Ja ti "prozivam" svakoga! Svak ima mana, a nemam interese da ikoga branim. I nisam hrvat, al jesam iz Hercegovine.Suvorov je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:28Nemam tik tok.ik0ik0 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17![]()
![]()
E pa upravo sam to i radio. Na tik toku si sigurno proveo više vremena nego ja. I ako nisi upratio. Redovno prozivam ove šabane što pišu o navijačima a nemaju pojma.
Nego, de ti meni objani, kad si takav poznavatelj navijačke subkulture, kako ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa nije sramota? Kad se već nisu ugasli.
Ne znam je li sramota, samo mi je jasno sta rade. Napisao sam post o tome, pa mi pretrazi postove na profilu ako ti se da. Kucaj u pretragu "djavoli".
Za koga ti navijas? Vidim po pisanju da si Hrvat, ove prozivas, a ne izjasnjavas ni kao navijac Sirokog Brijega, Posusja i sl. Ili ja nisam upratio.
Nema smisla to što si pisao. Niti ima smisla taj postupak generalno. Ako tebi ima, onda sigurno nisi hodao po stadionima.
O ultrasima sam davno napisao, nema potrebe da se gase, jer nije pao udarni, igrom slučaja. Iako sam napisao što mislim i o tome ne nosanju udarnih. A ovo što sad rade s ovim transparentom "LJUDI OD PUTA" je teški smijeh. Trebali su odmah staviti udarni da se zna da su donijeli odluku o ne gašenju (koja ni kod njih nije bila jednoglasna) jer udarni nije pao.
Uglavnom, ovo što sad rade je žalosno gledati.