Jel ovo Dino Đurbuzović sa novom upravom ŽeljeMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:53Holyman rijetko vidjeni debilkan , tipkarosi u usta ih yebem, otidjite do Koševa nekad, makar na derbi
Cergari 1987
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pogrešne slike, mislio je na svoje što su gađali igrače Sarajeva na derbiju.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Misli da bi se Horde i Manijaci trebali ujediniti, a i orden43 dijeli mišljenje. Jurica ih u tome podržava.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Meraak1921
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:23Jel ovo Dino Đurbuzović sa novom upravom ŽeljeMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:53Holyman rijetko vidjeni debilkan , tipkarosi u usta ih yebem, otidjite do Koševa nekad, makar na derbi
Cergari 1987
![]()
![]()
Oo Bogam se muzikantim Bogam bord Legend
Čijeg vodju?!Meraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:22Pitarsam je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:18
Ima li neko a da nije Mitoman,plaćeni bot i trolas da
Odgonetnuti ovu misteriju?!?
Znaci,na derbiju na sred juga generalni sponzori ističu
Parolu na kojoj piše:
“J.ebemo cigane i zvezdu,strumfove i zelju!
HZ iz principa”-ovo zadnje a(A) je malo diskutabilno.
Zašto generalni sponzor Zeljkanov sebi tepa sa strumfovi?!
Bili kanticari,pa kospicari,pa Strumpovi pa mitomani!
Imas klip gdje cheto pozdravlja vaseg vodju i govori to sa parole
P.S.Da ovo ima nekog smisla mogao bi samo napisati neki
Partizanovac i da se to postavi na Jugu JNA Naprimjer!
Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 21 apr 2024, 15:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- TurkishAirlines
Koliko jos sudija treba biti na terenu da bi nas borac mogao dobiti, iako igramo najlosiju sezonu u zadnjih 10-tak godina 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Prvi dio posta. Sve je to tako, i ne samo u sportu i sudačkim organizacijama, nego u svim sferama gdje politika i partije vode glavnu riječ. Sport, zdravstvo, obrazovanje... nigdje se ne možeš probiti bez da budeš njihov poslušnik, nigdje! Pa i za dobiti posao čistačice u nekoj državnoj instituciji ti treba štela, a ne za nešto više. Za koga će suci suditi, dogovara se za zelenim stolom i tko ima veći utjecaj u savezu. Niti jedna titula u zadnjih 15 godina nije osvojena pošteno, sve je to za zelenim stolom dogovoreno.Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:45Ovdje sam zaboravio dodati,koliko sam upucen,Peljto je jedan od rijetkih kojem se nije ovo dešavalo jer je imao Mesuda da mu čuva leđa.Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:38Sto se tice sudija,još od najnižih rangova takmičenja napreduju samo oni koji su podobni.Sto znaci da je čitava karijera sudija koji trenutno sude u PLBiH zasnovana na klimanju glavom.Njihovo je na početku bilo da izaberu da slušaju ili da nestanu sa lista.
Ja sam nekad bio sudija i ja sam nestao.Na način da budeš suspendovan sve dok ti se ne zgadi da sam odustaneš.
Ovi ostali...od političkih lobija do kalkulacija na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.
Što se tiče Peljte, očito se ne sjećaš njegovih početka u PL, jer je i on imao svakakvih zadataka koje je odrađivao. Tek kad se malo probio i isplivao kao naš "najbolji" sudija, pustilo ga se na miru i sad ga se ne šalje na utakmice gdje treba pošto poto sudac odraditi poso.
Tako da, sve su to ista ****, i svi su isti, i klubovi i sudci, samo je pitanje, ko uspije riješiti sudca tko ne.
Hahahaha istiAnex je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:23Jel ovo Dino Đurbuzović sa novom upravom ŽeljeMeraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:53Holyman rijetko vidjeni debilkan , tipkarosi u usta ih yebem, otidjite do Koševa nekad, makar na derbi
Cergari 1987
![]()
![]()
NEMA NAZAD
-
19vendetta87
- Kontakt:
Eto ti selfie boyuPitarsam je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:18
Parolu na kojoj piše:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa ček jesu li se oni sad ugasili, jel im ovo nova grupa jel i oni ne znaju sami šta su i gdje su i samo izigravaju klaune? Totalno mi je nejasan ovaj njihov stav? I ovo LJUDI OD PUTA me asocira na CIGANI
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Veliki pozdrav za vjecnim bord legende

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Orden43 misli da mu obojica trebate popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:24Misli da bi se Horde i Manijaci trebali ujediniti, a i orden43 dijeli mišljenje. Jurica ih u tome podržava.
Crni Cerak 🐦⬛
- Meraak1921
- Kontakt:
Zalosno da se ekipa bori za Evropu, dolazi mu Borac (vodeca ek) i da bude 3000 ljudi .. 
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 21 apr 2024, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Orden43 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:40Orden43 misli da mu obojica trebate popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:24Misli da bi se Horde i Manijaci trebali ujediniti, a i orden43 dijeli mišljenje. Jurica ih u tome podržava.
A šta Jurica kaže na to?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
Direktorcic
- Kontakt:
Sta je ovo sve se navijacke grupe odim RA brukaju sa transovima i zastavama
Bas me interesuje hoce li nositi ovo "Ljudi od puta" na gostovanja. Vidjet cemo...
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Tako je matori prdonja, nek si vala promjenio temu, samo da nije o posjećenosti i divevskoj opsesiji veličinomVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:48Ma i tvoja bi mama o njenoj posjecenosti, ali je sramota brojke u nocnim satimabagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:45Vanja papagaj opet o posjećenostiVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 14:41
A to je znaci do vizuelnog pregleda, nisam to znao...![]()
Ja konto da se po broju prodatih karata , ne mislim podijeljenih, donekle odredjuje...
Jes vala si u pravu, Borac jedino moze da se uporedjuje sa posjetom Vardaru dok su vodili bitke po drugoj ligi Makedonije, a Boga mi su itekako punili stadion dok su se tukli sa Rabotnickim za prvaka...
Ali ok...Ja tebe razumijem, postoje klubovi kod nas koji su rame uz rame po prisutnosti gledalaca, sa regionalnim velikanima, sto je za vas ipak misaona imenica...
Ne znam, nikad niko, cini mi se ne izbaci na forumu broj clanskih Borca ili sam to ja mozda preskocio procitati...![]()
![]()
LETS GO FIGHTER
Kome ovaj ba može vodja biti?!19vendetta87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:32Eto ti selfie boyuPitarsam je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:18
Parolu na kojoj piše:
Botovima,trolasima,djukcima poput tebe?
Ma hajde ba.Zmiju ga loma gatibo!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
- svrakino1921
- Kontakt:
Guliašvili nema nikakvu želju da se vrati kod nas.
Lagani iz doline dugova će vjerovatno završiti kod nas na ljeto.
Bodove nam neče vratiti ne beljezgajte bezveze.
Ako je istina top, momak ima itekako šta da pokaže. Možda je to i razlog što ne igra kod njih. Možda i neke Arape dovede da nas malo poguraju.
Priča se da su spremni uložiti 700 milijardi u fudbal. Valjda i nas potkači bar 1% od tog iznosa.

Lagani iz doline dugova će vjerovatno završiti kod nas na ljeto.
Bodove nam neče vratiti ne beljezgajte bezveze.
Ako je istina top, momak ima itekako šta da pokaže. Možda je to i razlog što ne igra kod njih. Možda i neke Arape dovede da nas malo poguraju.
Priča se da su spremni uložiti 700 milijardi u fudbal. Valjda i nas potkači bar 1% od tog iznosa.
Ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa mi je brukanje u rangu pada krpa... kao nisu se ugasili, ali stide se postaviti udarni pa izigravaju neke enigmatične navijačeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 15:45Bas me interesuje hoce li nositi ovo "Ljudi od puta" na gostovanja. Vidjet cemo...
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, MukiBek, Redfire16 i 16 gostiju.