propoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:49
scholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:41
Pa što onda Čukarički ne unovči svoje dijete u obliku ovog mađioničara Đorđevića? Šalju ga na posudbe godinama, razvili ga, i sad ga nama utopili.. valjda da nas pojačaju šatro specijalistom za prekide.
Čuj da budem zadovoljan otpatcima iz Surdulice i Pančeva. Ma mrš.
Ja sam juce kod 3 4 lika sto prate njihovu ligu, jedan je igra, raspitivao za ovog Đorđevica, svi do jednog imaju rijeci hvale, kao i Dudic ga je pikirao za Radnički bio al izabrao je nas, baca mi da ne mogu ovi platiti kao mi

..i nekako nije mu bas ni po TM bezveze vrijednost 1milion..ja bi ga sudio nakon 3 4 utakmice
I ja sam se drug jučer raspitao kod drugova iz Srbije.. i stvarno su mi rekli da je solidan igrač. Problem je što to "solidan" meni lično nije dovoljno - imamo mi solidnih koliko hoćeš. Kad sabereš sve veznih što imamo, dobiješ otprilike jednog i po veznjaka.. i oni nam doveli još
prosjeka - jest, tačno to nam treba.
Još veći problem mi je što sam se prateći ovu ligu nagledao ovakvih filmova da valja. Mislim, ovih kvazi srpskih mađioničara koji se kod nas ispostave kao qrac od ovce.
Dugo i dosta pratim fudbal, znam i kakav je obično igrač kojeg opisuju kao "specijalistu za prekide". Uglavnom to bude fudbalska ljenčuga koja neće kile na terenu, al je zato voli pljunuti iz svih pozicija (i nakon 9 preko tribina, jedna bude blizu gola, zamalo). Nema od takvih igrača u današnjem fudbalu ništa.
Mislim, ima životarenje. Ozbiljniji rezultati sigurno ne.
Došao trener iz Hrvatske, taman sam pomislio da će slijediti politiku Jakirovića i dovesti nam neke školovane momke tamo iz HNL-ova.. kad ono isti qrac kao prije 15-20 godina. Amin da me i ovaj i ostali popišaju, niko sretniji od mene, jer nemam tih debilnih kompleksa.
Samo se više ne mogu praviti budala.
The saddest thing in life is wasted talent.