Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Trcanje, sklekovi, trbusnjaci -> nema potrebe za bacanjem novca ako nemate viska
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ma to je haos skupo, pogotovo ako uzimas nove. Evo sad pogledah na sportvision sajtu, 120KM kostaju podesive bucice od 10kgASD je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:28Koliko su bučice?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:17Ne isplati se kupovati fitness opremu. Em je preskupo, em ce ti dosaditi uvijek iste vjezbe raditi sa bucicama jer si limitiran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
https://fitnesoprema.ba/proizvod/teg-jednorucni-hexa/
Par kakav sam ja uzeo prije cca pola godine (15 kg) je sad oko 215 KM.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Iskreno da ti kazem nekad sam 100 sklekova ko od sale radio. Sada patnja. Moram se opet uozbiljiti sa fizickom aktivnosti.
ubaci i malo posta na vodi, pa javi kako se osjecasASD je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:27Za 23 dana sam i ja ozbiljno smršao. Ne znam koliko tačno jer nemam vage u kući ali po nekoj mojoj procjeni je to oko 4-5 kila.
Imao sam oko 100. Cilj mi je bio da za dva mjeseca spustim na 90.
Korigovao sam ishranu maksimalno. Ne jedem hljeb, ne jedem slatko i ne pijem ništa što nije voda.
Faktički mi se čitava ishrana sastoji od voća, povrća, vode i ribe.
Od sportskih aktivnosti jedino šetnja. Relativno brzim hodom nekih 40 minuta svaki dan.
Fascinantno mi je koliko se osjećam pokretnijim nego prije mjesec dana.

kreni makar sa 24h ili 36h prvi put
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- VensanKasel
- Kontakt:
Neka kupi rusko zvono i nikad mu neće dosaditi , puno bolje od tegova i bučica19vendetta87 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:17Ne isplati se kupovati fitness opremu. Em je preskupo, em ce ti dosaditi uvijek iste vjezbe raditi sa bucicama jer si limitiran.Marsal je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:12Nisam izuzetno visokmislim za mene je to 2+ a ja sam oko 195-196.
Ma bio sam nagurao do 120 haman, sad sam na 106-107. Kreno u teretanu, tegovi plus kardio plus šetnja, pive nisam popio nekad od prije Ramazana
slatko drastično smanjio, hljeb, sve te prazne kalorije...
Još 10-ak i taman.
Mada idealno bi bilo da sletim na 95. Kad dođem do stoje onda ću skontat hoću li da kotiram tu oko 100 ili idem još 5-6 dole.
Sad gledam da sebi kupim bučica, tegova, sobno biciklo, podesivu klupu ali sve drama skupo.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
da, crna kafa i/ili caj (bez secera, naravno)
ako se ide na duze od 48h, a uporedo normalno vjezbas, onda je pametno uzimati i elektrolite, prvenstveno magnezij i prstohvat soli u casu vode jednom-dvaput dnevno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ih sad lupam oko 110-120. Ujutro i navecer, uz dva dana pauze. Izmedju toga, bajk skoro svaki dan na duze relacije.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A ovo cu probati samo hrabrosti da namaknem, kontam umrijet cu ako budem ovako postio

- Marsal
- Kontakt:
Ma treba mi samo par bučica i klupa jer ne volim gubit vrijeme u teretani previše. A biciklo neću do jeseni jer tokom ljeta mi je stadion kraj kuće i tu idem na trčanje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To gledaj po ovim grupama na fb ili na olxu, vezano za klupu i bucice.
Mada kod bucica ganjaj one podesive gdje mozes dodavati tegove na sipku, ako uzmes fiksne brzo ce ti dosaditi.
Tako blizu, a tako daleko.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mojih 35 kg tegova i dvije sipke (bucice) ispod kreveta vec dvije godine
nikad da ih uzmem i vjezbam.
Hranom i trcanjem pokusavam da smrsam ali uvijek borba, gore dole sa kg.

Hranom i trcanjem pokusavam da smrsam ali uvijek borba, gore dole sa kg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Konačno je cijela država vidjela o kakvom se narkomanu radi.Hadžifejzović: ''Hvalisavom Lagumdžiji treba reći: 84 glasa za Rezoluciju je malo. Da, malo je to glasova za veliki, najveći zločin-genocid. 19 glasova protiv je mnogo. 68 država suzdržano – to je previše. 21 država nije glasala – također previše. Od 193 zemlje – 107 nije bilo za rezoluciju – 84 jeste. I, kakav je to uspjeh?''
Nikako da dočekamo da se na fejsu ilitiga bosanskom informeru malo dublje istraži narkokartelaška svita. Mnogo bitnije je napadati Lagumdžiju. Što li?!

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- ASD
- Kontakt:
Ne znam šta je to.GefufnaII je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:56ubaci i malo posta na vodi, pa javi kako se osjecasASD je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:27Za 23 dana sam i ja ozbiljno smršao. Ne znam koliko tačno jer nemam vage u kući ali po nekoj mojoj procjeni je to oko 4-5 kila.
Imao sam oko 100. Cilj mi je bio da za dva mjeseca spustim na 90.
Korigovao sam ishranu maksimalno. Ne jedem hljeb, ne jedem slatko i ne pijem ništa što nije voda.
Faktički mi se čitava ishrana sastoji od voća, povrća, vode i ribe.
Od sportskih aktivnosti jedino šetnja. Relativno brzim hodom nekih 40 minuta svaki dan.
Fascinantno mi je koliko se osjećam pokretnijim nego prije mjesec dana.
kreni makar sa 24h ili 36h prvi put

Guglao sam i izbaci mi pravoslavlje.
Za šta se Vučić kandidovao?
- Pa za bolju Srbiju

- Pa za bolju Srbiju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
U Beogradu ubijen brat federalnog ministra Vojina Mijatovica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
kakva bolest od naroda, ovo je nevjerovatno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 10 gostiju.