Dobro je i to nekad, ali i sa parizerom, suhim mesom i sudzukom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobro je i to nekad, ali i sa parizerom, suhim mesom i sudzukom
ProbajCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.
Argeta i majoneza kombinacija?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:45Nikad mi nece biti jasni ljudi koji jedu pastetu i salamu zajedno...kao ni oni sto stavljaju majonez na picu
Vrh vrhova.Shategabri je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:06Argeta i majoneza kombinacija?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:45Nikad mi nece biti jasni ljudi koji jedu pastetu i salamu zajedno...kao ni oni sto stavljaju majonez na picu
E, jedino tako.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:57ProbajCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.![]()
Narezes parizera, suhog i sudzuke, otvoris pastetu, umocis kiflu i onda ovo troje ostalog skupa.
Dobra stvar
A i mos to sve poredati u kiflu i namazati argetom![]()
Vjeruj da ja jesamCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.
Pa da, nece argetu i hljeb sam jesti19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:17Vjeruj da ja jesamCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.![]()
Namaze hljeb pastetom i onda salamu baci preko toga.
@Maroon jest pica nastala tako sto je sirotinja u Italiji bacala na tjesto sve sto je imala u tom trenutku, ali opet mi majoneza ne ide nikako uz to.
@Shategabri nisam to probao, ne volim majonezu nikako
Ja ne volEm kečap.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:17
@Shategabri nisam to probao, ne volim majonezu nikako
Bolja bila ona kokta od kole poslije rata. Ima vec vise godina kako ne pijem gazirano uopste, mozda jednom mjesecnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Riješio sam to tako što uzmem six pack limenki i to mi je mjesečna doza.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:35Bolja bila ona kokta od kole poslije rata. Ima vec vise godina kako ne pijem gazirano uopste, mozda jednom mjesecnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
E jbg, Cockta mi nije odgovarala ni tad, a ni sad.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:35Bolja bila ona kokta od kole poslije rata. Ima vec vise godina kako ne pijem gazirano uopste, mozda jednom mjesecnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Promijenila se kola kasnije, danasnji kvalitet kole nije ni priblizno slican kao ranije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Moras malo, sad smo mi 35+ opadne ti secer u krvi, drmnes gazirano da izlevelises, zato ti se trazi. Sreca meni se to rijetko desava, jednom mjesecno otprilike, spoznam.Shategabri je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:37Riješio sam to tako što uzmem six pack limenki i to mi je mjesečna doza.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:35Bolja bila ona kokta od kole poslije rata. Ima vec vise godina kako ne pijem gazirano uopste, mozda jednom mjesecnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Dvolitra je zlo, pogotovo dok sam aktivnije pratio NBA, u gluho doba friz, a tamo čeka ledena![]()
Ni ja pivu nisam do 25e pio, samo vodku, ali onda pocela cesta rostiljanja ono tekme pa se maratonski sjedi (cijelo dan), stas ne mos s vodkom 2-3 sata pjan, a pivu mos, i tako poceo pivu pitiMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:39E jbg, Cockta mi nije odgovarala ni tad, a ni sad.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:35Bolja bila ona kokta od kole poslije rata. Ima vec vise godina kako ne pijem gazirano uopste, mozda jednom mjesecnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
![]()
I da, piva mi bila gadna pa brat bratu do prije 10 godina![]()
To sam i ja primjetio na flaširanim verzijama. Dok su limenke i staklenke druga priča.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:41Promijenila se kola kasnije, danasnji kvalitet kole nije ni priblizno slican kao ranije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Cim je otvoris, ima okus kao da je izlapila, uopste one jacine nema kao ranije
Ma ako hoces piti colu ili pepsi iskljucivo iz staklenki ili limenki,ovo iz plasticnih flasa ne valja nikako.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:41Promijenila se kola kasnije, danasnji kvalitet kole nije ni priblizno slican kao ranije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:34Ja do nekad iza rata, majonezu nisam mogao smisliti. Isto tako kolu. Bila mi ljuta, nikako mi nije odgovarala. Šta se kasnije promijenilo, ne znam![]()
Cim je otvoris, ima okus kao da je izlapila, uopste one jacine nema kao ranije
Trenutno korisnika/ca: alacious, ANamelessGhoul i 6 gostiju.