FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Te luzerske price "fudbal ce se igrati i nakon derbija u ponedeljak" nek nosi sa sobom i prosipa po Domzalama ovdje nece sigurno.Nije mu niko levat ovdje
Neki dan sam napisao dugu analizu,on nije trener za FKS!
Hajde Zekicu!Pokazi kako se to radi
Mirvicu ovdje nismo zavrsili i rijesili probleme.Rijesavaj to unutar kluba.Leterme novi ugovor!
Neki dan sam napisao dugu analizu,on nije trener za FKS!
Hajde Zekicu!Pokazi kako se to radi
Mirvicu ovdje nismo zavrsili i rijesili probleme.Rijesavaj to unutar kluba.Leterme novi ugovor!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne slavi se titula nego de slavi što su oborene laži, koje su proteklih dana pisane od strane novinara i nekih forumaša.Evander je napisao/la: ↑13 jun 2024, 11:37Sunce ti, fakat botovska brigada dolazak trenera slavi kao titulumosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 11:15Jest kod takvih kao ti haha inace veoma bitno tv9je misljenje,moras vise pljuvat svaki dan,sad moras pojacat vise nego ikadTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:36
Jesmo to titulu osvojili a da ne znamo![]()
Jel realno ovo![]()
Mirvic da Wengera vrati, on je svoje zavrsio sto se povjerenja tice.![]()
Pa valjda je normalno da svaki klub ima trenera![]()
U sustini, ovi koji kritikuju, najmanje su trenera i kritikovali, premda se radilo o jako losem treneru, pritom uzasno skupom, koji je unazadio klub, a njegova svita finansijski jako ostetila.
Kritikuje se rad kluba, uposleni, njihovo ponasanje, neavjesno trosenje novca kluba, dovodjenje pa tjeranje igraca, drugog osoblja u klubu, neozbiljnost sa radom akademije gdje vise ne znas ni ko radi, kritikuje se populizam sa kojim se pokuasva skrenuti paznja sa brukanja koje rade...
Mozemo ovako nabrajati do sutra.
Doveden je dobar trener, bar ovako na prvu sto mozemo reci, ali to nece sustinski nista bitno promjeniti. Za rezultat i napredak, potrebno je puno vise. Potrebno je da ljudi koji su u klubu vec jednom pocnu savjesno raditi svoj posao, mada nisam bas siguran da mogu i znaju. Kad to bude, dobit ce podrsku od svih.
Došao trener, insajderi izginuli.
Šad kreće ubleharenje oko SD (ako ga i bude) i novih igrača.
S kojim pojačanjima smo se probudili s kim idemo u noć večeras?
Šad kreće ubleharenje oko SD (ako ga i bude) i novih igrača.
S kojim pojačanjima smo se probudili s kim idemo u noć večeras?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Koliko god ljudi kritikovali Mirvica, svaka mu cast sto cesto pisne insajdere. Ok je napisati kad se nesto nacuje, i ja nekad napisem, ali kad dodju i ono samouvjereno najavljuju bice taj i taj, desilo se to i to, e onda je sevap popisat. Jedino su gori oni sto stave inicijale ili satro najave bombu neku pa se usute, dok ih citira 20 ljudi.
Samo da pohvalim klub što su poslali mail članovima sa Mirvićevom porukom. Lijep gest.
F60.4NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:33Koliko god ljudi kritikovali Mirvica, svaka mu cast sto cesto pisne insajdere. Ok je napisati kad se nesto nacuje, i ja nekad napisem, ali kad dodju i ono samouvjereno najavljuju bice taj i taj, desilo se to i to, e onda je sevap popisat. Jedino su gori oni sto stave inicijale ili satro najave bombu neku pa se usute, dok ih citira 20 ljudi.
Ne ti, nego ovi što pišu - da me slučajno ne skontaš pogrešno.

The saddest thing in life is wasted talent.
brat doktorscholsey je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:44F60.4NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:33Koliko god ljudi kritikovali Mirvica, svaka mu cast sto cesto pisne insajdere. Ok je napisati kad se nesto nacuje, i ja nekad napisem, ali kad dodju i ono samouvjereno najavljuju bice taj i taj, desilo se to i to, e onda je sevap popisat. Jedino su gori oni sto stave inicijale ili satro najave bombu neku pa se usute, dok ih citira 20 ljudi.
Ne ti, nego ovi što pišu - da me slučajno ne skontaš pogrešno.![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- luckystrike
- Kontakt:
nažalost, moju barem, ayla je još uvijek alfa i omega u klubu.luckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 11:36ovaj drugi dio je jednako važan kao i sportski segment i ako se napravi i najmanji pomak na tom polju, biće nam puno puno boljeOd novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.
Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama.
Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost.![]()
- TurkishAirlines
Tako je riksone, samo pozitivaRiki10HZ je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:45Nrmojte nasjedati na ove jadnike koji samo sire negativu i price kako je sve lose. Mirvic javno priznao bilo je gresaka ali idemo dalje pametnije. Ovi Jadovi nas zele ubjedjivati da smo klub koji se raspada a kao sto rece gore jedan mi nikad u boljem stanju finansijski sto je glavni preduslov za uspjeh. Jednostavno jos neke stvari moraju da nam se poklope. A to je da vecina navijaca shvati da moramo Ali MORAMO podrzati ovog trenera na duze makar 2 godine da bi ista napravili jer od tjeranja nema nista i da ne nasjedamo da stare price ROZMANIZACIJA SKIJAS ITD. druga stvar je da nam se poklopi ovi izbori i da u savezu dobijemo nekog svog covjeka koji ce nas stitit bar koliko toliko. Treca stvar da se potrefi sa pojacanjima. Crtvrta da se krene sa par dobrih rezultat te da trener dobije prostora za rad. Peta stvar da se pocne pokrivat Istocna tribina iako da se mene pita ja bi Sjever samo natkrio bas zbog ovih pljuvaca ali dobro jer to bi ujedinilo dosta navijaca i shvatili bi da se mnogo borbi vodi na svim frontovima. Klub nas jednostavno je imao problema na svim fronstovima a vecina veze nema... Valja napraviti Kamp, zaposliti ljude strucne u i oko kluba, pa trenere pa borba sa opstinom za stadion pa savez pa dusmani i nase takozvane legende pa mediji pa onda i Navijaci lazni kojima je puno 20 KM ili kad kazu doci cu kad budemo osvajali trofeje.. Ma mrs! Samo gazi Ismire! U INAT SVIMA!
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa kad im ti nećeš pomoći.. riješio godinu i sad prst u uho, ne valja to tako.Surreal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:48brat doktorscholsey je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:44F60.4NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:33Koliko god ljudi kritikovali Mirvica, svaka mu cast sto cesto pisne insajdere. Ok je napisati kad se nesto nacuje, i ja nekad napisem, ali kad dodju i ono samouvjereno najavljuju bice taj i taj, desilo se to i to, e onda je sevap popisat. Jedino su gori oni sto stave inicijale ili satro najave bombu neku pa se usute, dok ih citira 20 ljudi.
Ne ti, nego ovi što pišu - da me slučajno ne skontaš pogrešno.![]()
![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bočkaj bi nam valjao npr 

- IsmirMirvic
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:52Nema sta. Receno je prije da se nagadja, izmislja zlonamjerno, kreira pritisak jer ovdje ljudi ne vole uspjeh, podapinju do uspjeha ismijavaju, a na kraju glorifikuju, dive se. Ali ima puta jos do tresnjice na vrhu kolaca. Mucan je i tezak, trnovit put ali nagrada ce aBd biti jos ljepsa u kontruIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama
Nema veze, idemo dalje!![]()
Prenesi pozdrave i cestitke uz poruku Potopite odredjene ljude prije nego oni potope vas.
Nema veze, zauzmimo positive stav. Budimo positivni i lijepe stvari ce nam se desavati! Nadam se da je lekcija naucena i da se od sad nece vjerovati kojekakvim medijskim natpisima i glasinama.
Misljenja o saopstenju koje je poslano?
Ti si original Mirvic glavom i bradom. Po stilu pisanja.
Gdje ste sada dušmani i košpicari pleme vam yebm, izlazite iz rupa.
Zekic je prosle godine vodio Partizani, malo falilo da ih uvede u grupnu fazu KL, Astana ih izbacila u Play Offu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako se neće vratiti broj stranaca na 5 bilo bi ekstra na neku foru se riješiti Penarande, neka ga tamo po plažama sa onim djevojkama 
Svakako realno mislim da 90% forumaša može uraditi ono što je on uradio na terenu za 10x manju platu tako da nikakve štete ne bi bilo a u tom slučaju imamo strance onda Renana, Viverosa, Guliashvillia tako da bilo bi taman to.

Svakako realno mislim da 90% forumaša može uraditi ono što je on uradio na terenu za 10x manju platu tako da nikakve štete ne bi bilo a u tom slučaju imamo strance onda Renana, Viverosa, Guliashvillia tako da bilo bi taman to.