Ih šta li sam onda ja gledao, moram ga onda probati, nije loša cijena, javi nam za trajnost i trebe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ih šta li sam onda ja gledao, moram ga onda probati, nije loša cijena, javi nam za trajnost i trebe
Mega jak, nemoj na slijepo ako nisi probao.
Ne znam šta bi ti rekao, meni su oni baš niche priča, ima ih u Inomi (mislim da imaju sve), baš sam probao Megamare (btw jel seljakluk namirisati se u parfimeriji
erba pura choganova je isto brutalnamuhamedhulk je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:05buraz iz de donese onaj sculpture za bajram30e 100ml. nije los ali kratko traje...
zato je danas dosla nova bocica choganove kopije baccarat rouge 540 i ubija koliko je dobar.![]()
cuo sam za taj, i njega cu nekad naruciti...donDondon je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:13erba pura choganova je isto brutalnamuhamedhulk je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:05buraz iz de donese onaj sculpture za bajram30e 100ml. nije los ali kratko traje...
zato je danas dosla nova bocica choganove kopije baccarat rouge 540 i ubija koliko je dobar.![]()
Kaze mi poznanik da je narucio 5 komada od njih i da je svaki orginal. Narucio i ja ovaj Gucci pa cemo vidjeti, rekao je da mogu i otvoriti prije placanja.
Gucci jos postoji na ruci kao skin scent, preko 24h. 1 spric oca miAshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:59Ja ga bas zbog mente volim.
Ali se i razvije dobro nema sta. Taj Gucci je brutalan. Nakon 5-6 sati i dalje projektuje nenormalno. Isto Joop Homme u najbolji vakat.![]()
Ako budeš opet nalijetao na kakva sniženja ko jesenas slajdaj u pm slobodno
Samo da potvrdim da su orginal
Javi se u pp, da ne zachatavamo temu.LaHeina je napisao/la: ↑17 apr 2024, 09:05Ovdje samo o parfemima, mirišljavi momci![]()
![]()
Gdje uzimate ove malo nedostupnije brendove? Postoji li u nas iko da radi ThorSteinar, CPCompany, Peaceful Hooligan i slično?
Vidim najbliže u HR Vandalshop..
Jel iko uzimao ovo?
Vidim imaju dostavu u roku 2 dana u BiH.. Zanima me valja li išta.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.