A poznati smo po tome da nas žrijeb spoji sa najgorim.
Kad se sjetim u playoffu EL, od silnih klubova mi na Celtic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aktobe i Torpedo. Bjelorusi nemaju neke rezultate u Europi u posljednje vrijeme ali su 1. u prvenstvu, omjer im je 9-2-1 uz gol razliku od 16:5.johntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:39Fin press i fino obracanje
Ko je slusao pazljivo shvatio je sta su ljudi rekli a ko nije onda okrene pricu kako mu pase ...
Samo Aktobe izbjeci ostalo bi trebali proci
Sretno sefe !
Ok,samo do sad nije bilo tako nego je trener predlagao imena igraca sa kojim se pregovara,isti profila igraca ima koliko hoces a nisu ni blizu jedan drugom po kvaliteti i onda nam cudno kad dodje do nesuglasica izmedju nekoga u klubu,ovakvom treneru su trebali dati vise ovlasti a ne slovenskom Kloopu,sad kad je dosao bolji ko fola neke restrikcije i nova pravila.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:16Pa ne dovodi on koga hoce. Trener daje poziciju i neke trazene karakteristike, ovaj po tom opisu trazi igrace koji se uklapaju u budzet i dalje pregovara sa menadzerima i slSanchez87hz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:05Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
Tako je i rekao, samo treba znaci citati detaljno
Ma ovo automatsko g.ovno na tlf mi mjenja rijeci
Ma znam i meni je tako pa sam to iskljucio nekako , za cas te obruka
Ma treba nam utakmica da se uigramo najbolje bi bilo CG da izvucemo .MortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:50Aktobe i Torpedo. Bjelorusi nemaju neke rezultate u Europi u posljednje vrijeme ali su 1. u prvenstvu, omjer im je 9-2-1 uz gol razliku od 16:5.johntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:39Fin press i fino obracanje
Ko je slusao pazljivo shvatio je sta su ljudi rekli a ko nije onda okrene pricu kako mu pase ...
Samo Aktobe izbjeci ostalo bi trebali proci
Sretno sefe !
Raduje me izbor novog sefa ali mi nazalost nismo dovoljno jaki u ovom momentu i moramo gledati da izvucemo sto lakseg protivnika.
Jos su ove drzave dosta daleko, posebno Kazahstan. Tu ti treba oko 3K eura po osobi ako ides carter letom.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood i 25 gostiju.