Osjetila se neka pozitiva, titula se dugo vec cekala, sezonu prije toga dosao Tan i osvojen Kup, onda poceli se dovoditi dobri igraci i raja u toj pozitivi masovno pohrlila na gostovanje, kad sam na tribini u Gradaccu vidio citava mahala sa Kosevskog brda dosla, rekoh jesmo li koga zaboravilinapoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:57Jos se sjecam, to jutro neki zemljotres pogodio Sarajevo, pa su bili komentari "nije to zemljotres nego Horde odose u Tuzlu".Osttribine je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:47Neponovljiva euforija, "nevazna" utakmica ali nas je otislo po onakvom vremenu pun klinac na kraj Bosne tako reci, a domacini dosjetljivi kada su vidjeli koliko nas ima na vec isprintane ulaznice koje su za nasu tribinu kostale 5 KM, prekrizili flomasterom i napisali 7 KMhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer, halal im, vrijedilo je taj dan biti tu. Tesko da ce se nesto onako vise ikad ponoviti pogotovo u utakmici koja nije imala neki velem znacaj jer je bilo prvo kolo nastavka sezone 2014-15.
![]()
Kakva euforija tad, ja se ne mogu sjetit zbog cega konkretno, da li samo radi Benke ili je jos nekih faktora tu bilo? Na tim pripremama smo tukli Partizan?
I onda mi dodju ovde pojedini i pisu kako trebamo biti zadovoljni cetvrtom pozicijom ili kako vide nesto pozitivno poslednje tri godine radom kluba. Pozitivno je jedino to po neki prodat igrac i ogromne plate nekim poluigracima i ublehasima u Upravi.
Sad hem sto smo rezultatski na dnu, ali sto smo i organizacijski pali malo je reci, jbl im kantica od pavlake mame lgbtijevske.