Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
bit će tekstualni prijenos utakmica doigravanja na ovom portalu
.
Radnički u prvom poluvremenu bolji u svakom dijelu igre, domaći bez šanse. Pitanje je da li će Radnički uopšte ići na ulazak u 1. Ligu ove sezone, rješavaju se dugovi i možda će se ići na još jednu sezonu u Drugoj ligi, ne znam, to zasigurno znaju samo čelnici kluba.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Travnik ako danas ne dobije, makar i 1-0, u Citluku ispada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta je s golmanom Brotnja? Miks Casillasa, Kahna i Buffona iz najboljih dana. Al kontam ako udje jedna, napunit ce ih do vrha
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bas tako. Radnicki puno bolja ekipa od Famosa, odlicno su igrali danas. Sada je sve do ambicija...Iraola je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:31Radnički u prvom poluvremenu bolji u svakom dijelu igre, domaći bez šanse. Pitanje je da li će Radnički uopšte ići na ulazak u 1. Ligu ove sezone, rješavaju se dugovi i možda će se ići na još jednu sezonu u Drugoj ligi, ne znam, to zasigurno znaju samo čelnici kluba.
Steta bas mocno izgledaju na ovom klipuavenija je napisao/la: ↑12 jun 2024, 11:14Truhlo je napisao/la: ↑12 jun 2024, 11:02Šteta, bili su simpatični Siouxi prije 10 godina, pogotovo sa onim parolama kad su našutali fukare.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:55
Ma Lukavac je ovo napravio samo da udje u baraz i uzme nesto para. Njima cilj nije Prva liga, vidis da su jedva peti I dole zavrsili.
Uvijek su bili daleko ispred Sirotinje. Šteta sto su neaktivni ali barem ne reketiraju klub i ne naplacuju svoju podršku.
Nazalost dosta grupa je palo u zadnjih 10 godina
Volio bih da se vrate i ovi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gledaj dosuđenog penala za Travnik protiv Brotnja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Vanja Džidić, sin Nenada Džidića koji je s Brotnjom osvojio titulu prvaka države.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:50Sta je s golmanom Brotnja? Miks Casillasa, Kahna i Buffona iz najboljih dana. Al kontam ako udje jedna, napunit ce ih do vrha
Mislim da trenutno Nenad radi kao trener golmana u Širokom Brijegu.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
Invincibles14
- Kontakt:
HAHaha udjem na forum nakon haman pet godina, bati i dalje prica o Mladosti. Nista se nije promijenilo hahahaBatistutA19 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:23Da cestitam Slobodi na zasluzenom ulasku i sretno vam u vasim borbama i ciljevima da ih ostvarite i nadam se sljedecoj utakmicu za 2 do 3 sezone ali da bude u Wwin ligi BiH.Sto se tice podebavanja sve je to zeza i forum i bar je tema ziva bila ali od srca sretno do vasih ciljeva.
Po meni realna i tabela pogotovo prve 3 ekipe,mi smo cetvrti mislim zasluzeno mada je mozda Tomislav zasluzio 4 mijesto vise od nas ali i mi smo finis odigrali odlicno.
Rahic i Gorazde prijatno iznenadjenje,Sim Bau i Buducnost zlatna sredina i tu je usla Zvijezda zahvaljujuci proljecu sasvim zasluzeno.
U borbi za opstanak pred kraj trgli su se Toski a pogotovo Hadzici jer su konkurente pobijedjivali,Gradina srece ima sto nema vise utakmica i bodovni saldo od jeseni pa opstali.
Dolazimo do Mladosti koja zasluzeno ispala i realno za takvu sredinu je plafon DLC a ovo Musija ulaganje to je prolazno i ko god sanja neke investitore to je dokaz kakav kraj ocekujes dok ima koristi daje a kad nema cao i slicno poput Tuzle.Jedinstvo vise sretno opstalo nego kvalitetom a Rudar je platio za sve ove godine sto su stimali prodavali utakmice i mnoge slao u nizi rang ili cak odlucivo i o tituli ,tako jednostavno dođe đavo po svoje postanes mrzak svima.
To je to otprilike neki rezime sportski a sad sudije ,ili neke sumnjive utakmice sve je to nemoguce dokazat a da je bilo bilo je i sudijskih gresaka namjernih ,guranja nekih klubova a i klubova koji su sami ucestvovali i najveca je tuga sto to mnogi navijaci podrzavaju i onda im krivo na sudije kad ih povale..
-
napapijri1987
- Kontakt:
Imali su vise prilika da nasutaju ali su bili brzi pa ih fukare nisu stigle.Truhlo je napisao/la: ↑12 jun 2024, 11:02Šteta, bili su simpatični Siouxi prije 10 godina, pogotovo sa onim parolama kad su našutali fukare.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:55Ma Lukavac je ovo napravio samo da udje u baraz i uzme nesto para. Njima cilj nije Prva liga, vidis da su jedva peti I dole zavrsili.
Sa nekih utakmica su i ranije izlazili da se ne sretnu sa onima zbog kojih su na kraju krajeva i postojali dvije sezone.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bravo Radnicki. Demantovali su me, stvarno sam mislio da nemaju ambicija. Velika je stvar da petoplasirana ekipa udje u Prvu ligu, pogotovo kada uzmes da su imali protivnika iz realno jace Druge lige Centar. Jos da Travnik prodje ove nationaliste iz Citluka, I top sve.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Sta se to desava u Citluku ? Nacionalizam, pretuceni navijaci Travnika ? Ovo je dole trebalo prekinuti i ne nastavljati utakmicu, pa nek se fasisti i nacionalisti iz Citluka yebu.
Čestitke Radnički Lukavac
Čestitke Radnički Lukavac
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Radnički je sezonu završio na drugom mjestu,iza ekipe Dinamo Donja Mahala.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:21Bravo Radnicki. Demantovali su me, stvarno sam mislio da nemaju ambicija. Velika je stvar da petoplasirana ekipa udje u Prvu ligu, pogotovo kada uzmes da su imali protivnika iz realno jace Druge lige Centar. Jos da Travnik prodje ove nationaliste iz Citluka, I top sve.
BosnaE
Čestitam Lukavčani. Jel bilo danas Siouxa?
Nadam se da će i Travnik proci ove iz okupiranog ustaškog gnijezda.
Nadam se da će i Travnik proci ove iz okupiranog ustaškog gnijezda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Znam da su predzadnje kolo bili sesti na tabeli I trebalo im to 5. mjesto.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:30Radnički je sezonu završio na drugom mjestu,iza ekipe Dinamo Donja Mahala.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:21Bravo Radnicki. Demantovali su me, stvarno sam mislio da nemaju ambicija. Velika je stvar da petoplasirana ekipa udje u Prvu ligu, pogotovo kada uzmes da su imali protivnika iz realno jace Druge lige Centar. Jos da Travnik prodje ove nationaliste iz Citluka, I top sve.
Bravo i za Travnik!
Ne gotivim Travnik jer će poginuti protiv Čelika, ali svakako gotivno gostovanje za nas
Radnički također, nekad poslje rata se ganjao sa Čelikom u vrhu, tada je i nastala pjesma Lu lu Lukavac, na na qrac
Čestitke i jednim i drugim, svakako bolji klubovi od Famosa i Brotnja.
Čestitke i jednim i drugim, svakako bolji klubovi od Famosa i Brotnja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Debili komentairaju o nekom nacionalizmu, a pojma nemaju zbog cega je prekid bio, kakve glave disu ybt 
Ima snimak ustaškog fašističkog skandiranja na stranicama prve lige FBiH. Neka balavurdija skandira hrvatski Travnik i psuju Bosnu i veličaju Ustašiju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
ubise se fukare postoje ahahah
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.