Izvini ali ne moze bit opravdanja za karte bez obzira ko je u upravi jer uprava nije dogovorila u ime tadasnje uprave nego u ime kluba FK Sloboda i nova isto preuzima sve obaveze ,onda tom logikom npr dugovi ne vrede jer nisu dogovarali sa ovom upravom..Izvini ali nisi u pravu!!antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:43Za karte ne znam kako su dogovarali, al opet nije trenutna uprava dogovarala.nicazedobagro je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:38Nisu ispostovali dogovor za karte
Igrac od 19 godina psuje majku Damjanovicu
Kamenovali autobus
Danas ste pokazali da ste jedna velika rinaka, a ne neki ozbiljni klub.
Ako je bilo da idu besplatne za gostujuce u oba navrata, koliko god da ih bude, onda je supacki.
Ako je bilo pod nekim drugim uslovima, onda mozda i ima opravdanja.
Psovanje igraca je stvar kucnog odgoja, mada mislim da i toga ima skoro na svakoj utakmici, samo se ne iznosi u javnost za razliku od ovog danas.
A da je sramota da igrac od 19 godina psuje protivnickom treneru, sramota je.
Za kamenovanje autobusa po meni iskljucivi krivac je mup, koji je dozvolio da iko ima priliku da dodje u tu situaciju i da kamenuje bus.
Ovo ostalo teren,tribina,navijanje ,kamenovanje sve receno i viđeno.
Ja sam piso pred utakmicu ako se ne uozbiljite mozete imat ozbiljnih problema za ulazak u ove naredne 4 utakmice jer trenutno nemate kvalitet a ni igru.