Zar te nisu naucili da je nekulturno pricati punih usta? Molim te, prvo progutaj adminovu spermu, pa nam se onda obracaj. Hvala.BIZMARK66 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:42Jeko ovaj strucnjak. Došao da nam objašnjava ko je ko. Kakve budaleupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:10Semper je trol, a ti smijesan sto ga ozbiljno shavatas. Da, Diglisic je kupio pola Sarajeva dok su se raji bacale suplje da ne zeli da ulaze u BiH.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ja se samo nadam da već postoje ljudi zbog kojih je sve ovo urađeno.
Ukratko, veoma dugo pišem o ovome i ovo je jedina šansa koju mi kao klub imamo. Veoma jasan model poslovanja, mi imamo zemljište vi imate pare, idemo nešto zajedno napraviti.
Zajednička gradnja nije nikakva mudrost, bitna je samo lokacija, a mi je imamo.
Klub bi funkcionisao kao i do sad, a za nekretnine bi imali posebnu firmu, sasvim normalna praksa u svijetu. Ta druga firma bi pomagala klub finansijski, legalno i čisto.
Izgradnja kampa bi bila velika prekretnica i to je ono što mene lično u ovom trenutku najviše zanima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kamp 1921Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:51Ja se samo nadam da već postoje ljudi zbog kojih je sve ovo urađeno.
Ukratko, veoma dugo pišem o ovome i ovo je jedina šansa koju mi kao klub imamo. Veoma jasan model poslovanja, mi imamo zemljište vi imate pare, idemo nešto zajedno napraviti.
Zajednička gradnja nije nikakva mudrost, bitna je samo lokacija, a mi je imamo.
Klub bi funkcionisao kao i do sad, a za nekretnine bi imali posebnu firmu, sasvim normalna praksa u svijetu. Ta druga firma bi pomagala klub finansijski, legalno i čisto.
Izgradnja kampa bi bila velika prekretnica i to je ono što mene lično u ovom trenutku najviše zanima.
O tome i ja razmisljam virto
To bi nam najbolje doslo pogotovo negdje u prirodi tipa Trebevic, Igman, Bjelasnica
Prije rata svi iz Ex Yu velikani su dolazili na pripreme na sarajevske planine
Zvezda kad je osvojila ligu prvaka pripreme imala na Igmanu
A mi to nista ne koristim iako nam je sve ispred nosa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Hvala velika gospodinu dionicaru aka ljestvica je visoko dignuta sto je otjerao Diglišića. Mozel jos jedan prilog na N1 i par novinara u UO?NoDi80 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:34Receno je to davno samo ne slusaju
Otkad je Diglisic zavrsio pregovore s nasima kupio je po Sarajevu firmi za pare koje su vece nego vrijednost cijelog Sportskog Drustva Zeljeznicar
Do sad bi nam zavrsio i jug i cijeli stadion bi renovirao
Sad bi igrali ligu prvaka
Ali licni interesi grobara su otjerali covjeka
Onaj Kabiri je mala maca za Diglisica, a vidite koliko je Zrinjski s njim otisao iznad lige
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Upravo je prezentiran razlog sto smo 11 na tabeli.
Sto je Gredic ponovo u klubu.
I zasto ove botine sa po 10 nikova trolaju vec 5 godina i pljuju svakog ko radi u interesu napretka Zelje.
Ultrase ugasili RA, a mi sami sebe!!!
Sto je Gredic ponovo u klubu.
I zasto ove botine sa po 10 nikova trolaju vec 5 godina i pljuju svakog ko radi u interesu napretka Zelje.
Ultrase ugasili RA, a mi sami sebe!!!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Još nije Adis Hadžić oslobodio medijski prostor. Valjda čekaju pogodan momenat, sigurno ne pred neku bitnu utakmicu ili ne daj Bože pred neki finalni proces koji treba još samo da se potpiše.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Gledam tabelu i kontam da nam 3 boda u derbiju donose ogromno olaksanje. Prodisali bismo ali opet i da se desi pobjeda, slijedi niz utakmica protiv direktnih konkurenata sto znaci da se ne smijemo opustiti niti u jednom trenutku. Sad je vrijeme kad trebamo osigurati opstanak i osvojiti sto vise bodova kako ne bismo usli u zavrsnicu lige obezglavljeni.
Nadam se da ce igraci dati sve od sebe, a u derbiju ne mozes nikad znati sta ce se desiti pa nam ostaje da se nadamo najboljem. Uhljupi su trenutno u mnogo boljoj formi i igraju bez pritiska od onog napustanja terena tako da nasi se moraju pokazati maksimalno.
Nadam se da ce igraci dati sve od sebe, a u derbiju ne mozes nikad znati sta ce se desiti pa nam ostaje da se nadamo najboljem. Uhljupi su trenutno u mnogo boljoj formi i igraju bez pritiska od onog napustanja terena tako da nasi se moraju pokazati maksimalno.
Prosvjetitelj došao na forum da nam otvori oči hahahahah. E degena prvoklasnogupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:48Zar te nisu naucili da je nekulturno pricati punih usta? Molim te, prvo progutaj adminovu spermu, pa nam se onda obracaj. Hvala.BIZMARK66 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:42Jeko ovaj strucnjak. Došao da nam objašnjava ko je ko. Kakve budaleupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:10Semper je trol, a ti smijesan sto ga ozbiljno shavatas. Da, Diglisic je kupio pola Sarajeva dok su se raji bacale suplje da ne zeli da ulaze u BiH.

-
- Kontakt:
Samo da ti pohvalim nickupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:48Zar te nisu naucili da je nekulturno pricati punih usta? Molim te, prvo progutaj adminovu spermu, pa nam se onda obracaj. Hvala.

Zavrsices na ignore listi doticnog uskoro zajedno sa mnom i velikanom ove teme Muhom, je li te strah?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne možemo tako diskutovati ti i ja. Ja sam ti gore naveo šest stavki od kojih ti niti jednu nisi pokušao demantovati, već samo okrećeš na Amara. Nije to ozbiljan nivo diskusije.
To je zato jer si vrhunski izmanipulisan i uklapaš se u matricu.
Šta ti konkretno zamjeraš Amaru Osimu? To što su iza njega ostali neki dugovi? Jesi li kapacitet da razmisliš zašto su ostali? Znaš li u kakvom vremenu je došao u klub i koliko je para bilo na računu? Znaš li koje je dugove on naslijedio? Znaš li koliko je para bilo u dolasku, a kolike su tada bile mjesečne obaveze koje je naslijedio od prethodnika?
Zašto to recimo ne uzmeš u kalkulaciju? Imaš i pandemiju koja nas je pokosila mnogo više nego druge jer mi generišemo najveći prihod od ulaznica i oslanjamo se na njega.
Smeta ti kamata? Ok, smeta i meni, ali ja se zapitam zašto je jedan Amar Osim tražio kamatu od Želje, pazi, nije to bilo ko, već sin Ivice Osima i najtrofejniji trener Željezničara ikada. Možda postoji razlog zbog kojeg je to uradio? Nije baš da je htio ispasti smeće pa je to uradio. Pogledaj podkaste sa Adilovićem i Svrakom pa ćeš shvatiti kako se on ophodio prema Željinim parama.
Zašto ti recimo ne smeta kamata od 7% koju je Željezničar isplatio kompaniji Megamix?
Meni je žao što ste vi tako vrhunski izmanipulisani, ali jbg, kao narod smo pogodni za to. To ti je slična situacija kao sad kad SDA svaki dan vrišti izdaja, izdaja, pa kad ih neko upita šta je to konkretno Trojka izdala, slijedi muk. Međutim, narod se primio na to i to je to.
Amarova najveća greška je što je krenuo grlom u jagode i prihvatio se posla a da nije procijenio postojeće stanje koje je bilo katastrofalno. Mada, on bi se prihvatio tog posla i da je odradio analizu, jer je takav i jer su navijači to tražili od njega. Niko normalan ne bi preuzeo klub u takvoj situaciji, bez marke na računu, sa ogromnim i preskupim rosterom, bez igrača za prodaju, a on je naivno nasjeo na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma sta ce me bit strahanonimni je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:13Samo da ti pohvalim nickupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:48Zar te nisu naucili da je nekulturno pricati punih usta? Molim te, prvo progutaj adminovu spermu, pa nam se onda obracaj. Hvala.
Zavrsices na ignore listi doticnog uskoro zajedno sa mnom i velikanom ove teme Muhom, je li te strah?![]()

Nije on izmanipuslisan nego je on sam dečko glup. On je upućen u desavanja u klub isto kao sto je upućen u JKP Rad.Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:21Ne možemo tako diskutovati ti i ja. Ja sam ti gore naveo šest stavki od kojih ti niti jednu nisi pokušao demantovati, već samo okrećeš na Amara. Nije to ozbiljan nivo diskusije.
To je zato jer si vrhunski izmanipulisan i uklapaš se u matricu.
Šta ti konkretno zamjeraš Amaru Osimu? To što su iza njega ostali neki dugovi? Jesi li kapacitet da razmisliš zašto su ostali? Znaš li u kakvom vremenu je došao u klub i koliko je para bilo na računu? Znaš li koje je dugove on naslijedio? Znaš li koliko je para bilo u dolasku, a kolike su tada bile mjesečne obaveze koje je naslijedio od prethodnika?
Zašto to recimo ne uzmeš u kalkulaciju? Imaš i pandemiju koja nas je pokosila mnogo više nego druge jer mi generišemo najveći prihod od ulaznica i oslanjamo se na njega.
Smeta ti kamata? Ok, smeta i meni, ali ja se zapitam zašto je jedan Amar Osim tražio kamatu od Želje, pazi, nije to bilo ko, već sin Ivice Osima i najtrofejniji trener Željezničara ikada. Možda postoji razlog zbog kojeg je to uradio? Nije baš da je htio ispasti smeće pa je to uradio. Pogledaj podkaste sa Adilovićem i Svrakom pa ćeš shvatiti kako se on ophodio prema Željinim parama.
Zašto ti recimo ne smeta kamata od 7% koju je Željezničar isplatio kompaniji Megamix?
Meni je žao što ste vi tako vrhunski izmanipulisani, ali jbg, kao narod smo pogodni za to. To ti je slična situacija kao sad kad SDA svaki dan vrišti izdaja, izdaja, pa kad ih neko upita šta je to konkretno Trojka izdala, slijedi muk. Međutim, narod se primio na to i to je to.
Amarova najveća greška je što je krenuo grlom u jagode i prihvatio se posla a da nije procijenio postojeće stanje koje je bilo katastrofalno. Mada, on bi se prihvatio tog posla i da je odradio analizu, jer je takav i jer su navijači to tražili od njega. Niko normalan ne bi preuzeo klub u takvoj situaciji, bez marke na računu, sa ogromnim i preskupim rosterom, bez igrača za prodaju, a on je naivno nasjeo na to.
Na toj dodaj brigadu student iz tuzle, što li su se upalili. Dira im se skupstina I bogalji okolo.
-
- Kontakt:
Prezentacija je vrhunski uradjena: https://media.fkzeljeznicar.ba/2024/04/ ... ar_BOS.pdf
Diglisica niko nije otjerao, jedini razlog sto nije ulozio u nas klub je sto su mu iz americke ambasade rekli da ne ulaze.bhsport je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:57Hvala velika gospodinu dionicaru aka ljestvica je visoko dignuta sto je otjerao Diglišića. Mozel jos jedan prilog na N1 i par novinara u UO?NoDi80 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:34Receno je to davno samo ne slusaju
Otkad je Diglisic zavrsio pregovore s nasima kupio je po Sarajevu firmi za pare koje su vece nego vrijednost cijelog Sportskog Drustva Zeljeznicar
Do sad bi nam zavrsio i jug i cijeli stadion bi renovirao
Sad bi igrali ligu prvaka
Ali licni interesi grobara su otjerali covjeka
Onaj Kabiri je mala maca za Diglisica, a vidite koliko je Zrinjski s njim otisao iznad lige
Najozbiljniji ulagac je bio mirvic i tu ima istine da su ga otjerali.
- MocMahale444
Joj yebo vas Amar i Senad dp kombinacijom, dosadni se ozbiljno. Preslo granice davnih dana.
Fino napravite temu FK Amar i FC Senad pa opletite.
Ovo je gospodo tema FK Željezničar.
Yebete mi zivce.
Fino napravite temu FK Amar i FC Senad pa opletite.
Ovo je gospodo tema FK Željezničar.
Yebete mi zivce.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 apr 2024, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sretno novoj upravi i svima koji su u klubu.
Promjene nam trebaju ali repovi kojo bi ostali iza njih mas mogu ugasiti.
Da prodisemo i da izdobri aBd.
Kolika li je dnevnica virtuelnom, bas me zanima. Svaka cast tebra, ne odustaj ni milimetra. Svaki fening si odradio.
Promjene nam trebaju ali repovi kojo bi ostali iza njih mas mogu ugasiti.
Da prodisemo i da izdobri aBd.
Kolika li je dnevnica virtuelnom, bas me zanima. Svaka cast tebra, ne odustaj ni milimetra. Svaki fening si odradio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Rekni mu godrina rektalni lobotomac.
-
- Kontakt:
Zamisli zega se s adminom i ono vrijedja druge ovdje

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, legendarnadruga i 45 gostiju.