luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:44Vidi ispod šta sam ja napisao drugu prije 10-ak dana.AVNOJ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:37Kakav majstorski potez Latermea, nogiraš suspendovanog a ovaj drugi pupčanom vrpcom vezan za njega ode sam, bravo![]()
.
A kako su ono pisali....oderat će nas, svaka marka, ode Vladanov procenat na njih, Rozman traži sve iz ugovora....bla, bla... Na kraju čovjek ode sam. Kako i do sada niko pojma nema a naročito ovi sa poprilično dobrim informacijama iz Kluba. Piju puk mećanje!
Hvala Laterme, sam Bog te je poslao nama.
Meni je izgledalo tako da se rješava Ibričića da natjera Simona da sam ode, međutim ovaj dio me buni "u završnoj smo fazi dogovaranja uslova raskida saradnje", znači ovaj želi da ide ali bi nešto i da naplati?
Da upravu si dobro si to primjetio.
Rozman svakako mora nešto dobiti samo što je sad Klub u puno povoljnijoj poziciji za pregovore jer želi da ide i dobit će onoliko koliko Klub smatra da treba a ne koliko on misli da ga sljeduje.
Leterme radi dobar posao, vidjet čemo koga je imenovao u taj Recruitment deparment i da li to znači da ukidamo poziciju SD što bi svakako bio upgrade. Vjerovatno če nam predstaviti kad i novog trenera i ako dobro posloži te pozicije uz malo kontinuiteta moglo bi ići u dobrom smijeru.