Neces to raditi u dresu Zelje dok se borimo za opstanak, jbm li ti sunce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kupicemo Hulahopka tebi dildo da se nabijas na njega umjesto sto skaces po adminovom kurcu, jebbem li ti sjeme ono umno poremeceno i bolesno, degencino ogavnaa.
IbroDirka je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:46Dva momenta koja su presudila utakmicu su oba poteza Štilića, a oni koji su igrali fudbal znaće šta govorim.
1. Mangupska provokacija i isključenje debila u tunelu
2. Nagazio je Buljubašića, njihovog najboljeg pojedinca, pred kraj prvog poluvremena po risu, a on se odmah uhvatio za nogu. Nakon ovakvog gaženja, ris samo otekne i ne boli, ali što više trčiš, bol postaje nesnošljiva. Glupan Rožman izvadi veznog igrača i dodaje napadača, gdje oni gube sav vezni red, a naš Karić radi za dvojicu.
Oba vrhunska, mangupska poteza doktora Štilića.
Uz Muftica ubjedljivo najbolji igrac vecerasavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:28Ja nisam ni skonto da oni imaju igrača manje..
Karić je doktor!
Kad uđe?ExBlueone je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:32Dokle si brate? Ja sjedim u Machiatu, osvježavam se. Ne da mi se još među drotove, gužva jbg.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:20Yebo ga organizacija
Uci cu mozda na drugo poluvrijeme
Fuj majku vam drotovsku
Evo i Nikole Nikića. Kralj.
Da ih ne ureknemolet3 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:40Uz Muftica ubjedljivo najbolji igrac vecerasavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:28Ja nisam ni skonto da oni imaju igrača manje..
Karić je doktor!momak gine na terenu.
Kad bude totalna cistka klub od hamelja na kraju sezone, njih dvojicu obavezno ostaviti.