Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa desetaru kasnite i to dobro. 2024 godina, ne poznajem nikoga da nema mobilni internet.
Ako na Mitoman Areni ne bude minimum 9800 posjetilaca koji
bi trebali da pozdrave novog Šampiona N/F Saveza BiH 2023/24
i naravno proslave još jedan tesko izboren opstanak domaćina,
Onda hebaji ga!
Hajmo,sa svih kontinenata,sela i pašnjaka,Djaba karte!!
bi trebali da pozdrave novog Šampiona N/F Saveza BiH 2023/24
i naravno proslave još jedan tesko izboren opstanak domaćina,
Onda hebaji ga!
Hajmo,sa svih kontinenata,sela i pašnjaka,Djaba karte!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- svrakino1921
- Kontakt:
Mobilni Internet radi slabo ili nikako kada je pun stadion ljudi koji koriste istog operatera.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:21Pa desetaru kasnite i to dobro. 2024 godina, ne poznajem nikoga da nema mobilni internet.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.
Ništa od Var sistema.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- TurkishAirlines
Treba uvesti var sistem za gledaoce. Zeljo bi onda bio treci najposjeceniji klub
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
I ja prvi put cujem za to. Mislim jesam cuo da se raja zali, ali nisam znao da zbog toga pada. Svasta. Neka su onda uveli Wi-Fi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:07bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
optereti se mreza i prijemnici ne mogu da isporuce toliki broj zahtjeva s jednog podrucja, jedino pomalo radi kad traje utakmica pa raja ostavi telefone a inace cim je poluvrijeme ne mozes poruke poslatiupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:29I ja prvi put cujem za to. Mislim jesam cuo da se raja zali, ali nisam znao da zbog toga pada. Svasta. Neka su onda uveli Wi-Fi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:07bh telecom je smijesan kao operater sto se toga tice, jel se skupilo 100 ljudi na jednom mjestu odma pada internetNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:28Meni vala vazda radi gdje god sam, bice onda da je do operatera jer nisam na bht.![]()
svakako sam neki dan pozdravio velezov potez da uvede wi fi na stadion i prizeljkivao da i zeljo isto uradi i evo ispratili su to fino
E jest nam dugo trajala implementacija VAR-a

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
4 hiljade i dva djecaka iz SrebrenikaZvornicka je napisao/la: ↑24 maj 2024, 12:19Slazem se sa tezom da oba kluba imaju jezgro od 2-3 hiljade ljudi koji su uvijek tu, ali se na Grbavici mijenja situacija po tom pitanju. Ta cifra se dize polako i sad je tu minimalno 4 hiljade uvijek. Dize se svijest kod navijaca o prisustvu na utakmicama nevezano za rezultate i to je bas pozitivna stvar.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2024, 11:30Pa imali ste i boljih sezona, a slabiju posjetu, proslavu trofeja kupa sa milju ljudi i slične stvari. Znamo se![]()
Jeste silno ispred, al ono - pobjeda je pobjeda, pa bilo to za čovjeka više na tribini![]()
https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
Ne bi bas rekao ako se ovako nastavi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa problem sa tenderom. Sve će se pripremiti i lagano će proći tender. Siguran sam da nikakvih problema neće biti.Addo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:08https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e cuj tender trajao 5 dana
ovo ti sve govori o tome ko vodi savez, fifa im finansira uvođenje vara a oni se nisu udostojili da procitaju proceduru koju treba da ispostuju da bi im neko nesto džaba dao
ovo ti sve govori o tome ko vodi savez, fifa im finansira uvođenje vara a oni se nisu udostojili da procitaju proceduru koju treba da ispostuju da bi im neko nesto džaba dao
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pretpostavljam da ce to Prointer firma odraditi, na celu sa Igorom Dodikom...arelinho je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:11Pa problem sa tenderom. Sve će se pripremiti i lagano će proći tender. Siguran sam da nikakvih problema neće biti.Addo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:08https://scs. .port.ba/fifa-obustavila-uvodjenje-var-sistema-u-nasoj-drzavi-zbog-proceduralnih-gresaka-n-fs-bih/
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kad firma koja je radila terene za SP nije dobila tender kud dalje?QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:23e cuj tender trajao 5 dana![]()
ovo ti sve govori o tome ko vodi savez, fifa im finansira uvođenje vara a oni se nisu udostojili da procitaju proceduru koju treba da ispostuju da bi im neko nesto džaba dao![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Venom, Zalayeta22 i 31 gost.