Zato što su ovdje pojedinci mentalne amebe, puni frustracije i kad pljuju, pljuju sve nasumično. Kako vjetar puhne, tako i oni tjeraju. Ni ne čudi me kad kažu da smo najteži navijači na svijetu.bvsic je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:09Bas ovo znaci otjeras zbog nediscipline ne valjas, da ih nije otjero bilo bi nema autoriteta ne moze se ugodit ljudimaGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:00Opet lažeš. Husref je trener koji može izdržati sezonu, eventualno dvije. Sve poslije toga je raspad i haos u svlačionici. Stanojević je išao kod Uprave i žalio se za ebavanje familije, niko od igrača ga kasnije nije mogao smisliti. Lako je reći "treba im ebati mater", kako bi ti reagovao da tebi šef ebe sve živo svaki dan? Lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.Maroon1946 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 10:55Nikad on nista osvojio ne bi da je psovao majke, djecu, Boga svojim igracima. Princeze koje igraju u FKS se odmah nadju uvrijedjene i bojkotoju sve redom. Vidjeli smo da je to slucaj 100 puta. S druge strane ako nisi ostar i pustas im onda gubis svlacionicu. Nikad nisam vidio da je iko bojkotovao Husrefa u cijeloj njegovoj karijeru u FKS s druge strane Rozman se posvadjao sa 98 igraca u nepunoj godini dana, tjerao vise igraca nakon 7 dana, sa nasim najzvucnijim pojacanjima samo Bog zna sta je. Igra mu Hasić koji je sam rekao da ide a na klupi mu ostaje Renan i Francis. Ja sam 1000% ubijedjen da je Husref dosao na ljeto da bi napravio puno bolji rezultat i ne bi bilo ovih uspona i padova svako malo. Ali neka o njega smo se ogrijesili. Ja se nadam da je njegova epizoda(e) u FKS gotova, nista bolje ne zasluzujemo kad ne znamo bar reci svaka cast za sve osvojene trofeje. Nista drugacije ni sljedece sezone nece biti i nama je titula predaleko svake godine. Uaaaaaa Husref uaaaaaa uaaaaa uaaaaa dok je ziv kad umre onda ce bit najveca legenda FKS uz Haseta. To smo mi.
S kim se to posvađao Rožman? Kad je na početku došao, jedino je prekrižio Baltu zbog nediscipline, tačnije zbog kašnjenja na trening i mamurluka. Što se to njemu serre za taj potez, a svima puna usta zavođenja discipline i uspostavljanja sistema po njegovom dolasku? Ostali igrači su otišli zato što se nisu uklapali u njegove planove. Na kraju, od tih igrača, jedan igra redovno.
Kasnije je bila afera Ziljkić i tu je čitava ekipa bila na udaru i pod prijetnjama mafije. Za to je kriv Rožman? Kriv je što je mrtvog Ziljkića stavio na klupi nakon njegovog šetkanja kad mu je čitav stadion zviždao? Sjetićemo se primljenog gola od Borca u uvodnim minutama kada dotični nije ispratio protivnika, pa smo primi gol.
Nemojte spinovati i lupati gluposti po ko zna koji put. Nije Rožman nikog TJERAO, niti je tjerao pola ekipe, niti se riješio aman zaman nekih igrača. Ponavljam, od tih igrača jedan igra redovno. Recimo taj toliko spominjani Zeljković je upisao čitavih osam nastupa u ebenom Uzbekistanu. Balta ne igra ni u Belupu, Vrančić bez aranžmana, Ikić u GOŠK-u. Jedini Šerbečić igra redovno u prosječnoj ekipi Srbije. Isti taj Besim je kod nas bio odron, a nije ni tamo ništa uradio vredno pomena.
Čuj vidi se da ne radimo ništa za šuteve izvan 16 metara.. Treba trener učiti defanzivca koji igra čitav život da izađe i blokira šut. Sunce ti poljubim moram odmoriti malo od debilarijuma.