Navijači Željezničara, očito, žele da, kad već njihov klub ne može da se bori za prva mjesta, a srećom, osiguran je opstanak, sami sebi pribave titulu najvećeg broja navijača u WWin Premijer ligi BiH.
IDEMO
Mobilni Internet radi slabo ili nikako kada je pun stadion ljudi koji koriste istog operatera.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:21Pa desetaru kasnite i to dobro. 2024 godina, ne poznajem nikoga da nema mobilni internet.
bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.
Treba uvesti var sistem za gledaoce. Zeljo bi onda bio treci najposjeceniji klub
I ja prvi put cujem za to. Mislim jesam cuo da se raja zali, ali nisam znao da zbog toga pada. Svasta. Neka su onda uveli Wi-Fi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:07bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.![]()
optereti se mreza i prijemnici ne mogu da isporuce toliki broj zahtjeva s jednog podrucja, jedino pomalo radi kad traje utakmica pa raja ostavi telefone a inace cim je poluvrijeme ne mozes poruke poslatiupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:29I ja prvi put cujem za to. Mislim jesam cuo da se raja zali, ali nisam znao da zbog toga pada. Svasta. Neka su onda uveli Wi-Fi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:07bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.![]()
4 hiljade i dva djecaka iz SrebrenikaZvornicka je napisao/la: ↑24 maj 2024, 12:19Slazem se sa tezom da oba kluba imaju jezgro od 2-3 hiljade ljudi koji su uvijek tu, ali se na Grbavici mijenja situacija po tom pitanju. Ta cifra se dize polako i sad je tu minimalno 4 hiljade uvijek. Dize se svijest kod navijaca o prisustvu na utakmicama nevezano za rezultate i to je bas pozitivna stvar.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2024, 11:30Pa imali ste i boljih sezona, a slabiju posjetu, proslavu trofeja kupa sa milju ljudi i slične stvari. Znamo se![]()
Jeste silno ispred, al ono - pobjeda je pobjeda, pa bilo to za čovjeka više na tribini![]()
https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
Ne bi bas rekao ako se ovako nastavi...
Pa problem sa tenderom. Sve će se pripremiti i lagano će proći tender. Siguran sam da nikakvih problema neće biti.Addo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:08https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
Pretpostavljam da ce to Prointer firma odraditi, na celu sa Igorom Dodikom...arelinho je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:11Pa problem sa tenderom. Sve će se pripremiti i lagano će proći tender. Siguran sam da nikakvih problema neće biti.Addo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:08https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
Kad firma koja je radila terene za SP nije dobila tender kud dalje?QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:23e cuj tender trajao 5 dana![]()
ovo ti sve govori o tome ko vodi savez, fifa im finansira uvođenje vara a oni se nisu udostojili da procitaju proceduru koju treba da ispostuju da bi im neko nesto džaba dao![]()
Haha realno Vukovic jeste strasan ali smijesno da bude u kristalnih 11 nije odigrao 14 utakmicaEspiritosanto je napisao/la: ↑24 maj 2024, 19:02Kristalnih 11 Premijer lige BiH za tekuću sezonu:
Hadžikić (FK Velež), Kvržić (FK Borac), Herrera (FK Borac), Barišić (HŠK Zrinjski), Hrkač (FK Velež), Grahovac (FK Borac), Guliashvili (FK Velež) Blagaić (FK Borac), Vuković (FK Borac), Bilbija (HŠK Zrinjski), Vidić (FK Sloga).
Za najboljeg trenera izabran je Denis Ćorić (HŠK Posušje), dok je za najboljeg mladog igrača izabran David Vuković (FK Borac)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso, supervizor i 18 gostiju.