Tačno. Sve same dijagnoze i šifre. Mesijanski sindrom ih terese opasno. Prosječe bezlične mase kojima ne bih dvije ovce nacrtane dao na čuvanje su sebi umislile da su kao sposobne i da se bez njih ne može. Neostvarene ljušture od ljudi , intelektualci u pokušaju, ograničeni i plitki i eto takvi nas vode zadnjih nekoliko godina. Šta čovjek od svega može očekivati?Hansestadt je napisao/la: ↑05 apr 2024, 11:54Kod nas ljudi misle da su najpametniji i imaju tedenciju da se mijesaju gdje im nije mjesto. Ne vidim ja tu neke interese, nego nece da vide da nemaju kapacitet i da nekom drugom prepuste. Uzive se u ulozi koju obavljaju, tretiraju kao da je to njihova neka misija, sta vec, a realno pojma nemaju. Ide se do te granice da postane destrukitvno i pogubno za klub. I tu nastaje problem.mamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 11:26Da! Bilo je i bit će ljudi zaniteresovanihm ali ovi eksperti u skupštini i upravi ne žele da se to desi, zbog nekih svojih nalogodavaca i planova.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Generalni sponzor nakon 24 kola uzeo predah od biznisa i pogledao tabelu.
Samo da ekipica ne zavlada ponovo, sjetio se Dzindo javiti, znamo sta je radio 2018te i kakva je ubleha.. Nek nam je Bog na pomoci..ExBlueone je napisao/la: ↑05 apr 2024, 12:44Tačno. Sve same dijagnoze i šifre. Mesijanski sindrom ih terese opasno. Prosječe bezlične mase kojima ne bih dvije ovce nacrtane dao na čuvanje su sebi umislile da su kao sposobne i da se bez njih ne može. Neostvarene ljušture od ljudi , intelektualci u pokušaju, ograničeni i plitki i eto takvi nas vode zadnjih nekoliko godina. Šta čovjek od svega može očekivati?Hansestadt je napisao/la: ↑05 apr 2024, 11:54Kod nas ljudi misle da su najpametniji i imaju tedenciju da se mijesaju gdje im nije mjesto. Ne vidim ja tu neke interese, nego nece da vide da nemaju kapacitet i da nekom drugom prepuste. Uzive se u ulozi koju obavljaju, tretiraju kao da je to njihova neka misija, sta vec, a realno pojma nemaju. Ide se do te granice da postane destrukitvno i pogubno za klub. I tu nastaje problem.mamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 11:26
Da! Bilo je i bit će ljudi zaniteresovanihm ali ovi eksperti u skupštini i upravi ne žele da se to desi, zbog nekih svojih nalogodavaca i planova.
Fk Željezničar.
Pogrešna adresa naravno. Igraci su tek poslije glavnih krivaca a to je skupstina I uprava.invincible1921 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 11:58Ja sam toga bio svjestan kad su mnogi ovdje pisali o arapima, stabilizaciji, qrcu palcu...sad kad je dosla voda do grla sad lafo "sta je ovo otkud ovo"....svi su na ovo pristali iako je bilo milion znakova kuda ce ovo oticBIZMARK66 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:33Opet vi spinujete priču. Manijaci ne treba da ulijecu na teren, niti da biju ikoga ne znam gdje si to pročitao? Manijaci treba da traže ostavke ljudi u klubu kao sto su ranije tražili kad smo bili 5 6 na tabeli. Imali niz 5 6 poraza i slično. Demagogiju ostavite za negdje drugo.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:31
Pa to izgleda mnogi i prizeljkuju ovdje. Vidis i sam sta se pise![]()
Da manijaci kao torcida upadnu u teren, da razvale i pocupaju sve, da upadnu u svlacionicu, da na nalupaju igrace i trenera i sve u 3 pm da posalju.
I onda ce ekipa od toga proigrati, odjednom ce Haracic poceti zabijati a Drljo asistirati.
Nevjerovatno sta neki pisu ovdje.
Jeste vi svjesno gdje se mi nalazimo ili se bas pravite budale.
Najmanje golova u ligi dali? Vi ako ste navijaci Zelje jadna nama majka.
![]()
O cemu pricamo vrati postove kad je arap doso ja sam pisao da smo veoma blizu ispafanja, ljudi me napadali...i sad odjednom svi vizionari, e brate vizija da vidis katastrofu prije nego se desi
Nek manijaci traze ostavke nemam nista peotiv, ali po meni sad nije ni vrijeme ni mjesto na tabeli za bune neke...uostalom sta evo da ode sva uprava ko ce doc u ovom tentuku? dok neko dodje mi smo u federalnoj
Sta treba da prijete igracima da im ubiju i ovo malo samopouzdanja sto imaju pa da ispadnemo?
Bravo Pablo. Sad nema nikakvih problema.
dečko je glup malo je reci. Kad mislis ne može gluplji biti prekuca ga.
Debilko 11. Na tabeli. 15 utakmica bez pobjede u gostima. Jednom nogom u 2.ligi. bez sponzora para i prodatog igraca 3.godinem

Debilko 11. Na tabeli. 15 utakmica bez pobjede u gostima. Jednom nogom u 2.ligi. bez sponzora para i prodatog igraca 3.godinem
- gegenpressing
- Kontakt:
Najtužnije je što ima love,nikad veći prihodi od Opštine,Grada,Kantona,nas navijača,ali džaba kad ne znaju,da nisi u stanju složiti za 3 godine igrača a bilo ih je,to je baš jadno.
Kakvi hoštapleri,majko draga.
Brohra ribo se...
Zasto stalno izmisljas nove imaginarne neprijatelje? Svi su krivi samo ljudi u trenutnoj skupstini i upravi nisu krivi.
Ljudi upropastili dogovor sa Diglisicem(99% sve bilo dogovoreno), u medjuvremenu vrsili opstrukcije i na kraju odbili i Mirvica koji je dao preko 100 hiljada eura svog novca za najbolju revizijsku agenciju, pa onda odbili investitore koje je nasao i spojio sa klubom, Radmilo Mihajlovic, ali po njihovoj prici nema kao niko zainteresovan.
Ne znam jesu li uspjeli, da onu malu koja ima oko 20 godina stave na mjesto sekretara, ali 100% je neko drugi kriv, mozda neki izmisljeni neprijatelj.
Podnesite svi u klubu kolektivno ostavke, apsolutno svi i **** od kluba, mrtvi debili.
Ako ne mozemo naci finansijski jace i bar malo sposobnije ljude od trenutnih politickih ameba i nesposobnjakovica onda i ne zasluzujemo da imamo klub.
Ma brate sve znam. Još su bezobrazni za svoju nestručno i ne rad..gegenpressing je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:53Najtužnije je što ima love,nikad veći prihodi od Opštine,Grada,Kantona,nas navijača,ali džaba kad ne znaju,da nisi u stanju složiti za 3 godine igrača a bilo ih je,to je baš jadno.
Kakvi hoštapleri,majko draga.
Na kraju sezone svi ostavke da se ja pitam od Pekica do predsjednika.Brkooo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:56Zasto stalno izmisljas nove imaginarne neprijatelje? Svi su krivi samo ljudi u trenutnoj skupstini i upravi nisu krivi.
Ljudi upropastili dogovor sa Diglisicem(99% sve bilo dogovoreno), u medjuvremenu vrsili opstrukcije i na kraju odbili i Mirvica koji je dao preko 100 hiljada eura svog novca za najbolju revizijsku agenciju, pa onda odbili investitore koje je nasao i spojio sa klubom, Radmilo Mihajlovic, ali po njihovoj prici nema kao niko zainteresovan.
Ne znam jesu li uspjeli, da onu malu koja ima oko 20 godina stave na mjesto sekretara, ali 100% je neko drugi kriv, mozda neki izmisljeni neprijatelj.
Podnesite svi u klubu kolektivno ostavke, apsolutno svi i **** od kluba, mrtvi debili.
Ako ne mozemo naci finansijski jace i bar malo sposobnije ljude od trenutnih politickih ameba i nesposobnjakovica onda i ne zasluzujemo da imamo klub.
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.
Ne znam, evo, nisam pametan.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Svi bi neke promjene, svima puno cvaja za clansku. Treba akciju pokrenuti, evo nas drug hulahopka prvi nek slika clanskumamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:16Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.

Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne kontam tvoj komentar, i ko je hulahopka?Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:20Svi bi neke promjene, svima puno cvaja za clansku. Treba akciju pokrenuti, evo nas drug hulahopka prvi nek slika clanskumamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:16Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.
Ne znam, evo, nisam pametan.![]()

Pa bizmark, tjera sve uprave od 2000. Godine. Pljuvao kad je trebalo biti sve sa Digliscem,sad mu je krivo kao sto nije uspjelo. Ludjak.mamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:23Ne kontam tvoj komentar, i ko je hulahopka?Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:20Svi bi neke promjene, svima puno cvaja za clansku. Treba akciju pokrenuti, evo nas drug hulahopka prvi nek slika clanskumamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:16Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.
![]()
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ahaa, ma dobro to, nego me zanima zašto hulahopka? To neki forumaš koji je banovan ili nešto? Vidio sam da je još nekom u opisu glupahopka, pa me zanima, ali hajd', da ne spamujem ovdje sa tim.Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:27Pa bizmark, tjera sve uprave od 2000. Godine. Pljuvao kad je trebalo biti sve sa Digliscem,sad mu je krivo kao sto nije uspjelo. Ludjak.
Ma imao je 50nickova, neumoran djecak.mamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:29Ahaa, ma dobro to, nego me zanima zašto hulahopka? To neki forumaš koji je banovan ili nešto? Vidio sam da je još nekom u opisu glupahopka, pa me zanima, ali hajd', da ne spamujem ovdje sa tim.
Fk Željezničar.
Joj brate ti pitas najvećeg degenerika da ti nesto objasnjavamamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:23Ne kontam tvoj komentar, i ko je hulahopka?Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:20Svi bi neke promjene, svima puno cvaja za clansku. Treba akciju pokrenuti, evo nas drug hulahopka prvi nek slika clanskumamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:16Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.
![]()

Aktualni lider HNL-a, ima u klubu covjeka kao sto je Damir Miskovic. Uposlenici tog kluba su vjerovatno profesionalci, strucnjaci za marketing i sl, vjerovatno su imali i jaku medijsku kampanju za clanske karte itd itd.mamonelafo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 14:16Aktuelni lider HNL-a ima 15.000 članova, što je poređenja radi, više nego što naša dva najveća kluba Željezničar i Sarajevo imaju zajedno.
Njihov direktor fan shopa, vjerovatno nije u jeku evropskih tekmi i prilike da se zaradi bas ozbiljan novac, otisao na godisnji odmor. Vjerovatno i dresove mogu kupiti na pocetku sezone, malo prije evropskih utakmica, kad je ono euforija i kad je i dijaspora tu, a ne tamo nekad u novembru, decembru itd..
U Zelji preovladava mrtvi amaterizam u svim mogucim porama i onda i uprkos tome i bez bilo kakvog marketinga i svega toga, zahvaljujuci jedino i iskljucivo navijacima, imamo skoro 8 hiljada clanova..
Dobar nam je marketing. Neko ubacio onog babuna što igra igrica i vodio one neke debilske emisije na face tv. Senad mu davo pet stoja platu pa došao u Zelju na puno bolju platu. Sigurica. Još se raspravlja s narodom u komentarima. Babun.
Sve sama elita čak su jedno vrijeme i onog s OBNa ubacili. Mi smo strovaljeni odavno ovo je samo ekser u tabut.
Sve ih redom treba prozivati. Bitno da psuju Zajki ni kriv ni dužan koliko to nema obraza ni casti. A sve je to ista sorta ljudi.
Sve sama elita čak su jedno vrijeme i onog s OBNa ubacili. Mi smo strovaljeni odavno ovo je samo ekser u tabut.
Sve ih redom treba prozivati. Bitno da psuju Zajki ni kriv ni dužan koliko to nema obraza ni casti. A sve je to ista sorta ljudi.
Kuci izgubili od Goska, Posusje nam bod uzelo jos nas tamo pobjedilo
Znaci 4 boda da smo osvojili bili bi sad ispred Igmana
Kuci smo igrali i bilo je posteno sudjenje protiv Goska protiv Posusja se moze reci da je nas poguro sudija
Do nas je
Do skupstine,navijaca, upravnog odbora,
strucnog staba sve do igraca
Igraci su najmanje krivi
Ne dovode sami sebe igraci koji ne mogu, ne znaju i ne stavljaju sami sebe da igraju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.