Premijer liga BiH - aktuelno

19vendetta87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 apr 2024, 13:39

bagniadiluca je napisao/la:
21 apr 2024, 12:41
Kmenkake je napisao/la:
21 apr 2024, 12:36
21 apr 2024, 12:34

Vidića iz Sloge ili onog malog špica iz Širokog, ne znam kako se preziva....
Mogao bi vam Vidic valjati za Evropu...Vuković transfer vjerovatno? Milion?
Mali Vuković ni slučajno transfer bar još iduću sezonu....sada nude 800k eura, ali bar još toliko i Bog da ga vidi....
Ode on na prvi mig Salzburga, ako je to istina, kao i svaki drugi igrac sto bi uradio na njegovom mjestu.
Ko bi normalan odbio Salzburg radi par pretkola u Evropi i jos jednu sezonu ostao u plbih?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2024, 13:40

Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:37
21 apr 2024, 12:10
Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 11:29

Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...
Da li i u jednoj zemlji svijeta, Evrope, nebitno, ekipi koja je vec prvak na utakmicu dodje 700 gledalaca, od cega su pola vatrogasci, obezbjedjenje te po koji sudija koji sudi , tu istu ligu... :crazy:
Vanja zvani papagaj :) frajer ima blagu F dijagnozu sa tedencijom pogoršanja....Da vam nema derbija bara bara bi bila posjeta u BL i na koševu ! Vidjeli smo sinoć publiku na Koševu, orangutani, pavijani, klenovi, četri redara zološkog vrta i dva krotitelja....
Momak, voditi racuna sta i kako pises, kad te budem vrijedjao mozes uzvratiti, ali tvoj kapacitet i jeste ovaj nivo na kojem pises...Jedini si od svih forumskih navijaca pisao ovdje kako nekom smeta sto ti je dedo krsten u Pravoslavnoj crkvi...Toliko o visini tvog IQ-a...
Zelis da glumis nekakvu sveznalicu, a pojma nemas ni o Borcu pa te tvoji ispravljaju kad bubnes glupost...
Ti se u zivotu moras suociti sa jednom realnoscu...Tvoja inteligencija je nedovoljna da udjes u diskusiju sa bilo kim , cak kad se radi i o forumu...
O nekim drugim nivoima konverzacije je apsurdno bilo sta reci...
Moj Vanja gdje si vidio mitomane da govore istinu? Vidis da pokusava sve nas napraviti coravima na sve mahinacije koje se rade u korist borca? Haj sto laze svoj pileci mozak, ali nemoj lagati ljude koji vide pravu istinu.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 21 apr 2024, 13:41

Postovanje za vjecnim bord legende :salut:

slika
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 apr 2024, 13:41

KONTRASVIH je napisao/la:
21 apr 2024, 13:39
Kako su brzo zaboravili sinocnju utakmicu, eno ih na klixu glasaju ko ce ispasti to im je uvijek vaznije bilo od njihovih utakmica :rol:
Jesi l probo u politiku ?? Dobro ti ide

Kako ste vi brzo zaboravili vas poraz i 11. Mjesto ???
To vam je ok a
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 apr 2024, 13:44

ubi me promjena vremena

slika

slika
NEMA NAZAD

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 apr 2024, 13:45

AlemC85 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:40
Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:37
21 apr 2024, 12:10

Vanja zvani papagaj :) frajer ima blagu F dijagnozu sa tedencijom pogoršanja....Da vam nema derbija bara bara bi bila posjeta u BL i na koševu ! Vidjeli smo sinoć publiku na Koševu, orangutani, pavijani, klenovi, četri redara zološkog vrta i dva krotitelja....
Momak, voditi racuna sta i kako pises, kad te budem vrijedjao mozes uzvratiti, ali tvoj kapacitet i jeste ovaj nivo na kojem pises...Jedini si od svih forumskih navijaca pisao ovdje kako nekom smeta sto ti je dedo krsten u Pravoslavnoj crkvi...Toliko o visini tvog IQ-a...
Zelis da glumis nekakvu sveznalicu, a pojma nemas ni o Borcu pa te tvoji ispravljaju kad bubnes glupost...
Ti se u zivotu moras suociti sa jednom realnoscu...Tvoja inteligencija je nedovoljna da udjes u diskusiju sa bilo kim , cak kad se radi i o forumu...
O nekim drugim nivoima konverzacije je apsurdno bilo sta reci...
Moj Vanja gdje si vidio mitomane da govore istinu? Vidis da pokusava sve nas napraviti coravima na sve mahinacije koje se rade u korist borca? Haj sto laze svoj pileci mozak, ali nemoj lagati ljude koji vide pravu istinu.
Ma vidi postoje ljudi koji znaju, koji pokusavaju to na jedan normalan nacin umanjiti, sakriti, malo kroz zjebanciju, malo kroz stav da se brani svoj klub kakav god bio i ja to postujem,evo Suvorov, Avanti... Ali postoje i neznalice koje se upinju na sve moguce nacine da nesto iskoce iz pastete i jos na kraju ostanu popisani...Covjek ne zna koji je bivsi igrac Borca na zastavi i pametuje po forumu i kao navija za taj isti Borac...Smijesno

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 21 apr 2024, 13:45

Kmenkake je napisao/la:
21 apr 2024, 13:38
SedrenikHz je napisao/la:
21 apr 2024, 13:31
slika
Gredic i Kazlagic
Sto se tice sudija,još od najnižih rangova takmičenja napreduju samo oni koji su podobni.Sto znaci da je čitava karijera sudija koji trenutno sude u PLBiH zasnovana na klimanju glavom.Njihovo je na početku bilo da izaberu da slušaju ili da nestanu sa lista.

Ja sam nekad bio sudija i ja sam nestao.Na način da budeš suspendovan sve dok ti se ne zgadi da sam odustaneš.
Ovdje sam zaboravio dodati,koliko sam upucen,Peljto je jedan od rijetkih kojem se nije ovo dešavalo jer je imao Mesuda da mu čuva leđa.
Ovi ostali...od političkih lobija do kalkulacija na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 apr 2024, 13:45

svrakino1921 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:43
slika
Desetaru, sta si navalio sa ovom slikom naseg kapitena, peti put danas si ga objavio?
Nema potrebe za ismijavanjem nasih igraca

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 21 apr 2024, 13:46

Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:30
Suvorov je napisao/la:
21 apr 2024, 11:36
Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 11:29
Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...
Da li i u jednoj zemlji svijeta, Evrope, nebitno, ekipi koja je vec prvak na utakmicu dodje 700 gledalaca, od cega su pola vatrogasci, obezbjedjenje te po koji sudija koji sudi , tu istu ligu... :crazy:
Potpuno ista prica je na forumu bila kad je Zrinjski dominirao pod Jakirevicem na utakmicama po kisi. Kao sta je ovo nema 200 ljudi.

Da mi nije mrsko sad bih nasao da vidite sta ste pisali.
Pa Zrinjski i jeste dominirao, to je ta razlika koju su prepoznali i vasi pravi navijaci
Glup ti je "upis" onda, hoces da kazes da niko u BL nece da gleda lakrdiju, a Zrinjski je imao jos manje gledalaca kad je dominirao posteno na slicnim utakmicama. Koja je logika?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 apr 2024, 13:47

stop prehladi i gripi
NEMA NAZAD

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 apr 2024, 13:49

Licniznanstvenik je napisao/la:
21 apr 2024, 12:48
kolke su kvote da će športski prijatelji pustiti Željkanu?
Pokazalo se da hrvatski klubovi jedni drugima ne daju bodove, inace kad igraju gosk, siroki, zrinjski, posusje, zeljo ne izlaze u susret jedni drugima

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 apr 2024, 13:51

Suvorov je napisao/la:
21 apr 2024, 13:46
Vanja8 je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:
21 apr 2024, 11:36

Potpuno ista prica je na forumu bila kad je Zrinjski dominirao pod Jakirevicem na utakmicama po kisi. Kao sta je ovo nema 200 ljudi.

Da mi nije mrsko sad bih nasao da vidite sta ste pisali.
Pa Zrinjski i jeste dominirao, to je ta razlika koju su prepoznali i vasi pravi navijaci
Glup ti je "upis" onda, hoces da kazes da niko u BL nece da gleda lakrdiju, a Zrinjski je imao jos manje gledalaca kad je dominirao posteno na slicnim utakmicama. Koja je logika?
Nije "glup " upis, glupo je porediti Zrinjski sa igrama Borca...
Porediti grad B.Luku gdje imas prakticno jedan klub sa polovinom grada Mostara...
E to je meni glupo...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 apr 2024, 13:52

Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:51
Suvorov je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Porediti grad B.Luku gdje imas prakticno jedan klub sa polovinom grada Mostara...
E to je meni glupo...
Polovina grada Mostara je vise ljudi nego procenat BL koji navija isključivo za Borac. Beogradski bliznaci tu dominiraju

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 21 apr 2024, 13:56

Oni provociraju nesto sa drugom ligom , a nisu svjesni da ih isto ceka kad Mirva digne ruke

Mi smo se pomirili, zasluzili smo drugu ligu , mada je i Tuzla zasluzila realno otompotom , cekaju nas bolja vremena jer gora vremena ne postoje :zviz:

Željo ce biti vise pracen u federalnog nego kompletna premier liga :beba:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 apr 2024, 14:00

OldTownDistrict je napisao/la:
21 apr 2024, 13:26
Suvorov je napisao/la:
21 apr 2024, 13:23
Mustafic je trebao dobiti dva zuta kartona jos u prvom poluvremenu, ali se gleda kroz prste Sarajevu radi mira u kuci. Jedva dobi jedan zuti karton u drugom dijelu.
Prekuc :tokralju:
Sada prekršaj nad Herrerom. I jeste bio, Oliveira ga je napravio ali morao je biti i prekršaj nad Kyeremehom kada ga je kao u hokeju "nabio" Herrera

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 21 apr 2024, 14:00

Meraak1921 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:56
Oni provociraju nesto sa drugom ligom , a nisu svjesni da ih isto ceka kad Mirva digne ruke

Mi smo se pomirili, zasluzili smo drugu ligu , mada je i Tuzla zasluzila realno otompotom , cekaju nas bolja vremena jer gora vremena ne postoje :zviz:

Ako se "Mirvah" odluci da digne ruke,trebaš da znaš da će njegov procenat upravljačkih uloga kupiti neki drugi "Mirvah".Isto tako treba da znaš da je Tan još uvijek tu sa svojim procentom upravljačkih uloga,tako da ne bih se ja brinuo za nas.Imas ti pametnijeg posla.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 apr 2024, 14:01

19vendetta87 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:52
Vanja8 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:51
Suvorov je napisao/la:

E to je meni glupo...
Polovina grada Mostara je vise ljudi nego procenat BL koji navija isključivo za Borac. Beogradski bliznaci tu dominiraju
Ma moj Vendeta nemam ja nista protiv i da navijaju za Marsovce, samo me interesuje koliko bi ljudi dolazilo da su u poziciji u kakvoj ste vi trenutno?
Vjerovatno mnogo vise nego sad...
Ne bi ljudi gledali ovo sto gledaju sad i dolazili bi da istinski podrze klub

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 apr 2024, 14:07

Kmenkake je napisao/la:
21 apr 2024, 14:00
Meraak1921 je napisao/la:
21 apr 2024, 13:56

Ako se "Mirvah" odluci da digne ruke,trebaš da znaš da će njegov procenat upravljačkih uloga kupiti neki drugi "Mirvah".Isto tako treba da znaš da je Tan još uvijek tu sa svojim procentom upravljačkih uloga,tako da ne bih se ja brinuo za nas.Imas ti pametnijeg posla.
Šta će on imati pametnije u životu ? Njegov život je forum.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 apr 2024, 14:08

Kmenkake je napisao/la:
21 apr 2024, 13:19
Zvanična ili ne,nemam informaciju fkt.Prica se...vidjećemo.
Ono na šta sam ja potencirao kad sam spomenuo Vukovića jeste njegov potencijal kao mladog igrača u kojem kupac jednostavno vidi mogucnost zarade u budicnosti.Moze se možda prodati za milion,a sutra biti potpuni promašaj...tako da sto sam Hersonu htio reci jeste da kupcu (Salzburgu) u tom slučaju uopšte nije bitno kako će Borac doći do titule niti da li će ispasti od neke mjesne zajednice..
Pisao sam to iz samo jednog razloga, ti klubovi uzimaju igrace od 17-18, max 19 godina... 20 vec nategnuto.
Razlog, ne znam koliko si upucen u trenazni proces kod nas, ali zapitaj se zasto igraci iz nase lige ako odu sa 21-23 godine u evropi u 99% slicajeva se vrste. Fizicki ne mogu, limit i kraj. Zato pitam, jer mi je malo cudno za njihovu politiku, moguce da ima jaku menagersku vezu i sl.

Primjer cimirora ili mujakica je najbolja slika, otidli da 21+, ima limit i to je to. Dzeko otisao sa 17-18, uspio podici nivo... Ali je on neka druga dimenzija.
Jucer gledam u19 ovdje jaci tempo i brze igraju nego dva najbolja tima premjer lige.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Giuseppe1, nedimmmm1337, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 30 gostiju.