Većinu posta si upravu za Dala, ali ovo boldirano nije tačno. Većeg boliqrca nije bilo u ekipi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54Dala su tjerali mrzioci lika i djela Mirze Varešanovića. Dijete su častili gnusnim uvredama samo zbog oca,dijete su satanizirali na utakmicama,horde zla pozivajuči igrače pred tribinu i onda vrijeđali Mirzu, konkretno u Mostaru kad smo pobijedili Veleža,kada je i on prišao da proslavi pobjedu bio je izvrijeđan i otjeran u svlačionicu.Amcho1 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:07Ko i zašto? Evo krenimo sa forumom, 90 % pripadnika istog su ih tjerali i ne samo tjerali nego najogavnije vrijeđanje upućivali...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:26
Nismo ih tjerali nego su ih tjerali.Zna se dobro ko i zašto.
Nemoj da se lažemo, znaš šta je surova istina, nama niko ne valja, ne valjaju juniori, ne valjaju stranci, ne valjaju domaći, ne valjaju iskusni, ne valjaju niski, visoki, spori, prebrzi, tehničari, radilice su kerovi itd. Znaš šta je istina, ne valjamo mi jer hrđavom ku... i dlaka smeta.
Nadalje pomalo je razočaravajuće da ni tada nisu sankcionisani od strane moderacije gnusni pljuvaći, a koliko vidim trend se nastavlja.
Pitanje za moderaciju, zašto se dopušta orgijanje po temi FKS? Ovo je najaktivniji i najposjećeniji otvoreni medijski prostor koji se veže za naš klub i da li je sramota da se orgija i iživljava po temi ko stigne?
Po forumu su ga vrijeđali obični pušikurci, isline nazivajući ga mladunćetom,okotom itd itd a pri tom je bio među najboljim i najborbenijim uvijek na terenu.
I to nema veze sa sankcijama već sa kućnim odgojem,ja mogu napisati da je Matanović **** igrač kao što jeste ili da je Rožman ubleha koja nas je unazadilao kao niko do sada ali nikad nisam izmišljao odvratne nadimke, psovao djecu,mrtve itd to je odlika debila i sami sebe su obilježili samo postove nađi i vidjet ćeš.
Ima tu dosta ovih velikih pitara što nas štrumfovima nazivaju,a pogledaj kako vrijeđaju vlastite igrače.
Bijednik do bijednika
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nije tačno,osim toga očigledno je da se ne razumiješ u fudbal.Napoli je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:06Dal nikad nije bio među najborbenijima na terenu. Koliko god on bio loš ili dobar igrač, talenat... on je igrao isključivo za svoje dupe i svoju statistiku, mahao ručicama i glumio zvijezdu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54
Dala su tjerali mrzioci lika i djela Mirze Varešanovića. Dijete su častili gnusnim uvredama samo zbog oca,dijete su satanizirali na utakmicama,horde zla pozivajuči igrače pred tribinu i onda vrijeđali Mirzu, konkretno u Mostaru kad smo pobijedili Veleža,kada je i on prišao da proslavi pobjedu bio je izvrijeđan i otjeran u svlačionicu.
Po forumu su ga vrijeđali obični pušikurci, isline nazivajući ga mladunćetom,okotom itd itd a pri tom je bio među najboljim i najborbenijim uvijek na terenu.
I to nema veze sa sankcijama već sa kućnim odgojem,ja mogu napisati da je Matanović **** igrač kao što jeste ili da je Rožman ubleha koja nas je unazadilao kao niko do sada ali nikad nisam izmišljao odvratne nadimke, psovao djecu,mrtve itd to je odlika debila i sami sebe su obilježili samo postove nađi i vidjet ćeš.
Ima tu dosta ovih velikih pitara što nas štrumfovima nazivaju,a pogledaj kako vrijeđaju vlastite igrače.
Bijednik do bijednika
Koliko god je dao bitnih golova, pogledaj koliko je napada upropastio, koliko čistih kontri napravio protivniku.
Momku želim svu sreću u budućoj karijeri al nećemo se lagati
Momak je borben i u svaki duel je ulazio maksimalno koliko mu konstitucija dozvoljava,nije hrmpalija da se hvata za vratove kao Đurićković i da na osnovu toga kupi poene o borbenosti.
Borben je i na osnovu pretrčanih distanci, borben je po broju šprinteva i ponavljanja na utakmici ali vi to naravno ne vidite jer ne znate.
I još jedna stvar,on je okomit ide u završnicu nije mu odlika asistencija već postizanje gola,taj kreativac je bio Avramovski on je zadužen za asistencije.
Treneri su ga pokušali vratiti u sredinu ali nije imao učinka,pa ste onda krenuli sa izmišljanjem da ga Mirza gura prije Avrama iako je igrao kod svakog trenera i jasno je ko dan da je Dal bolji igrač i da mu se treba otvoriti prostor ali niste mogli ništa racionalno vidjeti jer ste zasljepljeni mržnjom.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 20 jun 2024, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je neko iz kluba reako to?Surreal je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:59Nije problem Tatar, Rahmanović, Altiparmakovski i slični, tada smo znali da je to naš domet, to su bili naši apetiti - nismo mogli očekivati više.
Sada pričaju o nekim rekordnim ulaganjima, najskupljim pojačanjima i onda dovedu ove srpske polovnjake, golman koji nije minut branio prošlu sezonu, nama dolazi na jedinicu![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pozitivna stvar sto nakon 1. pretkola stignemo odigrat jos generalku prije pocetka prvenstva

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jeb_lo te Mirzino kopile, a i Mirza. Mozes u trojac s njima. To je najveca gamad koju je klub izrodio i daleko im kuca bila. Ne mogu da vjerujem da se neko naziva navijacem Sarajeva i pozitivno pise o tim ****.arima.
Rokni se.
Rokni se.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Forumski stručnjaci za transfere, skauting, investiranje, taktiku, razvoj mladih igrača isto tako i za sve društvene pojave a naročiti eksperti za trošenje tuđeg novca ili jednostavnim narodskim riječnikom "stokurrci"
Pojedini ovde me podsječaju na one koji ispred mahalskog granapa sjede cuclajući zidarsku pivu komentarišu kad neko sa dobrim i skupim autom je lopov i kriminalac a neko sa golfom 2 je radan i pošten čovjek.
Pojedini ovde me podsječaju na one koji ispred mahalskog granapa sjede cuclajući zidarsku pivu komentarišu kad neko sa dobrim i skupim autom je lopov i kriminalac a neko sa golfom 2 je radan i pošten čovjek.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ti bas lupas gluposti,sigurno se drogiras !deantinho je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:38Fedji svaka čast, bez da umanjim nabrojane igrače, Evropu su prije svega izborili Gluščević, Bevis i Sali. Te Vidosavljević. Ostali su bili dodatak.
Srpska liga je u ovom momentu mnogo jača od BH lige. To naravno ne znači da je srpska liga i ozbiljna liga. Taj RKG je jači od svake ekipe iz PL. Što opet ne znači, da Sarajevo nije veći klub od RKG-a i da ne može ponuditi veće pare za nekog igrača iz JSL.

RKG bi ovdje bio sredina tabele a zrinjski bi se u vasoj ligi borio za 3-4 mjesto.
- belosevic23
- Kontakt:
Ma nije problem i ne sumnjam da ce biti solidni i nece puno biti losiji od sadasnjih ako i budu ali nije to valjda cilj. Nama trebaju pojacanja ! Prosjek igrace vise volim dovesti iz konjica, tuzle, zenice dati nasim momcima 5-6k eura a ne nekim polovnjacima. Ako je stranac mora biti puno bolji od domacegscholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:07I ja sam se drug jučer raspitao kod drugova iz Srbije.. i stvarno su mi rekli da je solidan igrač. Problem je što to "solidan" meni lično nije dovoljno - imamo mi solidnih koliko hoćeš. Kad sabereš sve veznih što imamo, dobiješ otprilike jednog i po veznjaka.. i oni nam doveli još prosjeka - jest, tačno to nam treba.propoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:49Ja sam juce kod 3 4 lika sto prate njihovu ligu, jedan je igra, raspitivao za ovog Đorđevica, svi do jednog imaju rijeci hvale, kao i Dudic ga je pikirao za Radnički bio al izabrao je nas, baca mi da ne mogu ovi platiti kao mischolsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:41Pa što onda Čukarički ne unovči svoje dijete u obliku ovog mađioničara Đorđevića? Šalju ga na posudbe godinama, razvili ga, i sad ga nama utopili.. valjda da nas pojačaju šatro specijalistom za prekide.
Čuj da budem zadovoljan otpatcima iz Surdulice i Pančeva. Ma mrš...i nekako nije mu bas ni po TM bezveze vrijednost 1milion..ja bi ga sudio nakon 3 4 utakmice
![]()
Još veći problem mi je što sam se prateći ovu ligu nagledao ovakvih filmova da valja. Mislim, ovih kvazi srpskih mađioničara koji se kod nas ispostave kao qrac od ovce.
Dugo i dosta pratim fudbal, znam i kakav je obično igrač kojeg opisuju kao "specijalistu za prekide". Uglavnom to bude fudbalska ljenčuga koja neće kile na terenu, al je zato voli pljunuti iz svih pozicija (i nakon 9 preko tribina, jedna bude blizu gola, zamalo). Nema od takvih igrača u današnjem fudbalu ništa.
Mislim, ima životarenje. Ozbiljniji rezultati sigurno ne.
Došao trener iz Hrvatske, taman sam pomislio da će slijediti politiku Jakirovića i dovesti nam neke školovane momke tamo iz HNL-ova.. kad ono isti qrac kao prije 15-20 godina. Amin da me i ovaj i ostali popišaju, niko sretniji od mene, jer nemam tih debilnih kompleksa.
Samo se više ne mogu praviti budala.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Spominjao sam ja to već, sve tako.nokee je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:55Tebe postujem kao forumasa ali.. Sto ne spomenes da je Djordjevic imao odlicnu statistiku i generalno dobru sezonu. Sto ne spomenes da je Rockov 2 puta za redom bio igrac godine u Vojvodini i da ima ogroman potencijal, tacno je da je slabo branio u Madjarskoj.. Nije bas sve tako crno.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:30Realno, ti momci imaju utakmice u drugim klubovima. Neki su pogledali utakmice kada su ta naša "pojačanja" igrali i vidjeli šta su vidjeli. Dakle, nisu jučer ovi igrači pali sa neba i odmah u naš klub. Ako nikada ranije nisu odigrali nešto kvalitetno, kako da se sada nadaš da odigra nešto uz 24-5 godini.nokee je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:10Meni je ok da komentarisemo poslije 5 utakmica (ako novi igrac igra u kontinuitetu) pa da ga opletemo ovdje, jebt ga ne valja i vozdra. Ali ovo pljuvanje da momci nisu dres obukli je fakat ogavno, pa jbt kakva smo sredina jel moguce.
Mislim naravno da je Ismir kriv najvise jer su se ocekivala maksimalno podigla i sam podatak da bi sigurno popljuvali dolazak Corica za trenera a kod kona je recimo delirijum za tog istog trenera. Bas se ljestvica podigla.
Sa Penarande i Renana na Jovica i Djordjevica. A sto je najsmijesnije ubjedjen sam da ce pokazati vise nego sve i jedno izvikano ime..
Samo teren, sve ostalo je suplja prica..
Pa kakvu je karijeru imao Penaranda, Vrancic.. Pa gdje su kod nas? Kad bi se to samo po tome gledalo jaro moj. Hiljadu je faktora kako ce neki igrac se pokazati..
Evo ovaj Skorup iz Goska ima ponude iz Ukrajinske prve lige, ovdje bi ga ismijavali itd itd..
Eh, sad na tog Jovića se raja nakačila, a sa njim i na ostalu dvojicu, plus što je tom Rockovu zadnja godina sa skoro 0 nastupa (ali da je branio imaš i pitanje da li bi došlo do tog da mjenja klub).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mali Dal nije glumio zvijezdu !! Mali Dal je bio zvijezda. Najbolji poslijeratni igrac Sarajeva.Napoli je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:06Dal nikad nije bio među najborbenijima na terenu. Koliko god on bio loš ili dobar igrač, talenat... on je igrao isključivo za svoje dupe i svoju statistiku, mahao ručicama i glumio zvijezdu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54
Dala su tjerali mrzioci lika i djela Mirze Varešanovića. Dijete su častili gnusnim uvredama samo zbog oca,dijete su satanizirali na utakmicama,horde zla pozivajuči igrače pred tribinu i onda vrijeđali Mirzu, konkretno u Mostaru kad smo pobijedili Veleža,kada je i on prišao da proslavi pobjedu bio je izvrijeđan i otjeran u svlačionicu.
Bijednik do bijednika
Koliko god je dao bitnih golova, pogledaj koliko je napada upropastio, koliko čistih kontri napravio protivniku.

Proveo je nas sam ono proljece iz Dudiceve provalije do Evrope. Fudbalski dragulj. Iz fine pitarske begovske porodice !!

-
- Kontakt:
Fuj šta piše čovjek
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pretjerujete malo je reci.Izuzmi CZ Partizan i TSC sa svakom drugom ekipom moze se igrati i svaka druga ekipa je rang nase lige.Za te cijene i transfere nek se zahvale CZ jer to nema veze sa vezom i nije nikakvo mjerilo.deantinho je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:38Fedji svaka čast, bez da umanjim nabrojane igrače, Evropu su prije svega izborili Gluščević, Bevis i Sali. Te Vidosavljević. Ostali su bili dodatak.
Srpska liga je u ovom momentu mnogo jača od BH lige. To naravno ne znači da je srpska liga i ozbiljna liga. Taj RKG je jači od svake ekipe iz PL. Što opet ne znači, da Sarajevo nije veći klub od RKG-a i da ne može ponuditi veće pare za nekog igrača iz JSL.
Po ovome tvom Radnicki bi sa Cosicem,Dadicem i Peceljom prekucao nasu ligu?Medju 3 ekipe ne bi bili.
Hrvatska liga je vec druga prica i druga dimenzija ali srpska po svemu u 5 deka sa nasom.
Djordjevic bi mogao biti pojacanje,ima fine predispozicije da bude,sa Jovicem i Rockovom nisam zadovoljan,pogotovo prvim.Napisao sam u prethodnom postu vezni red i napad su nam dobri ali odbranu koja nam citavu sezonu skripi moramo bolje pojacati,ne sa igracima iz Surdulice i Mujkicem+Durakovic jos uvijek lijevi bek...Ocekujem pravog stopera i lijevog beka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ahmed Tiro, 2007. God, prikljucen treninzima prvog tima.
Napadac, za u17 prosle sezone 31 nastup i 22 gola.
Napadac, za u17 prosle sezone 31 nastup i 22 gola.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Drug, te igrače koje si nabrojao, izuzev Ćosića, oni su pomoćno osoblje. RKG sa Fedjom je u ovom trenutku i ispred Zrinjskog i ispred Borca. I smijem garantovati da bi dobili 7/10 utakmica sa tim timovima. To ne umanjuje činjenicu da su obje lige korumpirane i slabe, u globalu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:33
Pretjerujete malo je reci.Izuzmi CZ Partizan i TSC sa svakom drugom ekipom moze se igrati i svaka druga ekipa je rang nase lige.Za te cijene i transfere nek se zahvale CZ jer to nema veze sa vezom i nije nikakvo mjerilo.
Po ovome tvom Radnicki bi sa Cosicem,Dadicem i Peceljom prekucao nasu ligu?Medju 3 ekipe ne bi bili.
Hrvatska liga je vec druga prica i druga dimenzija ali srpska po svemu u 5 deka sa nasom.
Djordjevic bi mogao biti pojacanje,ima fine predispozicije da bude,sa Jovicem i Rockovom nisam zadovoljan,pogotovo prvim.Napisao sam u prethodnom postu vezni red i napad su nam dobri ali odbranu koja nam citavu sezonu skripi moramo bolje pojacati,ne sa igracima iz Surdulice i Mujkicem+Durakovic jos uvijek lijevi bek...Ocekujem pravog stopera i lijevog beka
Niti da je RKG ne znam ti kakva ekipa... Jedna od najgorih odbrana u JSL.
Što se tiče u pet deka, ne bih se složio. Zadnji put kada su igrali šampioni dva takmičenja ili dvije zemlje bilo je 11:1. Danas bi ta razlika vjerovatno bila i veća, na stranu moje antipatije ka Vučićevoj ZvezdaSrbiji.
Tačno tako.belosevic23 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:27Ma nije problem i ne sumnjam da ce biti solidni i nece puno biti losiji od sadasnjih ako i budu ali nije to valjda cilj. Nama trebaju pojacanja ! Prosjek igrace vise volim dovesti iz konjica, tuzle, zenice dati nasim momcima 5-6k eura a ne nekim polovnjacima. Ako je stranac mora biti puno bolji od domacegscholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:07I ja sam se drug jučer raspitao kod drugova iz Srbije.. i stvarno su mi rekli da je solidan igrač. Problem je što to "solidan" meni lično nije dovoljno - imamo mi solidnih koliko hoćeš. Kad sabereš sve veznih što imamo, dobiješ otprilike jednog i po veznjaka.. i oni nam doveli još prosjeka - jest, tačno to nam treba.propoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:49
Ja sam juce kod 3 4 lika sto prate njihovu ligu, jedan je igra, raspitivao za ovog Đorđevica, svi do jednog imaju rijeci hvale, kao i Dudic ga je pikirao za Radnički bio al izabrao je nas, baca mi da ne mogu ovi platiti kao mi..i nekako nije mu bas ni po TM bezveze vrijednost 1milion..ja bi ga sudio nakon 3 4 utakmice
![]()
Još veći problem mi je što sam se prateći ovu ligu nagledao ovakvih filmova da valja. Mislim, ovih kvazi srpskih mađioničara koji se kod nas ispostave kao qrac od ovce.
Dugo i dosta pratim fudbal, znam i kakav je obično igrač kojeg opisuju kao "specijalistu za prekide". Uglavnom to bude fudbalska ljenčuga koja neće kile na terenu, al je zato voli pljunuti iz svih pozicija (i nakon 9 preko tribina, jedna bude blizu gola, zamalo). Nema od takvih igrača u današnjem fudbalu ništa.
Došao trener iz Hrvatske, taman sam pomislio da će slijediti politiku Jakirovića i dovesti nam neke školovane momke tamo iz HNL-ova.. kad ono isti qrac kao prije 15-20 godina. Amin da me i ovaj i ostali popišaju, niko sretniji od mene, jer nemam tih debilnih kompleksa.
Samo se više ne mogu praviti budala.

Na ovim pozicijama, mi imamo širine za bacanje.. ali je kvalitet upitan. Ne kontam koja je poenta ovog? Osim toga što smo sj.ebali par milja plate za igrača otprilike nivoa Mustafića. Ili dovedi nekog ko pravi razliku, ili nemoj nikog i guraj to što imaš.
Stvarno me ne čudi od ovih mlađih momaka, al da se stariji prave budale i fol ne kontaju šta nam smeta.. majke mi, nevjerovatno. Pa samo idemo više u qrac dragi ljudi.
The saddest thing in life is wasted talent.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vec vidjeli u buducnost pa znamo da je to taj nivo? Budite posteni nek se ljudi spreme, adaptiraju.. pa cemo da im sudimo, prvi cu da lajem ako se ispostavi obicna menadjerska varijanta. Ovaj mali kapiten bio, ne vjerujem da tek tako postanes kapiten. izvodis prekide u ekipi. Mozda je decko htio u CZ partizan? A nema mjesta od njihovih stranaca, omladinaca? Voli igrati pred navijacima? Npr djurdjevic na ig ima sliku i iz Sarajeva prije dvije godine. Znaci bio je u gradu, osjetio je nesto.. I decko ni dosao nije, ima sta vidjeti i procitati.scholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:38Tačno tako.belosevic23 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:27Ma nije problem i ne sumnjam da ce biti solidni i nece puno biti losiji od sadasnjih ako i budu ali nije to valjda cilj. Nama trebaju pojacanja ! Prosjek igrace vise volim dovesti iz konjica, tuzle, zenice dati nasim momcima 5-6k eura a ne nekim polovnjacima. Ako je stranac mora biti puno bolji od domacegscholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:07
I ja sam se drug jučer raspitao kod drugova iz Srbije.. i stvarno su mi rekli da je solidan igrač. Problem je što to "solidan" meni lično nije dovoljno - imamo mi solidnih koliko hoćeš. Kad sabereš sve veznih što imamo, dobiješ otprilike jednog i po veznjaka.. i oni nam doveli još prosjeka - jest, tačno to nam treba.
Samo se više ne mogu praviti budala.![]()
Na ovim pozicijama, mi imamo širine za bacanje.. ali je kvalitet upitan. Ne kontam koja je poenta ovog? Osim toga što smo sj.ebali par milja plate za igrača otprilike nivoa Mustafića. Ili dovedi nekog ko pravi razliku, ili nemoj nikog i guraj to što imaš.
Stvarno me ne čudi od ovih mlađih momaka, al da se stariji prave budale i fol ne kontaju šta nam smeta.. majke mi, nevjerovatno. Pa samo idemo više u qrac dragi ljudi.
Mi zivimo u oblacima drama. U nasim ocima smo mi Man Utd, a realnost je nesto drugacija.
Eto prosle godine smo svi prizivali i molili Boga da nam dodju Durakovic, beganovic, i svi ostali ii? Pa su dovedeni Vrancici, Viverosi? Pa je dosao trener i doveo igrace po svojim zeljama?
Evo sad je faza ovog latermea i Zekic ispade bilde, doveden da sroza svoj ugled sa nabacanim polovnjacima? Mozda su ovo momci karakterni, mudoviti.. mozda susta suprotnost od Matanovica? kako god da okrenemo, opservacije na stranu. Da ih vidimo na djelu? Pa da svi kolektivno ****?
Nije ni cudo sto u svakom igracu kojeg ruzno prekrizimo izazovemo one najdublje osjecaje, porive za osvetom.. neki licni nivo.
stvarno sta da smo u borbi za opstanak? Ko bi nas pratio? Pa ljudi dragi, sjetite se samo sastava u Sabljicevoj eri? Jel vas to zadovoljava?
Ljudi izgubili pojam vremena, pa uporedjuuju neke 2010 sa 2024om i koga smo tad dovodoili a koga danas? nista isto nije tad i danas.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nije tačno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:13Nije tačno,osim toga očigledno je da se ne razumiješ u fudbal.Napoli je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:06Dal nikad nije bio među najborbenijima na terenu. Koliko god on bio loš ili dobar igrač, talenat... on je igrao isključivo za svoje dupe i svoju statistiku, mahao ručicama i glumio zvijezdu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54
Bijednik do bijednika
Momak je borben i u svaki duel je ulazio maksimalno koliko mu konstitucija dozvoljava,nije hrmpalija da se hvata za vratove kao Đurićković i da na osnovu toga kupi poene o borbenosti.
Borben je i na osnovu pretrčanih distanci, borben je po broju šprinteva i ponavljanja na utakmici ali vi to naravno ne vidite jer ne znate.
I još jedna stvar,on je okomit ide u završnicu nije mu odlika asistencija već postizanje gola,taj kreativac je bio Avramovski on je zadužen za asistencije.
Treneri su ga pokušali vratiti u sredinu ali nije imao učinka,pa ste onda krenuli sa izmišljanjem da ga Mirza gura prije Avrama iako je igrao kod svakog trenera i jasno je ko dan da je Dal bolji igrač i da mu se treba otvoriti prostor ali niste mogli ništa racionalno vidjeti jer ste zasljepljeni mržnjom.
Njegova odlika su solo prodori, šutevi i nabijanje vlastite statistike. Trčanje bez lopte i borbenost ni u kom slučaju. Igrača koji i jednoj utakmici napravi 3 opasne kontre protivniku i koji nakon gubitka lopte stane i digne ruke ne možeš nazvati borbenim nikako.
On je u većini utakmica imao svu slobodu u igri i pokrivao prostor napadača i igra Sarajeva je bila podređena njegovoj statistici.
Čuj Dal borben jbm ti život

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Imamkarbarum, keli, leo1946, mire971, N3R3D, striktnosarajevski, TETRAPAK i 92 gosta.