Bilo ti je godra što se svuda u svijetu obustavila liga a tvom ljutom rivalu u ovoj najkorumpiranijoj ligi svijeta dodijelila titula. Što ti slave tabut u sred grada .
Da si tad imao prekretnicu da Željo postane prvak i možda izbjegnemo ovu tragediju posljednjih par godina
I zajedno sa ZemuncimaMocMahale444 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:41Poklon titula od saveza jufkama. Vico cetnik sredio svojim pitama.
Eh sad, Uprava je danas vec trebala otici.
Necu pisati kao neki ruzno o Manijacima ali ti isti Manijaci moraju sad pokazati jel ili nije im stalo do kluba.
Nema igraca iz prvih 11 koji bi iduce sezone trebao biti u klubu, nogirati sve pocet s crnogorcima i zenicanima u sš.
Onda se kutarisati tuzla kanton ekipe pa preci na nase levate koji samo sute i gledaju ala Stila (meni najdrazi igrac).
Dame i gospodo, unistice klub kao sto su i zacrtali.
Nasi domaci izdajnici uz pomoc vlahadije.
Nisu jedini, ali jesu najzaslužniji za ovu situaciju.TefalTava je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:21
hehe 90% ljudi sa ovog spiska je dns van Sarajeva uzivaju ljudi u lijepom i sunčanom vikendu
ev i clanica UO nam cita knjigu o moci sadasnjeg trenutka gledajmo ovo sa holistickog stava kao duhovno prosvjetljenje jer ovo mozda nesto znači za neko sutrasnje dobro![]()
![]()
Yebo zemunce, nabijem ih na napojnu žilu, i one sto ih podrzavaju.
Pridruzujem seMocMahale444 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:26Yebo zemunce, nabijem ih na napojnu žilu, i one sto ih podrzavaju.
Podrška!MrAmarOsim je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:02Da li je optimalno ponedjeljak, satnicu možemo dogovoriti.
Dovoljno vremena da se vijest proširi i više, a opet dovoljno da se probaju, preko ličnih kanala komunikacije, kontaktirati ljudi koji su na zimu bili spremni ući, ala Žujo, Kozarić, Greda i ostali? Uz njih, gdje bi imali već spremnu upravu da uđe u klub, lahko bi mogli pred ove stavit ultimatum ostavki.
Usput zahvaljujem forumašima koji su iskazali podršku da pokušamo organizovati ove proteste.
Jedino je 10% Tanovića na Grbavici ..TefalTava je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:21
hehe 90% ljudi sa ovog spiska je dns van Sarajeva uzivaju ljudi u lijepom i sunčanom vikendu
ev i clanica UO nam cita knjigu o moci sadasnjeg trenutka gledajmo ovo sa holistickog stava kao duhovno prosvjetljenje jer ovo mozda nesto znači za neko sutrasnje dobro![]()
![]()
Svoje najmilije zovi papak jedan tako, dosta je više vas kvazi forumaša "navijača" sve sto se ne slaže s vašim misljenjima mi smo debilčine. Senada nek ti brata napravi ako ga voliš, dosta ste vi nametali svoje niko od vas ne smije napisati šta misli pa ko ste vi ?
Ok gotivis Amara ali nemas sad prava pljuvati druge bez potrebe.Urban90 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:49Svoje najmilije zovi papak jedan tako, dosta je više vas kvazi forumaša "navijača" sve sto se ne slaže s vašim misljenjima mi smo debilčine. Senada nek ti brata napravi ako ga voliš, dosta ste vi nametali svoje niko od vas ne smije napisati šta misli pa ko ste vi ?
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, sassari i 56 gostiju.