Navedi jednog trenera Sarajeva koji je napravio nesto veliko za godinu dana.Malo koji i doceka da bude toliko na klupi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je.bo i tebi zbog takvog retardiranog razmisljanja.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Kako su igrali ni za prvi dan Bajrama nisu trebali dobiti slobodno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Niko od nas nije vidio te ugovore. Ako su ugovor Mirvicu pravili njegovi americki pravnici,pretpostaviti je da tu ima puno klauzula,sve na stetu Skijasa i Ajduckog srcaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:14Upravo tako. Generalno raja cuje rijec sporazumni i misli sve rijeseno, a ugovori su takvi da moras isplatiti ili dio po dogovoru ili sve u ratama. Kakve jos sve klauzule imaju ne znam i vjerovatno nije kod svakog isto. Drugo je kad neko oprosti i odrekne se svega, ali rijetki su takvi.

Znaci pred Skijasem su dvije opcije ili uzmi malo sice i bjezi ili

To da Skijas ostane,nema ni u snovima. Nanio je visemilijunsku stetu klubu. Upropastio je Viverosa,Ziljkica Penita i Renana.
-
- Kontakt:
Taj "skijaš" je najprofesionalnija osoba koja nas je vodila, Ismiru nije dozvolio petljanje u njegov posao sto je i dovelo do toga da pukne tikva, nije htio racunati uopste na one koji ne dodju ili kasne na treninge, a njih je Ismir htio forsirati... Takodjer, Ibricic je taj koji se suprotstavio Ajli sto je dovelo i do sukoba Ibricic-Mirvic. Nema dileme da nam Ajla **** majke i dalje, iako "nije u klubu". Kur.va je u klubu i to sad dublje nego sto je ikad bila.
-
- Kontakt:
pape -
- vrhunski fudbaler, neloš selektor, ispodprosječan trener
husref -
- pregažen vremenom, arogancijom i umišljenošću, apsolutno najgora opcija
zeljković
- rožman ispočetka, ništa više sem gubitka godine dana koju rožman već ima
rožman -
- istrpiti konačno nekog sezonu + , ne sumnjam da bi nam se već na polusezoni vratilo
husref -
zeljković
rožman -
- Maroon1946
- Kontakt:
Ali kad napiše nije do trenera to što mi NEMAMO IGRU gotovo cijelu sezonu, pa je li Mirvic pravi taktiku i stavlja igrace?
- PeppermintSA
- Kontakt:
puno se filozofira o efemernim stvarima. Sve da je tako, ono što je mjerodavno je da je čovjek imao godinu dana, riješio se koga je htio, doveo koga je htio, doveo kompletan svoj SŠ, odradio pripreme, a igra je bila za ****. Kad mi krenu ljudi pričati o profesionalizmu, elokvenciji, modernosti, petom desetom, pozlije mi. Imao si sezonu, ekipa ti je igrala ko ****, nema se tu šta više pričati.BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:11Taj "skijaš" je najprofesionalnija osoba koja nas je vodila, Ismiru nije dozvolio petljanje u njegov posao sto je i dovelo do toga da pukne tikva, nije htio racunati uopste na one koji ne dodju ili kasne na treninge, a njih je Ismir htio forsirati... Takodjer, Ibricic je taj koji se suprotstavio Ajli sto je dovelo i do sukoba Ibricic-Mirvic. Nema dileme da nam Ajla **** majke i dalje, iako "nije u klubu". Kur.va je u klubu i to sad dublje nego sto je ikad bila.
Ne moze se ocekivati da se kroz sezonu ekipa dovede u takav red da sve bude cakum pakum pogotovo ako se naviklo na nered, to su vrlo rijetki slucajevi. Kad smo najbolji bili, imali smo komentare opet.
ROZMANE OSTANI
ROZMANE OSTANI
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- PeppermintSA
- Kontakt:
itekako se može očekivati da se na terenu vidi trenerov rukopis. I to ne nakon sezone, to se već vidi nakon 2-3 sedmice rada s ekipom. Kod Rožmana se ništa nije vidjelo. Niti je iskristalisao prvih 11, niti se vidjelo šta traži, a niti se nakon godinu dana moglo reći da je ekipa i jednu jedinu utakmicu odigrala odlično - čak ni protiv ekipa s dna tabele.
-
- Kontakt:
Ma svima su dosadile stalne promjene i zato raja glasa za Rozmana. Prvom meni muka je od tih promjena i ako mislim da je Rozman mogao puno vise da nije rastjerao pola igraca
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Rozman je los trener, a Mirvic jos gori u svojoj ulozi.
Ne znam zasto navijaci sute? Jel se zaboravlja da je Tan vecinski?
Zasto udruzenje ne uputi jedno pismo namjere prema gospodinu Mirvicu, da mu se da do znanja da Sarajevo igra za titule, a ne za cetvrto mjesto. Kako je izlevatio Horde za Aylu? Zbog cega mu se šuti? Sto poslujemo u debelom minusu uprkos rekordu za izlazne transfere, i osvajamo plasman u Europu k'o laki luzeri?
Svaki klub na balkanu koji ima investitora i vidi im se. Osim nas od kako je "malo mu je tesko" poceo da gradi ime u Bosni.
Ne znam zasto navijaci sute? Jel se zaboravlja da je Tan vecinski?
Zasto udruzenje ne uputi jedno pismo namjere prema gospodinu Mirvicu, da mu se da do znanja da Sarajevo igra za titule, a ne za cetvrto mjesto. Kako je izlevatio Horde za Aylu? Zbog cega mu se šuti? Sto poslujemo u debelom minusu uprkos rekordu za izlazne transfere, i osvajamo plasman u Europu k'o laki luzeri?
Svaki klub na balkanu koji ima investitora i vidi im se. Osim nas od kako je "malo mu je tesko" poceo da gradi ime u Bosni.
-
- Kontakt:
Ti ocito o sportu opcenito ne znas nista. Krenes u teretanu i htio bi za 2 sedmice imati misice, plocice itd, a prije toga si godinu dana jeo rostilj, slatkise i derao alkohol. Aha.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:29itekako se može očekivati da se na terenu vidi trenerov rukopis. I to ne nakon sezone, to se već vidi nakon 2-3 sedmice rada s ekipom. Kod Rožmana se ništa nije vidjelo. Niti je iskristalisao prvih 11, niti se vidjelo šta traži, a niti se nakon godinu dana moglo reći da je ekipa i jednu jedinu utakmicu odigrala odlično - čak ni protiv ekipa s dna tabele.
Zadnja izmjena: BordoSaga2, dana/u 06 jun 2024, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
za zadnju opciju. ostani sefe!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Juniori 1:1 sa Osijekom odigrali, ispali u grupnoj fazi turnira. Ne znam kakvi smo jučer bili, nisam gledao, ali obzirom na sastav sa kojim su otišli na Zlatibor, danas vrlo dobro odigrana utakmica. Imali smo nekoliko šansi koje su se trebale/morale iskoristiti. Definitivno ima nekoliko momaka koji su najblaže rečeno antitalenti, npr Piro (igrač broj 3). Pored tih antitalenata, golman Filip Petrović (drugi golman ekipe, ne onaj od jučer koji je s protivničke polovine primio gol) mi se čini kao neko ko bi u budućnosti mogao biti dobar. Par dobrih odbrana danas, siguran na prekidima, jako dobar i miran u igri nogom. Uz to momak je 2007. godište, dakle kadet koji brani za juniore.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Raja glasa za Skijasa ,jer su pi*ke ,boje se promjena,boje se bilo cega novoga. Boje se ovna,boje se gofna.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:31Ma svima su dosadile stalne promjene i zato raja glasa za Rozmana. Prvom meni muka je od tih promjena i ako mislim da je Rozman mogao puno vise da nije rastjerao pola igraca

Nemaju muda da lupe sakom o stol i presjeku.
Za svakog trenera vicu neka,ostavi ga ,ostavi. Sablic,Vasoski ,Dudic Husref,Skijas. Niko od njih poslije zasluzenog tjeranja od nas nije nista uradio. Nemojte pominjati Dudica,sjedio je godinu dana bez posla ,pa sad sa drugorazrednim klubom,postize drugorazredne rezultate. Kad dodje stani pani izgubi,kad dodje Zvezda ,razguze ga. Jedino kojeg je imalo smisla trpiti je Gospodin Vinko Marinovic-Sampion

Btw glasao sam za Husrefa

Evo i zasto :
Skijas uopste nije opcija,on je bivsi ,ceka da Mirvah obuce vece cipele

Zeljkovic je 'moderan' ( znaci qurcu ne valja )
Papeta mi zao da ga Mirvah i Tan razvlace i srozavaju.
Husref mi je isto drag kao covjek ali mi ga nije zao. Izdrzace !

Jer biti trener Sarajeva ,ni najvecem dusmanu ne bih pozelio. Ne zbog nas navijaca,mi smo dobri i dragi a i ne pitamo se puno. Nego zbog investitora,to je banda kriminalaca i zlikovaca.
Mada pokusavaju predstavljati se kao dobrice,njih dvojica Tan i Mirvah su vise ljudi u crno zavili,nego Svabe u Kragujevcu !

Yebo vas "gospodin" Vinko Marinovic!
-
- Kontakt:
E cuj ostani sefe a sef koji je unistio tim ceka samo da Mirvic sarne puni iznos.
Pitanje je dana sata kada je bivsi on naglabaju jos o njemu.
Pitanje je dana sata kada je bivsi on naglabaju jos o njemu.
- belosevic23
- Kontakt:
I ja sam zapazio Tiro i Bajrovic ne znaju pasa dodati..golman dobar, stoper i Merdzanovic jedino sto znaju odigrati nestoZutti je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:46Juniori 1:1 sa Osijekom odigrali, ispali u grupnoj fazi turnira. Ne znam kakvi smo jučer bili, nisam gledao, ali obzirom na sastav sa kojim su otišli na Zlatibor, danas vrlo dobro odigrana utakmica. Imali smo nekoliko šansi koje su se trebale/morale iskoristiti. Definitivno ima nekoliko momaka koji su najblaže rečeno antitalenti, npr Piro (igrač broj 3). Pored tih antitalenata, golman Filip Petrović (drugi golman ekipe, ne onaj od jučer koji je s protivničke polovine primio gol) mi se čini kao neko ko bi u budućnosti mogao biti dobar. Par dobrih odbrana danas, siguran na prekidima, jako dobar i miran u igri nogom. Uz to momak je 2007. godište, dakle kadet koji brani za juniore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.