Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 apr 2024, 16:23

KONTRASVIH je napisao/la:
04 apr 2024, 15:51
SedrenikHz je napisao/la:
04 apr 2024, 13:17
04 apr 2024, 12:12
Ponovo velika konfuzija medju navijacima FKS, izbacit ce Gigovic Zelju u drugu ligu zaklat ce ih, drugi pisu kako je ovim Vico dogovorio opstanak Zelji, treci tipuju na x. Bukvalno su sve teorije tu da bi se poslije mitomanisalo 'jesmo vam rekli' :rol:

Bez imalo obraza i casti najvece hinje u drzavi :!:
Evo hocemo ja i ti po avatar, ja kazem da zeljo dobija slogu ti slobodno preuzmi i 1 i x ? Eto ja ti kazem da je zavrsena ta tekma, a ti ako mislis da budalesem, opkladu prihvati
Dajte vise radite na tome da se ovakvim pojedincima internet ukine :wtf:
Vjerujemo u tebe :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 04 apr 2024, 16:36

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 apr 2024, 15:34
Zvornicka je napisao/la:
04 apr 2024, 15:29
Nije istina. Svako ko zeli dobro klubu je za privatizaciju jer samim tim dolazi novac kojim mozes doci do uspjeha i prikljucka konkurenciji. Jedino protiv cega sam je divlja neka privatizacija koja je nazalost po zakonima nase drzave trenutno jedina moguca.

Onaj ko se vodi politikom "radnicki klub, nikom te ne damo" nema nikakav dodir sa realnoscu i nije svjestan da se tim nacinom poslovanja ne moze parirati vecini ekipa u ligi.
Tih koji su za privatizaciju vam nema u klubu ili su u manjini. Eto ti teksta na portalu:
Objašnjene je bilo da je Diglisić odustao zbog pravnih prilika u Bosni i Hercegovini, ali po kuloarima se šaputalo da je odustao zbog toga što su u Skupštini željeli zadržati moć. Drugim riječima, uloži novce, no mi ćemo se i dalje pitati.
Kad smo vam mi ovo pisali :mrgreen:

Ako ste vec odbili Diglisica, niste morali Mirvicevog brata. Covjeka imovina nije interesovala ni najmanje, htio samo u sportski dio da ulaze, pa vam ni to nije valjalo.
To je vec drugo sto klubom vladaju neznalice i bahati ljudi. Problem je sto nema ko da dodje umjesto njih i okrene se pravom putu. Generalno mislim da je dobar dio navijaca za privatizaciju sto je po meni ispravno

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 apr 2024, 16:42

Zvornicka je napisao/la:
04 apr 2024, 16:36
04 apr 2024, 15:34
Zvornicka je napisao/la:
04 apr 2024, 15:29
Nije istina. Svako ko zeli dobro klubu je za privatizaciju jer samim tim dolazi novac kojim mozes doci do uspjeha i prikljucka konkurenciji. Jedino protiv cega sam je divlja neka privatizacija koja je nazalost po zakonima nase drzave trenutno jedina moguca.

Onaj ko se vodi politikom "radnicki klub, nikom te ne damo" nema nikakav dodir sa realnoscu i nije svjestan da se tim nacinom poslovanja ne moze parirati vecini ekipa u ligi.
Tih koji su za privatizaciju vam nema u klubu ili su u manjini. Eto ti teksta na portalu:
Objašnjene je bilo da je Diglisić odustao zbog pravnih prilika u Bosni i Hercegovini, ali po kuloarima se šaputalo da je odustao zbog toga što su u Skupštini željeli zadržati moć. Drugim riječima, uloži novce, no mi ćemo se i dalje pitati.
Kad smo vam mi ovo pisali :mrgreen:

Ako ste vec odbili Diglisica, niste morali Mirvicevog brata. Covjeka imovina nije interesovala ni najmanje, htio samo u sportski dio da ulaze, pa vam ni to nije valjalo.
To je vec drugo sto klubom vladaju neznalice i bahati ljudi. Problem je sto nema ko da dodje umjesto njih i okrene se pravom putu. Generalno mislim da je dobar dio navijaca za privatizaciju sto je po meni ispravno
A ko će normalan doći kad vidi u kakvom stanju se nalazi klub? 11 godina prošlo, klub i dalje dužan isto para a konstantno se priča kako se dugovi redovno plaćaju, kako su troškovi srezani na minimum, stabilizacija, qrci palci a vi i dalje u istom belaju. Niko apsolutno neće doći u takvu sredinu, pogotovo privatni kapital da neko da a da ga dočeka "Nek da pare i nek se skloni u stranu, nek se ništa ne pita". Tim stavom, federalka je sve bliže, zapljena imovine takođe, grcanje u drugoj ligi godinama do konačnog i zadnjeg čina. Vaso Miskin Crni 20xx godina.
Nikad poraz, samo lekcija.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 apr 2024, 16:42

Jesu li vladajuce strukture raspolozene (dodik, cvijanovic, vico) ili ce komsije put druge lige?
NEMA NAZAD

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 16:55

Ma dosli bi ljudi i pokusali su, ali ko ce uloziti kad mu izmisljaju hiljadu nekih debilnih uslova i podmecu noge. Tu oni grijese misleci da su im u klubu nesposobni. Nije to nesposobnost, samo im se interesi razilaze s vasim.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 04 apr 2024, 17:04

Skupština im krade iz kase, a promaje lete da im pare daju.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 04 apr 2024, 17:15

04 apr 2024, 12:17
Revolt manijaka je potpuno opravdan. Kada pogledas malo iza sebe vidis koliko su ti horde nanijeli zla u protrklim godinama.. Trenutno cu samo govoriti o krpama. napokon docekas tu smjenu generacija hordi, gdje napadas, ulijeces par puta ne bi li dosao do neke krpe, ali uzaludno. Gluposti s kojim se oni slikaju svi znamo da su ili pokupili s Koševa od prijasnjih hordi gdje je stajala po nekoliko mjeseci ili kakvom dedi skinuli sa balkona. U ovih 4-5 godina ne uspijes ama bas nista skinuti hordama i to u godinama kada su horde bile najslabije od nastanka.. a sada da pocnem pricati sta je sve manijacima padalo, znaju i oni sami.
Sada kada su se horde vratile mnogo jake i kada je pocela ponovo majorizacija manijaka u Sarajevu (NA MOJU ZALOST JER SAM PROTIV NASILJA S BILO KOJE STRANE IMAJU LIVADU I ŠORAJTE SE) sad je kuku majko, nemaju kodeksa, kriminalci i tako to..
o svemu mozete pricati zemunci ali o kodeksu i kriminalu samo vi ne mozete
Tako je..

S obzirom na to koliko im je krpa popadalo ovo je malo akcijanja s njihove strane.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 apr 2024, 17:24

04 apr 2024, 16:21
04 apr 2024, 15:51
04 apr 2024, 13:17

Evo hocemo ja i ti po avatar, ja kazem da zeljo dobija slogu ti slobodno preuzmi i 1 i x ? Eto ja ti kazem da je zavrsena ta tekma, a ti ako mislis da budalesem, opkladu prihvati
Dajte vise radite na tome da se ovakvim pojedincima internet ukine :wtf:
Ti bi mi zabranio internet, a ne smijes u avatar i kad ste ovako losi, pa zasto ? :wtf:
Ima li ijedan od vas ovdje 10ak da je u vinklu, bez zajebancije sad? Ti bi u avatar da se kladis na pobjedu Zelje protiv navijaca istog tima, kojem "slobodno preporucujes da preuzme" poraz ili x!? :rol: Pa fenomeni :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 apr 2024, 17:33

Revolt manijaka je potpuno opravdan. Kada pogledas malo iza sebe vidis koliko su ti horde nanijeli zla u protrklim godinama.. Trenutno cu samo govoriti o krpama. napokon docekas tu smjenu generacija hordi, gdje napadas, ulijeces par puta ne bi li dosao do neke krpe, ali uzaludno. Gluposti s kojim se oni slikaju svi znamo da su ili pokupili s Koševa od prijasnjih hordi gdje je stajala po nekoliko mjeseci ili kakvom dedi skinuli sa balkona. U ovih 4-5 godina ne uspijes ama bas nista skinuti hordama i to u godinama kada su horde bile najslabije od nastanka.. a sada da pocnem pricati sta je sve manijacima padalo, znaju i oni sami.
Sada kada su se horde vratile mnogo jake i kada je pocela ponovo majorizacija manijaka u Sarajevu (NA MOJU ZALOST JER SAM PROTIV NASILJA S BILO KOJE STRANE IMAJU LIVADU I ŠORAJTE SE) sad je kuku majko, nemaju kodeksa, kriminalci i tako to..
Koji je razlog sto ste pustili da vam se na tribinu vrate momci koji su vam prijetili pistoljima, koje ste nazivali placenicima i narkomanima, zbog kojih niste bili par utakmica na sjeveru, cak ste i saopstenja pisali zbog istih. Jel razlog smjena generacija, nemoc na ulici ili nesto trece? A mozda se i niste puno pitali? :pinokio:

Herson

Post Postao/la Herson » 04 apr 2024, 17:41

Iz kojeg razloga vi šutite i nijemo posmtrate kako tone Željo? Nemoć, strah ili nešto treće?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 apr 2024, 17:47

$$$€€€£££..... Tisuće razloga.... Biznis cvijeta, para je laka, talove niko ne uzurpira, dobro njima, nema ko u klubu da im smeta i da im određuje. Klub je tu najmanje bitan. Ko će se buniti, ko smije.... Klub zarobljen

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 apr 2024, 17:49

Mislim da ste fulili znacenje rijeci REVOLT :rol:

Revolt je kada poslije upada na Kosevo danima spinujete kako su Manijaci bjezali do Ciglana i kako su se "sjeckali" klipovi. Revolt je kada iz nemoci iste prozivate za GoPro kameru i "oklagije" :rol: Revolt je kad iz nemoci cekate manje grupice mahom mladju raju koju "akcijate". Revolt je kada vozacu busa na autoputu govorite gas nemoj da bi stao‍💨💨
Dobro to nije revolt, to je strah :urnebes:
Al evo znacenje rijeci revolt, upoznajte se
rèvolt m
DEFINICIJA
1. jako negodovanje, ozlojeđenost, oštro opiranje, ogorčenje
2. ustanak, pobuna
ETIMOLOGIJA
fr. révolte
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 04 apr 2024, 17:58

Ima ih dvojica-trojica. Imaju traume ocigledno. Svaka druga im ili Mirvic ili Horde Zla.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 apr 2024, 18:01

Saopštenjem se oglasila i grupa navijača FK Sarajevo koja sebe naziva "Central Force". Oni su se obrušili na kolege okupljene oko Udruženja "Horde zla".

"Želimo grupu navijača zaustaviti u daljim lopovlucima i teškom kriminalu na tribini i van nje. Govore da su protiv droge najveći narkomani i dileri. Na tribini okupljaju momke podložne nasilju i onda ih guraju u stalne probleme. Ljudi koji nose pištolje i bombe na gostovanja pišu da su protiv pištolja i bombi. Zastrašivali su, napadali igrače, njihove trudne supruge, po nečijim nalozima prozivali i pod lažnim nikovima tjerali ljude iz kluba. Tjerali su ljude iz Uprave, koji su uz Sarajevo od rođenja, a sve pod uticajem raznih menadžera i bez ikakvog dokaza. Ulica trenutno upravlja FK Sarajevo. Zar neko ko na ulici šamara igrača i ponižava pred djevojkom ima pravo tjerati bilo koga iz kluba i pozivati na bojkot utakmica", piše u saopštenju "Central Force".

Vi nikad odustati necete.

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 04 apr 2024, 18:20

ceeeepaaaaammmm ssssvvvviiiinnnjjjjsssskkkkiiii zzzzaaaappppaaaaddddnnnniiii mmmmoooossssttttaaaarrrr

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 apr 2024, 18:22

nastrojeni21 je napisao/la:
04 apr 2024, 18:01
Saopštenjem se oglasila i grupa navijača FK Sarajevo koja sebe naziva "Central Force". Oni su se obrušili na kolege okupljene oko Udruženja "Horde zla".

"Želimo grupu navijača zaustaviti u daljim lopovlucima i teškom kriminalu na tribini i van nje. Govore da su protiv droge najveći narkomani i dileri. Na tribini okupljaju momke podložne nasilju i onda ih guraju u stalne probleme. Ljudi koji nose pištolje i bombe na gostovanja pišu da su protiv pištolja i bombi. Zastrašivali su, napadali igrače, njihove trudne supruge, po nečijim nalozima prozivali i pod lažnim nikovima tjerali ljude iz kluba. Tjerali su ljude iz Uprave, koji su uz Sarajevo od rođenja, a sve pod uticajem raznih menadžera i bez ikakvog dokaza. Ulica trenutno upravlja FK Sarajevo. Zar neko ko na ulici šamara igrača i ponižava pred djevojkom ima pravo tjerati bilo koga iz kluba i pozivati na bojkot utakmica", piše u saopštenju "Central Force".

Vi nikad odustati necete.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 04 apr 2024, 18:31

Terrormachine sa Koševa..

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 apr 2024, 18:45

nastrojeni21 je napisao/la:
04 apr 2024, 17:33
Koji je razlog sto ste pustili da vam se na tribinu vrate momci koji su vam prijetili pistoljima, koje ste nazivali placenicima i narkomanima, zbog kojih niste bili par utakmica na sjeveru, cak ste i saopstenja pisali zbog istih. Jel razlog smjena generacija, nemoc na ulici ili nesto trece? A mozda se i niste puno pitali? :pinokio:
Dobro pitanje.
Horde zla ako me sjecanje sluzi protiv banantsa se nisu pojavile na sjevernoj tribini jer su bili u sukobu sa tih par momaka koji su htjeli direktno preuzeti tribinu. Horde su iz tog rata izasli kao pobjednici (naravno kao uvijek) i vratili se odmah na sjever. Kod nas je grupa bila uvijek vaznija od pojedinca, nema veze ko je na drugoj strani da li je amidza ili neko drugi nismo kao vi spustali glave i klimali sta neko kaze. Vi znate da vam navijaci zive od kluba tjst par ljudih,a to niko ne smije da javno kaze. Zivite u strahu, slusate kao kerovi sta “vodja” kaze.
Da ti odgovorim i na ovo kako se vratise CF na sjever.
Bilo je par sastanaka prije, ali se nisu mogli dogovoriti jedni sa drugima i normalno se islo na tekme, par momaka iz CF-a je shvatila da na sjeveru je bitna grupa, a ne pojedinac pozvala prvu ekipu sa sjevera predstavili plan. Plan prihvacen i momci se vratili sjeveru.
Odgovorio sam ti nirmalno kako si i ti meni postavio pitanje, a sada ne znam da li si u ekipi tm-a ili ne, uglavnom ako jesi znas koliki je strah postao na jugu otkako su CF ponovo na sjeveru. Ne yebu tog amidzu ni 5 posto, posto znamo kako se vodjama hordi prijetilo djetetom i svasta nesto, ti momci ne yebu zilu silu i skidaju one od 18 do 40.
Sta god se desilo u buducnosti vi nemate pravo rijeci oko kodeksa jer ste ga izgubili u sukobima sa Robijašima, a sa nama ne trebam ni spominjati.
Ugodni vam dani naredni bili u našem šeheru, ipak kako kome :bih:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 18:46

Listam malo Zeljkanovu temu, jadni Hulahopka se polomi da im objasni neke stvari, ali dzaba. Lakse im je metar u zicagu...

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 apr 2024, 18:54

04 apr 2024, 18:46
Listam malo Zeljkanovu temu, jadni Hulahopka se polomi da im objasni neke stvari, ali dzaba. Lakse im je metar u zicagu...
A sto je najjace fkt im frajer otvara oci u vezi juga o kojem su ljudi pisali prije 8 9 mjeseci sta ce se desiti, al djaba :rol:
Ma kad skontas i bolje sto ne kontaju, ili sto ne smiju skontati :mrgreen:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []