FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahaha jel realno da je Aktobe u ovoj grupi sa nama, kao da gledam da ce nas zakaciti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Koliko smo na dnu evropskog fudbala govori cinjenica da nemamo nikakve sanse protiv kluba vrijednosti tima cirka 10 miliona, gdje je najskuplji igrac oko milion vrijedi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:00Da. Ovo je iz Bjelorusije Torpedo.
Ali svakako bi ih bilo dobro izbjeći. Ma da je najbitnije da ne naletimo na Aktobe, protiv njih nam dajem 30% šanse za prolaz. Protiv Torpeda 60-40, ovo ostalo 85-15.
Nas najuzbudljiviji dio i jedino gdje nesto ima za radosti je ovaj kada mjenjamo trenere najavljujemo sklj igrace kao neke iznad lige, jer u zadnjih godina na zelenom terenu naseg kluba nije se imalo sta narocito vidjeti..
Cukaricki prije par godina molio boga da dobiju aktobe, a mi znamo da cemo ispasti ..
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 17 jun 2024, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E yebem ti našu sreću ako nas Aktobe zapadne.
A poznati smo po tome da nas žrijeb spoji sa najgorim.
Kad se sjetim u playoffu EL, od silnih klubova mi na Celtic
A poznati smo po tome da nas žrijeb spoji sa najgorim.
Kad se sjetim u playoffu EL, od silnih klubova mi na Celtic

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Svake godine nas zapadnu smrdljivi Kazahstanci, yebo mater.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Idu Maltežani 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Torpedo - trenutno 1. u prvenstvu nakon 12 odigranih utakmica
Aktobe - trenutno 1. u prvenstvu nakon 10 odigranih utakmica
Marsaxlokk - prošlu sezonu završili na 4. mjestu, ušli u UECL zbog kupa (naša situacija)
Mornar - prošlu sezonu završili na 2. mjestu
Tallinna - trenutno 7. u prvenstvu nakon 17 odigranih utakmica
Aktobe - trenutno 1. u prvenstvu nakon 10 odigranih utakmica
Marsaxlokk - prošlu sezonu završili na 4. mjestu, ušli u UECL zbog kupa (naša situacija)
Mornar - prošlu sezonu završili na 2. mjestu
Tallinna - trenutno 7. u prvenstvu nakon 17 odigranih utakmica
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Za Akotbe igra Kiki što je bio u Dinamo Brestu i igrao protiv nas, baš sam ga zapamtio.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Fin press i fino obracanje
Ko je slusao pazljivo shvatio je sta su ljudi rekli a ko nije onda okrene pricu kako mu pase ...
Samo Aktobe izbjeci ostalo bi trebali proci
Sretno sefe !
Ko je slusao pazljivo shvatio je sta su ljudi rekli a ko nije onda okrene pricu kako mu pase ...
Sretno sefe !
Sretno Zekiću. Mislim da je ovo konačno pravi trener za naš klub.
Mirviću, odriješi kesu za vrhunska pojačanja.
Mirviću, odriješi kesu za vrhunska pojačanja.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Gledam sastav ovog Marsašloka.
Imaju 5 Brazilaca, 2 Argentinca, 2 Nigerijca, 1 Ganca, 1 Liberijca, 1 Australca, 2 Srbina
Imaju 5 Brazilaca, 2 Argentinca, 2 Nigerijca, 1 Ganca, 1 Liberijca, 1 Australca, 2 Srbina
Izbjeci aktive i maltezane.. Ali 100% ce biti aktive koje karate srece smo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mornar najbolja opcija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktobe i Torpedo. Bjelorusi nemaju neke rezultate u Europi u posljednje vrijeme ali su 1. u prvenstvu, omjer im je 9-2-1 uz gol razliku od 16:5.johntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:39Fin press i fino obracanje
Sretno sefe !
Raduje me izbor novog sefa ali mi nazalost nismo dovoljno jaki u ovom momentu i moramo gledati da izvucemo sto lakseg protivnika.
Jos su ove drzave dosta daleko, posebno Kazahstan. Tu ti treba oko 3K eura po osobi ako ides carter letom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ok,samo do sad nije bilo tako nego je trener predlagao imena igraca sa kojim se pregovara,isti profila igraca ima koliko hoces a nisu ni blizu jedan drugom po kvaliteti i onda nam cudno kad dodje do nesuglasica izmedju nekoga u klubu,ovakvom treneru su trebali dati vise ovlasti a ne slovenskom Kloopu,sad kad je dosao bolji ko fola neke restrikcije i nova pravila.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:16Pa ne dovodi on koga hoce. Trener daje poziciju i neke trazene karakteristike, ovaj po tom opisu trazi igrace koji se uklapaju u budzet i dalje pregovara sa menadzerima i slSanchez87hz je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:05Zasto direktor da dovodi igrace ? Kod nas uvijek kontra mora biti da ga yebes,kad imamo dobrog trenera onda zakocimo u parama i ivracima,a onoj slovenskoj ublehi dao da rastjera pola ekipe i dovede sta hoce ccc...
Tako je i rekao, samo treba znaci citati detaljno
Ma ovo automatsko g.ovno na tlf mi mjenja rijeci
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bilo kako proći prvo pretkolo,da se čvakne koji euro i da se kutarišemo plave fekalije na temi
- PeppermintSA
- Kontakt:
Inace, bio sam na Malti kad smo zadnji put igrali protiv ovih Maltezana 2007., išao sam na tekmu 
Ma znam i meni je tako pa sam to iskljucio nekako , za cas te obruka

Ne znam što se plasiti ekipa iz bjelorusije i sličnih država pa ako ima gorih liga od naše to su te lige
Mornar idealna opcija,blizu dobro gostovanje a liga najkorumpiranija na planeti,kvalitet nikakav
Mornar idealna opcija,blizu dobro gostovanje a liga najkorumpiranija na planeti,kvalitet nikakav
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Anpa, benko21, BijeliBordo1946, Bing [Bot], boki86, deda, ErosViverosViv, FranckRibery, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, James1987, laznokrilo, maroon46, meecko, mire971, mnon46, MokraKifla, Mostarska, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Proximic, sekac, Tarapi, Vanja8 i 365 gostiju.