FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to
Kodro je veliko igracko ime, sa ok trenerskom karijerom. Gospodin prije svega, sa velikim autoritetim. Uz prave pomocnike i prava pojacanja mogla bi to biti dobra sezona.
- TurkishAirlines
Kakva ublehaIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 17:20Fudbalski klub Sarajevo postoji zbog navijaca, na kojoj god tribini se oni nalazili. Ne donose navijaci odluke, nego vodstvo klubaRiki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 16:54
Nama svi krivi i svi nesposobni al samo mi navijaci nismo nista lrivi. A u pravo tu lezi dosta krivice. Pa koliko smo igraca unistili ne zna se broj al jok nismo li ba do struke je. Pisam se na sve navijace i botove sa istoka i zapada koji samo pljuju po klubu i sire negativu! Sarajvo le ole umro bi za tebe!![]()
Nemojte me pogresno shvatiti. Uz @GalileoGalilei, vas dvojica ste mozda i najrealniji forumasi ovdje, ali vas molim da ne napadate navijace.
![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama,sve su popljuvali,izhebali jel im jos ko ostao? Nek orgijaju i dalje,svaki dan po 50 postova i sve isto vrte
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Neka napise u CV uspjehe sa nama:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:29Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to
-Vlado fucking Jagodic ponizio ga 3-0 bez pogleda na gol
-Protiv najgoreg domacina lige Goska jedva iscupao bod naguzove
-Siroki nakon Bog sami zna koliko godina dobio nas na Kosevu.I to ne samo dobio nego popisao mogli 5 razlike pobjediti bez problema.
-Zadnja Zvijezda dobije ga
-Eh onda imamo 2 blamaze na derbijima.Prvi izgubili 3-0 nismo opucali na gol.Drugi sa igracem vise 70 MINUTA nismo dobili.Ovo bi u normalnim okolnostima bilo sramno a tek je sramno kada napomenemom da je Zeljo uoci oba derbija bio 11.ekipa na tabeli.
-Posusje prvi put nakon povratka u ligu uzelo nam neki bod
-Siroki sa djecom bez 6-7 standardni prvotimaca nije dobio,isto cupali bod u zadnjim sekundama
-Igman bod na Kosevu...
Ima tu jos mnogo sta da se doda kao koristenje taktike iz 1960ih i raznih errora u samoj igri i postavci igre a ne samo rezultatima.Mogu ja napisati i pozitivne stvari kod njega ali vjerujte da su minimalne i da nisu ni blizu kao negativne.
Da li je imao 3 reprezentativne pauze da uigra ekipu?Imao je.
Da li je imao citav rok po svojoj volji?Imao je.
Svoje pripreme?Imao je
Da li je otjerao ko god mu se nije svidjeo(veliku vecinu i bez razloga konkretnog)?Jeste
Po ovome mozemo zakljuciti da je veliki flop i da nema na koga da se ljuti osim sam na sebe.
Na stranu sudijske lakrdije koje svaki trener prozivljava u ovoj ligi.To za Ziljkica ne ulazim u to nakon ovog zadnjeg intervjua jer ne vjerujem ni u njegovu pricu ni u nasu pricu.Nit je on cist nit smo mi.
Niko nijednim argumentom mi ne moze predstaviti da je Rozman uradio dobar posao jer rezultati sve govore.Ko uopste pokusava je neprijatelj kluba.
Za Sablica,Vasoskog i Dudica mogu shvatiti neke stvari i imati razumijevanja ali Rozman nije trener koji moze voditi velike klubove kao FK Sarajevo!
Pitajte koga hocete iz Rijeke i vidjet cete odgovor.Ja sam pitao na 3 strane i svaka mi je dala isti odgovor.
Medjutim opet sam misljenja da nam trener i igracki kadar nisu glavni problem i da prvo moramo neke stvari unutar kluba rijesiti i rascistiti da bi isli naprijed.Zna se na sta mislim...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Što, meni je bilo drago.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Imal iko da ti valja jbtfup
ISTINA ZA VEDRANA!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Potpisujem od A do Z.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 19:11Neka napise u CV uspjehe sa nama:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:29Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to
-Siroki nakon Bog sami zna koliko godina dobio nas na Kosevu.I to ne samo dobio nego popisao mogli 5 razlike pobjediti bez problema.
-Eh onda imamo 2 blamaze na derbijima.Prvi izgubili 3-0 nismo opucali na gol.Drugi sa igracem vise 70 MINUTA nismo dobili.Ovo bi u normalnim okolnostima bilo sramno a tek je sramno kada napomenemom da je Zeljo uoci oba derbija bio 11.ekipa na tabeli.
-Siroki sa djecom bez 6-7 standardni prvotimaca nije dobio,isto cupali bod u zadnjim sekundama
-Igman bod na Kosevu...
Ima tu jos mnogo sta da se doda kao koristenje taktike iz 1960ih i raznih errora u samoj igri i postavci igre a ne samo rezultatima.Mogu ja napisati i pozitivne stvari kod njega ali vjerujte da su minimalne i da nisu ni blizu kao negativne.
Svoje pripreme?Imao je
Da li je otjerao ko god mu se nije svidjeo(veliku vecinu i bez razloga konkretnog)?Jeste
Po ovome mozemo zakljuciti da je veliki flop i da nema na koga da se ljuti osim sam na sebe.
Na stranu sudijske lakrdije koje svaki trener prozivljava u ovoj ligi.To za Ziljkica ne ulazim u to nakon ovog zadnjeg intervjua jer ne vjerujem ni u njegovu pricu ni u nasu pricu.Nit je on cist nit smo mi.
Niko nijednim argumentom mi ne moze predstaviti da je Rozman uradio dobar posao jer rezultati sve govore.Ko uopste pokusava je neprijatelj kluba.
Za Sablica,Vasoskog i Dudica mogu shvatiti neke stvari i imati razumijevanja ali Rozman nije trener koji moze voditi velike klubove kao FK Sarajevo!
Pitajte koga hocete iz Rijeke i vidjet cete odgovor.Ja sam pitao na 3 strane i svaka mi je dala isti odgovor.
Medjutim opet sam misljenja da nam trener i igracki kadar nisu glavni problem i da prvo moramo neke stvari unutar kluba rijesiti i rascistiti da bi isli naprijed.Zna se na sta mislim...
Ima, Coric trener i Rahimic SD...Lecler je napisao/la: ↑11 jun 2024, 19:47Imal iko da ti valja jbtfup
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 19:51Potpisujem od A do Z.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 19:11Neka napise u CV uspjehe sa nama:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:29Pa to "u zavrsnoj fazi" valjda i znaci da su blizu nekog dogovora oko isplate. Traje to duze od mjesec. Nece Rozman otici praznih dzepova, ali i ima pravo na to
-Igman bod na Kosevu...
Svoje pripreme?Imao je
doktor
Ima li te prijave proti Ziljkica za reketiranje i preijetnje porodicama igraca?
Dokle se stiglo sa ratom protiv saveza?
Jel Mirviceva firma i dalje sponzor skretnicara?
Kako ide proekat "domazalizacije" i koliko para se bacilo na to sve?
Dokle se stiglo sa ratom protiv saveza?
Jel Mirviceva firma i dalje sponzor skretnicara?
Kako ide proekat "domazalizacije" i koliko para se bacilo na to sve?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dobi šega petardu tik kraj truplahordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ja se najezimhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
A kanister vina HzTesanjHztesanj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:26Dobi šega petardu tik kraj truplahordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer![]()
![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Putem slave kreni ti...
-
johntravolta123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, propoklopac, Riziko i 21 gost.