To je to, čovjeku je nuđena još jedna sezona. Ali želi da ide.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
istrpis trenera i on ti ode sam zbog mirvicevog mijesanja u trenerski posao
nista Ismire rastjeraj sve zavrsi licencu i sjedi na klupu
veliki si EGOISTA
nista Ismire rastjeraj sve zavrsi licencu i sjedi na klupu
veliki si EGOISTA
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Povedi nas

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zato sto mu je preko glave svega sto se moze i indirektno izvuci cak i iz izjava javnih,Ziljkica je nekako prezivio,kasnije sr.anja sa Borcem i kaznama,i mnogo jos stvari koji nemaju veze sa sportom.
Generalnog je stava da necemo ništa moci uraditi ni iducih sezone sve dok je ovako stanje u savezu gdje politika kolo vodi i da nema smisla da ostaje da se gubi vrijeme,mlad je trener lahko ce naci posao u zdravijoj sredini,nije mu potrebno ovo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 maj 2024, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj zezat da je to razlog?
Ako jeste odvratno od wanna be predsjednika.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kako mu se mijesao?
Otpisani svi koje je Simon odabrao, najskuplja akvizicija na klupi… Kako mu se tacno mijesao?
Kako saznajemo iz izvora bliskom klubu čelnici FK Sarajeva su kontaktirali Svetoslava Stevanovica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
mijesao mu se po pitanju po pitanju ove dvojice suspendovanih
ismir nije uopste bio za suspenziju i to je bila kap koja je prelila casu kod ibricica i rozmana
i jos nesto ibri je udarena taraba za ulazak na stadion to je licno predsjednik naredio
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ti bi se mijesao,otjerao pola ekipe i dobio sve sta je pozelio,skrseno par miliona zbog njegovih zelja da bi se na kraju mucili sa Zvijezdom i zavrsili na 4 poziciji i u vecim evropskim klubovima se predsjednici mijesaju u takve stvari.
- skullcrusher
- Kontakt:
Bgm Mirvicu mogao bi ti biti sljedeci kojeg cemo tjerati ako naravno bude sve ovo istina da se petlja u nesto o cemu pojma nema... i ja sam tjerao Rozmana poslije zrinjskog zbog neke huje klk mi je krivo bilo al ako je ovo istina da mu se petljaju u posao i sve e ne znam Bgm pitam se ima li smisla dalje ista gledat i pratit
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ma dao bi im qurac ja da to tako rade svi.Imas sta imas i radi s tim,mozes dobiti 2-3 igraca 2-3 otpisati i to je to.Kad se pokazes dobit ces vecu moc.Kome ne odgovara nek ne dolazi nije ovo football manager
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Odlično. Neka povede Furundziju sa sobom.
A ti Mirvahe se saberi i vidi kako ćeš
A ti Mirvahe se saberi i vidi kako ćeš
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako god, hvala i sretno u budućnosti Simone, nikad bliže nismo bili da uhvatimo kontinuitet da nas isti trener vodi drugu sezonu zaredom..
Nemamo vremena za tugovati, odmah kontaktirati nekoliko trenera.
Nekih posebnih želja više čovjek ni ne može imati, ali eto, po mogućnosti neko kome nije vrhunac ova kukuruz liga.
Bude li Husref, Ćorić i ta klapa, odmah ko navijači trebamo smanjiti očekivanja da se sačuva zdravlje koliko god je moguće.
Nemamo vremena za tugovati, odmah kontaktirati nekoliko trenera.
Nekih posebnih želja više čovjek ni ne može imati, ali eto, po mogućnosti neko kome nije vrhunac ova kukuruz liga.
Bude li Husref, Ćorić i ta klapa, odmah ko navijači trebamo smanjiti očekivanja da se sačuva zdravlje koliko god je moguće.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- skullcrusher
- Kontakt:
Mislim da treba dobro objasnjenje za sve ovo od Mirvica meni ovdje nista nije jasno liku dajes podrsku kad bi 99% trenera otkaz dobilo i sad ide... neko je debelo zasrao pustite pricu hoce zbog politike da ide. Neko je zasrao il Rozman i slovenci il Mirvic.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Omogućiti dovođenje maksimalno 3-4 igrača onome ko bude izabran za trenera. U zavisnosti od rezultata povećavati/smanjivati budžet za pojačanja i ovlasti.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Rozman je po ucinku mozda i najlosiji trener u historiji kluba, imajuci u vidu da je dovodio igrace koje je htio, tjerao igrace koje je htio, i sa najskupljom ekipom u ligi, koju je sam birao, zauzeo tek 4 mjesto. Neka se on uci negdje drugo, a ovdje nema sta traziti.
Fulilo se s njim i to treba priznati.. pa i Mirvic da je bio na klupi bolje bi vodio klub od njega, imao bi bar isto bodova na kraju a vjerovatno i vise..
Fulilo se s njim i to treba priznati.. pa i Mirvic da je bio na klupi bolje bi vodio klub od njega, imao bi bar isto bodova na kraju a vjerovatno i vise..
- TurkishAirlines
Ja vam kazem da je puklo na relaciji Rozman Mirvic zbog nametanja igraca koje Mirvic zeli, a vi ko sivonje zapeli da neko narusava mir i sklad koji vlada u FKS. A sve je samo ne mir i sklad.
A svakako u prik
Log Rozmanu ne ide to sto je daleko najlosiji trener sa daleko najvise finansija u rukama.
Igraci rozmana ne yebu ni 5%.
A svakako u prik
Log Rozmanu ne ide to sto je daleko najlosiji trener sa daleko najvise finansija u rukama.
Igraci rozmana ne yebu ni 5%.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Anex, benko21, BordoSaga2, Chony533, Fouzi1, Imamkarbarum, Jadnimi, mercurial, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, Varijantas8 i 106 gostiju.