Ako se sjećaš druže,a može se provjeriti,da sam ukazivao prije par godina na ovom forumu na ovakav način poslovanja i ulaganja u klub.Ovo su uradili ljudi mnogo ozbiljno jer se zna tko ulaže šta odnosno imovina od Željezničara,novac i sigurnost za investitora i na kraju 5-10 godina. mogu svi biti zadovoljni rezultatima a klub hladno igra Europu.Doduše ja sam tad pisao samo o zapadnoj tribini ali evo struka kaže da može sve.Na nama je da pričekamo i ne mješamo se gdje nam nije mjesto mada znam 3-4 čovjeka koji bi iznajmili lože na zapadu na 10 godina.Živ bio i ti i da se tvoja borba sa trolovima konačno završi tvojom pobjedom.pozVirtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:51Ja se samo nadam da već postoje ljudi zbog kojih je sve ovo urađeno.
Ukratko, veoma dugo pišem o ovome i ovo je jedina šansa koju mi kao klub imamo. Veoma jasan model poslovanja, mi imamo zemljište vi imate pare, idemo nešto zajedno napraviti.
Zajednička gradnja nije nikakva mudrost, bitna je samo lokacija, a mi je imamo.
Klub bi funkcionisao kao i do sad, a za nekretnine bi imali posebnu firmu, sasvim normalna praksa u svijetu. Ta druga firma bi pomagala klub finansijski, legalno i čisto.
Izgradnja kampa bi bila velika prekretnica i to je ono što mene lično u ovom trenutku najviše zanima.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Lik potrošio deset miliona u BiH nakon priče sa nama i kao eto ambasada nije preporučila ulaganje u BiH.
Prelako padate na priče koje se plasiraju, a te priče nastaju u kuhinji onih koji su ga otjerali i udaljili.
Prelako padate na priče koje se plasiraju, a te priče nastaju u kuhinji onih koji su ga otjerali i udaljili.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Kako niko od portala ne obavi intervju sa Diglisicem da cujemo i njegovu pricu ili barem da cujemo da li je jos zainteresovan
-
- Kontakt:
Puno vise od 10.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:04Lik potrošio deset miliona u BiH nakon priče sa nama i kao eto ambasada nije preporučila ulaganje u BiH.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ovo je jedini model koji može funkcionisati po trenutnim zakonima. Nova firma za nekretnine, klub ostaje UG, zemljište ostaje u vlasništvu kluba i to je to.ammimr je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:51Ako se sjećaš druže,a može se provjeriti,da sam ukazivao prije par godina na ovom forumu na ovakav način poslovanja i ulaganja u klub.Ovo su uradili ljudi mnogo ozbiljno jer se zna tko ulaže šta odnosno imovina od Željezničara,novac i sigurnost za investitora i na kraju 5-10 godina. mogu svi biti zadovoljni rezultatima a klub hladno igra Europu.Doduše ja sam tad pisao samo o zapadnoj tribini ali evo struka kaže da može sve.Na nama je da pričekamo i ne mješamo se gdje nam nije mjesto mada znam 3-4 čovjeka koji bi iznajmili lože na zapadu na 10 godina.Živ bio i ti i da se tvoja borba sa trolovima konačno završi tvojom pobjedom.poz
Dugo, predugo se čekalo na ovakav potez i morali smo pasti na dno da bi napokon shvatili da se neko mora prihvatiti posla.
Ja se samo nadam da već postoji investitor i firma koja je spremna uložiti i da se sve ovo uradilo ovako brzo upravo zbog toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najmerno jer se svi upecaju ovdje,praveci se da je jedna strana uvijek kriva,a druga nije. I ti stavljas u jedan kos ove i one. Mene ne zanima ni miske ni amar, od srca zelim da su sto dalje i od stadiona i od kluba.Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:21Ne možemo tako diskutovati ti i ja. Ja sam ti gore naveo šest stavki od kojih ti niti jednu nisi pokušao demantovati, već samo okrećeš na Amara. Nije to ozbiljan nivo diskusije.
To je zato jer si vrhunski izmanipulisan i uklapaš se u matricu.
Šta ti konkretno zamjeraš Amaru Osimu? To što su iza njega ostali neki dugovi? Jesi li kapacitet da razmisliš zašto su ostali? Znaš li u kakvom vremenu je došao u klub i koliko je para bilo na računu? Znaš li koje je dugove on naslijedio? Znaš li koliko je para bilo u dolasku, a kolike su tada bile mjesečne obaveze koje je naslijedio od prethodnika?
Zašto to recimo ne uzmeš u kalkulaciju? Imaš i pandemiju koja nas je pokosila mnogo više nego druge jer mi generišemo najveći prihod od ulaznica i oslanjamo se na njega.
Smeta ti kamata? Ok, smeta i meni, ali ja se zapitam zašto je jedan Amar Osim tražio kamatu od Želje, pazi, nije to bilo ko, već sin Ivice Osima i najtrofejniji trener Željezničara ikada. Možda postoji razlog zbog kojeg je to uradio? Nije baš da je htio ispasti smeće pa je to uradio. Pogledaj podkaste sa Adilovićem i Svrakom pa ćeš shvatiti kako se on ophodio prema Željinim parama.
Zašto ti recimo ne smeta kamata od 7% koju je Željezničar isplatio kompaniji Megamix?
Meni je žao što ste vi tako vrhunski izmanipulisani, ali jbg, kao narod smo pogodni za to. To ti je slična situacija kao sad kad SDA svaki dan vrišti izdaja, izdaja, pa kad ih neko upita šta je to konkretno Trojka izdala, slijedi muk. Međutim, narod se primio na to i to je to.
Amarova najveća greška je što je krenuo grlom u jagode i prihvatio se posla a da nije procijenio postojeće stanje koje je bilo katastrofalno. Mada, on bi se prihvatio tog posla i da je odradio analizu, jer je takav i jer su navijači to tražili od njega. Niko normalan ne bi preuzeo klub u takvoj situaciji, bez marke na računu, sa ogromnim i preskupim rosterom, bez igrača za prodaju, a on je naivno nasjeo na to.
Fk Željezničar.
Velika je vjerovatnoća da postoji jer su to ipak ozbiljni ljudi i od struke.Stvari ako se postave na svoje mjesto to može odlično funkcionisati i što je najvažnije donijeti klubu benefite.Mislim da je ovih ostalih budaleština bilo i previše ali sad zasad je ovo ono što bi moglo biti rješenje jer kao što sam tad govorio bez pravog trening centra moderan klub ne može postojati.Sve ostalo su samo pjesmice davno otpjevane poput ovih trolovanja ovde.Virtu4l je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:24Ovo je jedini model koji može funkcionisati po trenutnim zakonima. Nova firma za nekretnine, klub ostaje UG, zemljište ostaje u vlasništvu kluba i to je to.ammimr je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:51Ako se sjećaš druže,a može se provjeriti,da sam ukazivao prije par godina na ovom forumu na ovakav način poslovanja i ulaganja u klub.Ovo su uradili ljudi mnogo ozbiljno jer se zna tko ulaže šta odnosno imovina od Željezničara,novac i sigurnost za investitora i na kraju 5-10 godina. mogu svi biti zadovoljni rezultatima a klub hladno igra Europu.Doduše ja sam tad pisao samo o zapadnoj tribini ali evo struka kaže da može sve.Na nama je da pričekamo i ne mješamo se gdje nam nije mjesto mada znam 3-4 čovjeka koji bi iznajmili lože na zapadu na 10 godina.Živ bio i ti i da se tvoja borba sa trolovima konačno završi tvojom pobjedom.poz
Dugo, predugo se čekalo na ovakav potez i morali smo pasti na dno da bi napokon shvatili da se neko mora prihvatiti posla.
Ja se samo nadam da već postoji investitor i firma koja je spremna uložiti i da se sve ovo uradilo ovako brzo upravo zbog toga.
Gdje sam napisao ulaganje u Bih?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:04Lik potrošio deset miliona u BiH nakon priče sa nama i kao eto ambasada nije preporučila ulaganje u BiH.
Bravo Mufta svaka cast na odbrani penala.Izrasto si u pravog golmana.Buduci prvi golman BiH.Dosta vise supljaka.Dosli su pravi ljudi koji negledaju sebe nego Zelju a to znaci i nas obicne navijace.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Allah Razi Olsun svrakino kralju, sve najbolje

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobro je da je objavljen isti poziv i na engleskom jezimu JAVNO.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 apr 2024, 22:48Prezentacija je vrhunski uradjena: https://media.fkzeljeznicar.ba/2024/04/ ... ar_BOS.pdf
Ovo je svakako dug put ali bitno je da smo poceli nadam se ozbiljno sa ovim.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nisam ni rekao da si napisao, ja sam. Bar je tako rečeno, da nije preporučeno ulaganje u BiH, na skupštini. I nije moguće da je ulaganje u nešto drugo moguće, a u Želju ne a označeno je kako smo politički nestabilni.
Razumijem da nema zakona o sportu ali priča smrdi baš. Nema logike ama baš nikako.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Neće ti ambasada nikad reci sta da radiš sa svojim parama....Bistriksg je napisao/la: ↑10 apr 2024, 06:12Gdje sam napisao ulaganje u Bih?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:04Lik potrošio deset miliona u BiH nakon priče sa nama i kao eto ambasada nije preporučila ulaganje u BiH.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mamonelafo
- Kontakt:
Virto, znaš li nešto o nekom dugu od skoro 200k što dugujemo još iz 2016-te, a sada nam se potražuje?Virtu4l je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:24Ovo je jedini model koji može funkcionisati po trenutnim zakonima. Nova firma za nekretnine, klub ostaje UG, zemljište ostaje u vlasništvu kluba i to je to.ammimr je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:51Ako se sjećaš druže,a može se provjeriti,da sam ukazivao prije par godina na ovom forumu na ovakav način poslovanja i ulaganja u klub.Ovo su uradili ljudi mnogo ozbiljno jer se zna tko ulaže šta odnosno imovina od Željezničara,novac i sigurnost za investitora i na kraju 5-10 godina. mogu svi biti zadovoljni rezultatima a klub hladno igra Europu.Doduše ja sam tad pisao samo o zapadnoj tribini ali evo struka kaže da može sve.Na nama je da pričekamo i ne mješamo se gdje nam nije mjesto mada znam 3-4 čovjeka koji bi iznajmili lože na zapadu na 10 godina.Živ bio i ti i da se tvoja borba sa trolovima konačno završi tvojom pobjedom.poz
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Bajrambarećola!
I da ako Bog da dobijemo Pitare.
I da ako Bog da dobijemo Pitare.
Ne znam, ali to je sasvim normalno, stalno se pojavljuju firme kojima smo nekada ostajali dužni. Doduše mnogo manje u posljednje vrijeme jer je dosta toga plaćeno ili reprogramirano, ali nemoj da te to iznenađuje.mamonelafo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 10:40Virto, znaš li nešto o nekom dugu od skoro 200k što dugujemo još iz 2016-te, a sada nam se potražuje?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoce ti dati preporukuirfo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 10:16Neće ti ambasada nikad reci sta da radiš sa svojim parama....Bistriksg je napisao/la: ↑10 apr 2024, 06:12Gdje sam napisao ulaganje u Bih?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:04Lik potrošio deset miliona u BiH nakon priče sa nama i kao eto ambasada nije preporučila ulaganje u BiH.
Da, da, ne zanimaju te ni Miske ni Amar, ali eto sasvim slučajno pljuješ samo po Amaru i oglašavaš se kad god ga neko spomene. Nemoj meni tu priču.
Evo, ovo je baš zanimljiv post, gdje ti potenciraš da je neko nekome "udario tarabu", što je netačna informacija na koju ste se svi upecali. Da ne citiram ostale postove.
E sad, meni je zanimljivo kako to da te nikako ne zanima ko je plasirao tu lažnu informaciju, ko to stalno radi, bez obzira što tebi godi to što su izmislili.
Meni da neko to konstantno servira ja bih ga pitao, jesi li normalan? Zašto konstantno podmećeš i lažeš?
Evo Pablo, zanima li tebe zašto je ovaj napisao ovu gnusnu laž i izmišljotinu? Ti i on ste na istim frekvencijama, mrzite Amara Osima, a mene bi itekako zanimalo i zapitao bih se koga ja to onda mrzim a koga podržavam kad se ovoliko laže.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kogmagie46, Levin, NekoSaDaleka i 34 gosta.