nikad vise. Samo ste mi trn u oku pa jace od mene. Inace, vi iskusni ostvareni gospodine, posto tako sve fino znate, savjetujem vam da se ukljucite u klub i u procese. Mozda i finansijski da se ukljucite, vidi se da ste situirani. Vapimo za takvim, pronicljivim i iskusnim.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:01Boga ti me nemoj ti više citirati.Ti si još zelen.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:49otisla ayla mag. Ili je i ovaj Ayla... jarane lose jeste, ne znamo gdje smo i sta smo. Evo dodje direktor, koji nesto zna pa odlucio da iskoristi isto..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:43Eto ti ga sad.Novi direktor,nove primjedbe,novi sistemi![]()
Sabur iduću sezonu,pravimo sistem al ovaj put pravi sistem!
I usput ćemo savezu **** mamicu![]()
nek nismo mi napravili pritisak i otjerali trenera a investitor nek odluci sta je najbolje i po njega i po nas. Evo imao je par gresaka, vise je mogao nauciti na njima. S trenerima, varijanta sd i trenera, domaceg trenera..
Mi navijaci cekamo, nadamo se najboljem. A ti bi bio rahat da nemamo marke, sigurno bi bolje bilo. Svidja ti se pravo kad ne mozemo trenera registrovati jer nemamo za pjeske![]()
![]()
![]()
![]()
da anceloti dodje, nesto bi se naslo za njega da zulja. E preselio Modrica na klupu itd.
Dođe direktor koji nešto zna![]()
Gdje zna,šta zna,koga zna???
Odakle ti znaš da zna?
Jel to onaj što je reko da Tan prebacuje pare iz lijevog u desni džep pa onda dođe u Tanov zadžepak?
Uvijek slavite kad neka ubleha dođe prije nego što razmislite o bilo čemu.
Ružićaste naočale i![]()
Ponovo ne valja direktor, covjek je barem iz svijeta sporta za razliku od prethodnika sa Oprese. Taj isti Tan je i danas ukljucen u nas klub, pa mu doveli tog da mu opet premjesta sadrzaje iz dzepova, kako da ne.