FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad novi trener nova era, opet prekrizavanje 10 igraca i toliko dovodjenja, smijurija, pricajte sta hocete al Mirvom nikad od nas ozbiljnog kluba, sve kontas haj sabura, leci ce sve i onda ovo, bjezi vise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj ljepote, sad kad naredni trener dođe i poreda ih ko Jakir u 4-2-3-1. Imat ćemo ubitačan napad. Guli - Dulja - Pena - Renan.
-
- Kontakt:
Husref, Vule, Krste. 
- TurkishAirlines
Mirvic jos jednom pokazao da je zelen, da ovo nije za njega.
Rozman nista nije pokazao, osim sto je potroaio silne milione sto na raskide, sto na dovodjenja.
Dok je Mirvic na celu kluba i odlucuje, mi cemo nastaviti biti smjesan klub.
Samo me cudi da to navijaci ne vide, uzevsi u obzir koliki su to experti
Rozman nista nije pokazao, osim sto je potroaio silne milione sto na raskide, sto na dovodjenja.
Dok je Mirvic na celu kluba i odlucuje, mi cemo nastaviti biti smjesan klub.
Samo me cudi da to navijaci ne vide, uzevsi u obzir koliki su to experti
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
nista od toga koliko ja znam Husrefu ne daju djeca jedino ako se sta nije promijenilo mada cisto sumnjam
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
#NewEra

Ići na stadion čisto iz razloga jer je teška ovo opsesija, ali sa tim duetom ko stručnim štabom možemo Stupčanici konkurentni jedino biti.
Ako se planira Krste kao SD, to je jedino dobro u tome svemu, smatram da bi mogao dobar posao uraditi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- TurkishAirlines
Dobra stvar je da postoji vrijeme da se nadje dobar trener i spremi ekipu za evropu.
Losa stvar je da se dopusti sljedecem treneru ovolika sloboda da otpisuje tek tako igrace.
Losa stvar je da se dopusti sljedecem treneru ovolika sloboda da otpisuje tek tako igrace.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pa hajde , bolje da 12.05 znamo da od naredne sezone nema ništa , nego u augustu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E hvala.benko21 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 12:50mijesao mu se po pitanju po pitanju ove dvojice suspendovanih
ismir nije uopste bio za suspenziju i to je bila kap koja je prelila casu kod ibricica i rozmana
i jos nesto ibri je udarena taraba za ulazak na stadion to je licno predsjednik naredio
Onda i Simon pretjeruje, izgurao je svoje u vezi ove dvojice, i ta sankcija je za pohvalu.
Memi vise lici da ide jer ide Ibricic.
Al bukvl vec u startu znas da ce i sljedeca sezona biti karna.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
Gdje ces to napisati, pa vidis da lik juce napisa kako su nam ove 3 sezone pod njegovim vlasnistvom najuspjesnije po broju osvojenih bodova, je.bo to sto su protivnici sakupili 20,30 bodova vise od nas, kakvi likovi. I onda kad kazes da ovo ne valja i da ovim rezultatima ne smijes biti zadovoljan jer FK Sarajevo nije Gošk ili Posušje npr da se zadovoljava plasmanom na cetvrtu poziciju i da smo Evropu ove sezone izborili zahvaljuci dvjema prvoplasiranim ekipama koje igraju u finalu Kupa onda si mahalaš, trovac, husrefovac i sta sve ne. Navijaci Ismira Mirvica, a ne FK Sarajevo. Tri godine su pod njegovim predsjedavanjem prosle, a rezultati katastrofa, neke od najvecih blamaza dozivljene nakon rata, jedino sto je pozitivno je to sto su igracima plate redovne i velike koje postignutim rezultatima ne opravdavaju. Ali dobro naci ce se ovih botova pozitivaca da nas ubjedjuju kako su nam svi drugi krivi i da nista nije do nas i kako treba vremena za bolje rezultate.
Navodno je puklo zbog Penarande, Simon i Senijad su htjeli da ga nabiju nogom na kraju sezone, a Mirvic nije dao, valjda je to najveci razlog ovog svega
Branio sam ga od prvog dana, ali ako je istina da sam hoće da ide onda je obična pitchkurina. Stalo se i iza njega i iza igrača usprkos raznim brukanjima na terenu ove sezone. Ne treba nam beskičmenjak. Ta priča da Mirvić nameće igrače ne pije vode. Koliko to minuta Renan i Pena imaju u zadnjih 10 utakmica svega vam?
Imao je sve sto je htio, to je tacno. Na Rozmanovo insistiranje rijesili smo se vise igraca. Ibricica se svakako treba rijesiti, jer je ono pravi komad seljaka bez ikakvih gradjanskih manira.
S druge strane, ja licno ne bih promijenio trenera, a mislim da ne bi ni Mirvic u ovoj situaciji ako nije nesto deseto u pitanju. Odradio je sezonu, gdje su kraj prve polusezone, a posebno mjesec februar bili jako losi. Medjutim, i da smo tu bili bolji, opet ne bi bili iznad 3. mjesta s obzirom na ovu sezonu. Takodjer, u kupu bi kad-tad igrali protiv Zrinjskog ili Borca, koji bi nas mogli pobijediti lagano sve i da smo na vrhuncu igre i forme...
Treba se zadrzati kontinuitet po stoti put se govori, pritome su od sredine marta rezultati i vise nego dobri. I remiji protiv Borca i Igmana na Kosevu su trebale biti pobjede, pa cak ni protiv Zrinjskog nismo trebali izgubiti. Bog zna koje je rjesenje za trenera, ali opet nam se ne pise dobro, pogotovo ako je istina oko tih imena sto se vec licitiraju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Samo ekipu ne treba remetit, ostavit trenutni kostur, pojacati gdje nam skripi a to je stoper, lijevi bek, vezni jedan, ako se opet bude tjeralo, nema nista od nas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Cirkus u režiji velikog stručnjaka Ismira Mirvića.
I onda mi neko kaže Savez,Željezničar,Gigović,Borac itd. krivci za naše sjajne poteze

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
100% brate

Ovo podvuć i boldirat svakom idućem kandidatu za trenera. Kad se vrate svi posuđeni igrači, izuzev lijevog beka i desetke mi imamo zavidan roster nek' priča ko šta hoće. Dosta je tu i mladih igrača koji tek trebaju da zablistaju, dosta je igrača koji mogu dat' ruke na više pozicija i više sistema. Pun mi je qrac više dovođenja i uigravanja 10+ igrača svaki prelazni rok.
Slovenac je odlučio da digne ruke od svega, a pojavljuju se likovi sa nekim teorijama zavjere.hazarder je napisao/la: ↑12 maj 2024, 13:34Branio sam ga od prvog dana, ali ako je istina da sam hoće da ide onda je obična pitchkurina. Stalo se i iza njega i iza igrača usprkos raznim brukanjima na terenu ove sezone. Ne treba nam beskičmenjak. Ta priča da Mirvić nameće igrače ne pije vode. Koliko to minuta Renan i Pena imaju u zadnjih 10 utakmica svega vam?
U teškoj smo situaciji sportski i politički, nemamo se čemu nadati ni sljedeće sezone.
Dok god kurvestina Ajla sjedi u klubu i dok Mirvic ne vidi pravi problem ovde, nama nema napretka
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, laznokrilo, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, SHZ82, Tatamata1946 i 90 gostiju.