Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 28 maj 2024, 21:05

Vole slagat', izmislit' i faslfikovat' više nego išta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 maj 2024, 21:06

Pa i ssba je objavio clanak o tome.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 maj 2024, 21:08

DamirT je napisao/la:
28 maj 2024, 21:06
Pa i ssba je objavio clanak o tome.
U pravu si, evo vidim da su i oni https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... bih/475341

Ma vjerovatno je vecina medija prenijela, ali vidis kakve paranoje lika tresu. To je kad ti nacionalizam pojede mozak, nema njemu spasa.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 28 maj 2024, 21:09

Objavili su i stav.ba i Sanel Kajan :thumbup:
19V22

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 maj 2024, 21:12

Krajina1999 je napisao/la:
28 maj 2024, 20:51
Nevjerotno da niti jedan uvijetno rečeno bošnjački sportski medij nije popratio sinoćnju veliku proslavu u Mostaru HŠK Zrinjski povodom osvajanja kupa
Izvini al ispade ti glup onda...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 maj 2024, 21:15

upohaluhizugnimda je napisao/la:
28 maj 2024, 20:57
Sto slaga na brzinu. Ja bas maloprije lsitam klix i dodje mi ta vijest, nake majice sa Petrovicevim likom nosili i to.

Ustvari, klix drze Mario i Dario Simic. Jesu Hrvati, ali Sarajlije. Pa sad ne znam da li se pika to, mozda nisu legitimni :wtf:
Zavisi jesu l u HDZ il ne
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 maj 2024, 21:16

feniksptica je napisao/la:
28 maj 2024, 21:15
upohaluhizugnimda je napisao/la:
28 maj 2024, 20:57
Sto slaga na brzinu. Ja bas maloprije lsitam klix i dodje mi ta vijest, nake majice sa Petrovicevim likom nosili i to.

Ustvari, klix drze Mario i Dario Simic. Jesu Hrvati, ali Sarajlije. Pa sad ne znam da li se pika to, mozda nisu legitimni :wtf:
Zavisi jesu l u HDZ il ne
Takvi podijele i stvaraju ne pikaju Hrvate poput Komsica jer nisu Hdz
To ti je njihova retorika
O Zrinjskom svi pisu od klixa do sportsport ba
Kod nas su bosanskohercegovacki mediji nema diskriminacije
Kao ni u skolama gdje djeca uce bosanski/hrvatski i srpski jezik
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 maj 2024, 21:29

ik0ik0 je napisao/la:
28 maj 2024, 07:58
LaHaineLaHaine je napisao/la:
28 maj 2024, 00:42
Addo1922 je napisao/la:
27 maj 2024, 19:45

:thumbup:
Potpis na ovo Schlagerovo. Od rijeci do rijeci.
Ja bih samo dodao, za ovaj dio “ doslo je i nase vrije”, da mi je drago sto malo mi sad, samo zbog pojedinaca koji su se nasladjivali kad je Borac ispadao, bio kraden na 101 nacin.
A o tome koliko svaki pravi navijac prepoznaje ovu titulu, vidi se po “ euforiji” u gradu.
To ja vazda ovdje trubim. Sve titule u zadnjih 15 godina su kriminal teški. U biti, kriminal teški je krenuo kad je Ivica Osim zasjeo na čelo "komiteta za normalizaciju", a da ironija bude veća taj komitet samo uveo još veći kriminal. Borac to samo malo providnije radi, odnosno ne trude se to ni skrivati. A da se ne lažemo, svaki klub bi se ponašao kao što su Borac, Zrinjski, Sarajevo, Željo. Samo je pitanje tko uspije ugrabiti moć nad savezom i sudcima. Prilika čini lopova.

Samo mi nije jasno zašto Schlager kaže da je Vinko maher? Pa s ovakim suđenjem koga god sjedneš na klupu biti će "maher".

Što se tiče Borca u Evropi, nezahvalno je komentirati što će biti jer tek sad idu odlasci/dolasci igrača, no s trenutnim kadrom Borac nema šta tražiti u Evropi.
Pa odigrao je Borac ukupno 13 utakmica ove sezone protiv drugog,treceg i cetvrtog na tabeli (5 utakmica protiv Zrinjskog ,5 protiv Sarajeva i 3 protiv Veleza) gdje je uglavnom sudio Peljto i bilo dobro sudjenje (osim Muse)..Pa se ne moze reci da je bilo ko nesto mnogo nadigrao Borac u tim utakmicama,naprotiv.
Mislim da je to trenerova zasluga ,jer zna dobro postaviti ekipu protiv mnogo skupljih od sebe (Zrinjski,Sarajevo)
jedino je Zeljeznicar bas nadigrao Borca.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 maj 2024, 21:35

Dobar je Vinko trener. Borac se ovaj put nece osramotiti u Europi, ako nista jer njegove ekipe niko ne busi. Igrace oprezno i zatvoreno, pa sta se desi. Zrinjski je realno najbolja ekipa u drzavi i u pravu je Schlager da nisu nesto nadigrali Borca. Sarajevo ne treba racunati tu, nebitno sto imaju daleko najskuplju ekipu i strucni stab u istoriji lige, oni su uzasni i ne bi ni uzeli Europu da im Velez nije poklonio 3 boda ili da su Sloga i Posusje htjeli da se kvalifikuju. Da je sudjenje normalno, Borac ne bi osvojio, ali sigurno bi bio u top 4. Tako da, ne treba pretjerivati, nisu oni losi.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 28 maj 2024, 21:43

TurkishAirlines je napisao/la:
28 maj 2024, 19:11
Da je kakvo druzenje napraviti sa forumasima s pdf-a :tokralju:

Samo crnogorca ne zvati
Dje ces ga zvati da devedesetka ucini belaj teskih razmjera.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Krajina1999
Kontakt:

Post Postao/la Krajina1999 » 28 maj 2024, 21:46

Ipak ste u pravu izvinjavam se ,ali danas sam gledao nisam uspio ništa naći ,očito nisam dobro gledao :bih: :bih:

Duboko se ispričavam :)

limvotehula
Kontakt:

Post Postao/la limvotehula » 28 maj 2024, 21:54

Sarajevo je ove sezone imalo najbolje sudjenje nakon Borca i Zrinjskog, a i okolnosti su im isle na ruku. Mi smo bili katastrofalni, kao i Siroki. Sloga nije imala ambicije za Europu, a i morala se sklanjati Borcu. Posusje isto nije htjelo u Europu. I, naravno, imali su tu srecu da su u finalu kupa Zrinjski i Borac.

Sve to je Sarajevu otvorilo put da uzme cetvrto mjesto. Bukvalno sve im je islo na ruku, tesko da ce imati ovoliko srece iduce sezone. Ne moze im se opet sve poklopiti. Nadam se da ostaju Rozman i Ibricic, jer sa njima im slijedi raspad sistema u rezultatskom smislu. Ako dovedu Husrefa ili cak stave nekoga popuit Uscuplica, onda bi se mogli potuci za sredinu tabele. Sa ovom dvojicom, opstanak ce im biti upitan.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 maj 2024, 22:00

Kad se skupe trabant exyu velikani. :bow:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 maj 2024, 22:05

Treba se skupit negdje,ali devedesetka u jedan cosak,virtual z drugi i da se ne predstavljaju jedan drugom

Ako ce onaj lamine diarra doci i ja cu

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 28 maj 2024, 22:08

limvotehula je napisao/la:
28 maj 2024, 21:54
Sarajevo je ove sezone imalo najbolje sudjenje nakon Borca i Zrinjskog, a i okolnosti su im isle na ruku. Mi smo bili katastrofalni, kao i Siroki. Sloga nije imala ambicije za Europu, a i morala se sklanjati Borcu. Posusje isto nije htjelo u Europu. I, naravno, imali su tu srecu da su u finalu kupa Zrinjski i Borac.

Sve to je Sarajevu otvorilo put da uzme cetvrto mjesto. Bukvalno sve im je islo na ruku, tesko da ce imati ovoliko srece iduce sezone. Ne moze im se opet sve poklopiti. Nadam se da ostaju Rozman i Ibricic, jer sa njima im slijedi raspad sistema u rezultatskom smislu. Ako dovedu Husrefa ili cak stave nekoga popuit Uscuplica, onda bi se mogli potuci za sredinu tabele. Sa ovom dvojicom, opstanak ce im biti upitan.
Lakrdija protiv borca, protiv Zrinjskog dole isto, ofsajd zvijezda iz kojeg primamo gol za poraz, Igman penal nepostojeći, ima još garant al nek si ti stavio da je Sarajevo gurano **** svoju nanu

limvotehula
Kontakt:

Post Postao/la limvotehula » 28 maj 2024, 22:15

Morgen19 je napisao/la:
28 maj 2024, 22:08

Lakrdija protiv borca, protiv Zrinjskog dole isto, ofsajd zvijezda iz kojeg primamo gol za poraz, Igman penal nepostojeći, ima još garant al nek si ti stavio da je Sarajevo gurano **** svoju nanu
Prvo, nemoj da mi psujes. Sto si papak? Drugo, jesam li ja igdje napisao da vi niste osteceni? Nisam, samo sam napisao da imate najbolje sudjenje nakon Borca i Zrinjskog, sto je cinjenica. Negdje ste osteceni negdje pogurani, kao i vecina, ali generalno imali ste trece najbolje sudjenje.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 28 maj 2024, 22:20

Balorda je napisao/la:
28 maj 2024, 21:05
Skoro kao i Kevelj.
Ipak, on je nedostižan.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 maj 2024, 22:23

DTzmu30 je napisao/la:
28 maj 2024, 22:20
Balorda je napisao/la:
Skoro kao i Kevelj.
Ipak, on je nedostižan.
Ovdje se radi o tome kako je jedan forumas,simpatizer,navijac kluba nesto izmislio,pogresno rekao ili eto slagao i onda ti dodjes i prozivas celnike kluba Da ja sad iskopam gdje je Sulenta rekao za tribinj kad ce bit gotova,a nema sanse da bude gotova pa da se tako takmicimo do ranih jutarnjih sati

Retardosi ste nekad vi tamo kolektivno,ali vam se zene dobro zicaju sve u svemu

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 maj 2024, 22:27

Mislim da nece pitari ispasti cak i da Rozman ostane. Ipak su tu gosk, Igman, Radnik, Sloboda. Tesko. Mada se slazem da je bitno da Rozman i Ibricic sto duze ostanu, da sto vise bodova prospu. Sto im vise svojih igraca uvale, to bolje. Nama ce olaksati, ali svakako ce biti bas jebbena sezona za sve.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 28 maj 2024, 22:28

Direktorcic je napisao/la:
28 maj 2024, 22:23
DTzmu30 je napisao/la:
28 maj 2024, 22:20
Balorda je napisao/la:
Skoro kao i Kevelj.
Ipak, on je nedostižan.
Ovdje se radi o tome kako je jedan forumas,simpatizer,navijac kluba nesto izmislio,pogresno rekao ili eto slagao i onda ti dodjes i prozivas celnike kluba Da ja sad iskopam gdje je Sulenta rekao za tribinj kad ce bit gotova,a nema sanse da bude gotova pa da se tako takmicimo do ranih jutarnjih sati

Retardosi ste nekad vi tamo kolektivno,ali vam se zene dobro zicaju sve u svemu
:rol: :rol: :rol:
Potpisujem. U tom nemaju konkurencije.
19V22

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 29 gostiju.