FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 11 jun 2024, 18:23

luckystrike je napisao/la:
11 jun 2024, 10:44
AVNOJ je napisao/la:
11 jun 2024, 10:37
Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo :salut: :bow: .
A kako su ono pisali....oderat će nas, svaka marka, ode Vladanov procenat na njih, Rozman traži sve iz ugovora....bla, bla... Na kraju čovjek ode sam. Kako i do sada niko pojma nema a naročito ovi sa poprilično dobrim informacijama iz Kluba. Piju puk mećanje!
Hvala Laterme, sam Bog te je poslao nama.
Vidi ispod šta sam ja napisao drugu prije 10-ak dana.
slika
Meni je izgledalo tako da se rješava Ibričića da natjera Simona da sam ode, međutim ovaj dio me buni "u završnoj smo fazi dogovaranja uslova raskida saradnje", znači ovaj želi da ide ali bi nešto i da naplati?

Da upravu si dobro si to primjetio.
Rozman svakako mora nešto dobiti samo što je sad Klub u puno povoljnijoj poziciji za pregovore jer želi da ide i dobit će onoliko koliko Klub smatra da treba a ne koliko on misli da ga sljeduje.
Leterme radi dobar posao, vidjet čemo koga je imenovao u taj Recruitment deparment i da li to znači da ukidamo poziciju SD što bi svakako bio upgrade. Vjerovatno če nam predstaviti kad i novog trenera i ako dobro posloži te pozicije uz malo kontinuiteta moglo bi ići u dobrom smijeru.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 jun 2024, 18:26

Izloguje me pa mi izbaci ove Evendere istinesamo pizzde materine, pa oni se ne gasi. Covjek sta god ko napise ide replika, da kaze kako imamo influensera bla bla. Jel moguce za petobu sve to? Bas se potrbusili i ne silaze sa pdfa. :sick:
Ima jos jedan legendarn, hint :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jun 2024, 18:29

Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jun 2024, 18:34

Anex je napisao/la:
11 jun 2024, 17:43
Svim štrumfovima koji pišu ovdje yebem mrtvu majku kao i Rundinim kerovima i legendama,ako iko potopi klub to će biti naši "navijači" i "legende" uz pomoć plave fekalije
:kralj: :rol: :rol: :rol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 jun 2024, 18:46

Kodro je veliko igracko ime, sa ok trenerskom karijerom. Gospodin prije svega, sa velikim autoritetim. Uz prave pomocnike i prava pojacanja mogla bi to biti dobra sezona.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 11 jun 2024, 18:54

IsmirMirvic je napisao/la:
11 jun 2024, 17:20
Riki10HZ je napisao/la:
11 jun 2024, 16:54
fks74 je napisao/la: Sve jedni te isti likovi napadaju , ne prestaju nikako. I onda pričaju da neko za lovu brani uposlenike i igrače kluba a oni su na forumu 24 h. Sada je na redu i belgijanac.

Nama svi krivi i svi nesposobni al samo mi navijaci nismo nista lrivi. A u pravo tu lezi dosta krivice. Pa koliko smo igraca unistili ne zna se broj al jok nismo li ba do struke je. Pisam se na sve navijace i botove sa istoka i zapada koji samo pljuju po klubu i sire negativu! Sarajvo le ole umro bi za tebe!
Fudbalski klub Sarajevo postoji zbog navijaca, na kojoj god tribini se oni nalazili. Ne donose navijaci odluke, nego vodstvo kluba❗

Nemojte me pogresno shvatiti. Uz @GalileoGalilei, vas dvojica ste mozda i najrealniji forumasi ovdje, ali vas molim da ne napadate navijace.

🔴⚪
Kakva ubleha :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jun 2024, 19:05

Vanja8 je napisao/la:
11 jun 2024, 18:34
Anex je napisao/la:
11 jun 2024, 17:43
Svim štrumfovima koji pišu ovdje yebem mrtvu majku kao i Rundinim kerovima i legendama,ako iko potopi klub to će biti naši "navijači" i "legende" uz pomoć plave fekalije
:kralj: :rol: :rol: :rol:
Pridruzujem se cestitkama,sve su popljuvali,izhebali jel im jos ko ostao? Nek orgijaju i dalje,svaki dan po 50 postova i sve isto vrte

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 jun 2024, 19:11

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
11 jun 2024, 18:29
Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to
Neka napise u CV uspjehe sa nama:
-Vlado fucking Jagodic ponizio ga 3-0 bez pogleda na gol
-Protiv najgoreg domacina lige Goska jedva iscupao bod naguzove
-Siroki nakon Bog sami zna koliko godina dobio nas na Kosevu.I to ne samo dobio nego popisao mogli 5 razlike pobjediti bez problema.
-Zadnja Zvijezda dobije ga
-Eh onda imamo 2 blamaze na derbijima.Prvi izgubili 3-0 nismo opucali na gol.Drugi sa igracem vise 70 MINUTA nismo dobili.Ovo bi u normalnim okolnostima bilo sramno a tek je sramno kada napomenemom da je Zeljo uoci oba derbija bio 11.ekipa na tabeli.
-Posusje prvi put nakon povratka u ligu uzelo nam neki bod
-Siroki sa djecom bez 6-7 standardni prvotimaca nije dobio,isto cupali bod u zadnjim sekundama
-Igman bod na Kosevu...

Ima tu jos mnogo sta da se doda kao koristenje taktike iz 1960ih i raznih errora u samoj igri i postavci igre a ne samo rezultatima.Mogu ja napisati i pozitivne stvari kod njega ali vjerujte da su minimalne i da nisu ni blizu kao negativne.

Da li je imao 3 reprezentativne pauze da uigra ekipu?Imao je.
Da li je imao citav rok po svojoj volji?Imao je.
Svoje pripreme?Imao je
Da li je otjerao ko god mu se nije svidjeo(veliku vecinu i bez razloga konkretnog)?Jeste

Po ovome mozemo zakljuciti da je veliki flop i da nema na koga da se ljuti osim sam na sebe.
Na stranu sudijske lakrdije koje svaki trener prozivljava u ovoj ligi.To za Ziljkica ne ulazim u to nakon ovog zadnjeg intervjua jer ne vjerujem ni u njegovu pricu ni u nasu pricu.Nit je on cist nit smo mi.

Niko nijednim argumentom mi ne moze predstaviti da je Rozman uradio dobar posao jer rezultati sve govore.Ko uopste pokusava je neprijatelj kluba.
Za Sablica,Vasoskog i Dudica mogu shvatiti neke stvari i imati razumijevanja ali Rozman nije trener koji moze voditi velike klubove kao FK Sarajevo!
Pitajte koga hocete iz Rijeke i vidjet cete odgovor.Ja sam pitao na 3 strane i svaka mi je dala isti odgovor.

Medjutim opet sam misljenja da nam trener i igracki kadar nisu glavni problem i da prvo moramo neke stvari unutar kluba rijesiti i rascistiti da bi isli naprijed.Zna se na sta mislim...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jun 2024, 19:35

Pantelija je napisao/la:
11 jun 2024, 17:59
miky_hz je napisao/la:
11 jun 2024, 17:28
slika

Legendarna utakmica i slika :mrgreen:
Neema osobe taj dan da se vratila cistih tena, da ne kazem pantola... :urnebes:
Kakav je ono svinjac bio a tek lica ljudi iz Gradačca kad su vidjeli koliko nas je došlo. Bolesno
Što, meni je bilo drago. :D

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 jun 2024, 19:42

bosnas_ je napisao/la:
11 jun 2024, 18:46
Kodro je veliko igracko ime, sa ok trenerskom karijerom. Gospodin prije svega, sa velikim autoritetim. Uz prave pomocnike i prava pojacanja mogla bi to biti dobra sezona.
Haj sve ali to sa autoritetom ne bih rekao.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 jun 2024, 19:47

SamoDaKazeem je napisao/la:
11 jun 2024, 19:42
bosnas_ je napisao/la:
Imal iko da ti valja jbtfup
ISTINA ZA VEDRANA!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jun 2024, 19:51

NajvecaRadosti je napisao/la:
11 jun 2024, 19:11
-Siroki nakon Bog sami zna koliko godina dobio nas na Kosevu.I to ne samo dobio nego popisao mogli 5 razlike pobjediti bez problema.
-Eh onda imamo 2 blamaze na derbijima.Prvi izgubili 3-0 nismo opucali na gol.Drugi sa igracem vise 70 MINUTA nismo dobili.Ovo bi u normalnim okolnostima bilo sramno a tek je sramno kada napomenemom da je Zeljo uoci oba derbija bio 11.ekipa na tabeli.
-Siroki sa djecom bez 6-7 standardni prvotimaca nije dobio,isto cupali bod u zadnjim sekundama
-Igman bod na Kosevu...

Ima tu jos mnogo sta da se doda kao koristenje taktike iz 1960ih i raznih errora u samoj igri i postavci igre a ne samo rezultatima.Mogu ja napisati i pozitivne stvari kod njega ali vjerujte da su minimalne i da nisu ni blizu kao negativne.

Svoje pripreme?Imao je
Da li je otjerao ko god mu se nije svidjeo(veliku vecinu i bez razloga konkretnog)?Jeste

Po ovome mozemo zakljuciti da je veliki flop i da nema na koga da se ljuti osim sam na sebe.
Na stranu sudijske lakrdije koje svaki trener prozivljava u ovoj ligi.To za Ziljkica ne ulazim u to nakon ovog zadnjeg intervjua jer ne vjerujem ni u njegovu pricu ni u nasu pricu.Nit je on cist nit smo mi.

Niko nijednim argumentom mi ne moze predstaviti da je Rozman uradio dobar posao jer rezultati sve govore.Ko uopste pokusava je neprijatelj kluba.
Za Sablica,Vasoskog i Dudica mogu shvatiti neke stvari i imati razumijevanja ali Rozman nije trener koji moze voditi velike klubove kao FK Sarajevo!
Pitajte koga hocete iz Rijeke i vidjet cete odgovor.Ja sam pitao na 3 strane i svaka mi je dala isti odgovor.

Medjutim opet sam misljenja da nam trener i igracki kadar nisu glavni problem i da prvo moramo neke stvari unutar kluba rijesiti i rascistiti da bi isli naprijed.Zna se na sta mislim...
Potpisujem od A do Z.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jun 2024, 20:07

Lecler je napisao/la:
11 jun 2024, 19:47
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 jun 2024, 19:42
bosnas_ je napisao/la:
Imal iko da ti valja jbtfup
Ima, Coric trener i Rahimic SD... :rol: :rol:

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 11 jun 2024, 20:07

11 jun 2024, 19:51
NajvecaRadosti je napisao/la:
11 jun 2024, 19:11
-Igman bod na Kosevu...

Svoje pripreme?Imao je

Potpisujem od A do Z.
:thumbup:
doktor

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jun 2024, 20:54

Ima li te prijave proti Ziljkica za reketiranje i preijetnje porodicama igraca?
Dokle se stiglo sa ratom protiv saveza?
Jel Mirviceva firma i dalje sponzor skretnicara?
Kako ide proekat "domazalizacije" i koliko para se bacilo na to sve?

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 jun 2024, 20:56

Evander je napisao/la:
11 jun 2024, 20:54
Ima li te prijave proti Ziljkica za reketiranje i preijetnje porodicama igraca?
Dokle se stiglo sa ratom protiv saveza?
Jel Mirviceva firma i dalje sponzor skretnicara?
Kako ide proekat "domazalizacije" i koliko para se bacilo na to sve?
Priznaj da uživaš. Neće se niko ljutiti. :mrgreen:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 jun 2024, 21:21

Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob :tokralju:

Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 11 jun 2024, 21:26

hordasDoboj je napisao/la:
11 jun 2024, 21:21

Dobi šega petardu tik kraj trupla :D :D
12. igrač kluba iz Titove 38b

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 jun 2024, 21:27

Ja se najezim

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 jun 2024, 21:27

Hztesanj je napisao/la:
11 jun 2024, 21:26

Dobi šega petardu tik kraj trupla :D :D
A kanister vina HzTesanj :rol:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ledesma i 60 gostiju.