Ma gotovo ti je sad vec te Vanja uzeo na zub i stavio na crnu listu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 maj 2024, 21:11Pa i ja bi radije da nam ne sjedne Husref na klupu, nije u tome poenta. Nemoj mi stavljati rijeci u usta, nigdje ja nisam rekao da je legitiman navijac samo onaj koji je za Husa.Vanja8 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 20:51Znaci samo se Hus ne smije bojkotovati![]()
Cuj ti ove gluposti, sad se odredjuje ko je navijac kluba ako ne zeli da HM po ne znam koji put sjedne na klupu...
Ne lupetajte svasta...
Nabacujete,pojedinci da je stav nekoga da ne zeli doticnu personu kao trenera, nesto protiv kluba, nesto kao "neligitimni navijac".
Znaci po vasoj teoriji,samo onaj ko podrzava Rundinog jarana je "legitimna persona" i moze navijati za FKS...![]()
Hvala njemu na onome sto je uradio za klub, zato je i placan i isplacen, ali neka hebe mater navijacima drugih klubova a ne sopstvenim...
Onaj ko to radi, koji placa pecenje po Tuzli jer je izbio titulu FKS,ne moze biti legenda kluba.
Legende se klasifikuju na mnogo nacina, a ljudskost i karakter su jedne od najvaznijih...
Vahidin ( da mu dragi Allah podari lijepi dzenet) i Hus,nebo i zemlja..
Sve ti on to u tekicu utefteri kao Rafa Benitez.