Neces to raditi u dresu Zelje dok se borimo za opstanak, jbm li ti sunce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kupicemo Hulahopka tebi dildo da se nabijas na njega umjesto sto skaces po adminovom kurcu, jebbem li ti sjeme ono umno poremeceno i bolesno, degencino ogavnaa.
IbroDirka je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:46Dva momenta koja su presudila utakmicu su oba poteza Štilića, a oni koji su igrali fudbal znaće šta govorim.
1. Mangupska provokacija i isključenje debila u tunelu
2. Nagazio je Buljubašića, njihovog najboljeg pojedinca, pred kraj prvog poluvremena po risu, a on se odmah uhvatio za nogu. Nakon ovakvog gaženja, ris samo otekne i ne boli, ali što više trčiš, bol postaje nesnošljiva. Glupan Rožman izvadi veznog igrača i dodaje napadača, gdje oni gube sav vezni red, a naš Karić radi za dvojicu.
Oba vrhunska, mangupska poteza doktora Štilića.
Uz Muftica ubjedljivo najbolji igrac vecerasavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:28Ja nisam ni skonto da oni imaju igrača manje..
Karić je doktor!
Kad uđe?ExBlueone je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:32Dokle si brate? Ja sjedim u Machiatu, osvježavam se. Ne da mi se još među drotove, gužva jbg.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:20Yebo ga organizacija
Uci cu mozda na drugo poluvrijeme
Fuj majku vam drotovsku
Evo i Nikole Nikića. Kralj.
Da ih ne ureknemolet3 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:40Uz Muftica ubjedljivo najbolji igrac vecerasavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:28Ja nisam ni skonto da oni imaju igrača manje..
Karić je doktor!momak gine na terenu.
Kad bude totalna cistka klub od hamelja na kraju sezone, njih dvojicu obavezno ostaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.