FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 mar 2011, 23:24

Evo gospodina Nijaza Brkovića na BHT1. 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 mar 2011, 23:30

zeljocity je napisao/la:Ima li iko informacije o tome koliko bi novom rukovodstvu saveza trebalo vremena da ponovo savez registruje i tako te stvari znaci koliko bi im trebalo vremena u slucaju suspenzije da nas dignu na noge?? P.S bez kopiranja novinskih clanaka i tako tih stvari. Znaci ako moze info od nekog ko se malo bolje razumije u sve ovo. Unaprijed hvala.
Ja koliko sam upučen u prethodnim slučajevima kada je god UEFA ili FIFA suspendovala neki od saveza, isti nije primljen u članstvo sve dok nisu ispunjeni zahtjevi te dvije organizacije...

Tako da dok se ne usvoji status koji zahtjeva UEFA nema ni novog članstva...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 mar 2011, 09:02

savez koji je suspendovan GUBI SVE !!!
Koeficijente za euro takmicenja..znaci imamo 0 kada nas ponovo prime u uefu
Igraci mogu ici besplatno iako imaju vazece ugovore (i njihovi ugovori sa savezom su suspendovani)
Ako bude BAN, a bude trajao vise od 3 mjeseca jedan vas iz kluba mi je reko ....KATANAC i na kosevo i na grbavicu

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 mar 2011, 09:11

A i ta UEFA mi stvarno ide na zivac!!! Pa kazni one koji su krivi a ne sve!!! Cuj kolektivno kaznjavanje gdje je tu logika? Ne znam ali se stvarno nadam da imaju rezervni plan da ovo sve prodze sto brze. Znaci onda repka nam gubi i boodove koje su do sada osvojili u kvalifikacijama?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 mar 2011, 09:47

jos nesto..
gubimo stalno CLANSTVO u UEFI
gubimo pristup svim njihovim fondovima (iz tih fondova su se namirivali mafijasi - grobari naseg fudbala)
kad se sredi situacija (ako se ikad sredi) ponovo moramo aplicirati za clanstvo u uefi...pa oni ponovo glasaju dali da nas prime ili ne
uglavnom sa ovim mjerama te tjeraju da skontas da ti je besmisleno igrati nacionalni sampionat (ima vec najava da par klubova u slucaju BANA ..nece igrati) a i ako nastavis svoju ligu ...svi rezultati i sampion i drugi itd itd...nisu vazeci...ustvari , nisi ni duzan nastaviti takmicenje jer te nema ko kazniti tj sve odluke saveza su NEVAZECE
udruzena 2 lobija ruse sve sto mirise na drzavnost BiH...to je jedina istina
do sada su pokusali samo kroz politiku ali sada idu kroz fudbal jer jedini on ima kakvih takvih uspjeha u BH sportu opcenito
sto nisu pokusali kroz kosarku..karate...skijanje...odbojku..rukomet
mizerni rezultati i ne atraktivna takmicenja
neka nam se Bog Smiluje

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 mar 2011, 09:53

FCS-FCS je napisao/la:jos nesto..
gubimo stalno CLANSTVO u UEFI
gubimo pristup svim njihovim fondovima (iz tih fondova su se namirivali mafijasi - grobari naseg fudbala)
kad se sredi situacija (ako se ikad sredi) ponovo moramo aplicirati za clanstvo u uefi...pa oni ponovo glasaju dali da nas prime ili ne
uglavnom sa ovim mjerama te tjeraju da skontas da ti je besmisleno igrati nacionalni sampionat (ima vec najava da par klubova u slucaju BANA ..nece igrati) a i ako nastavis svoju ligu ...svi rezultati i sampion i drugi itd itd...nisu vazeci...ustvari , nisi ni duzan nastaviti takmicenje jer te nema ko kazniti tj sve odluke saveza su NEVAZECE
udruzena 2 lobija ruse sve sto mirise na drzavnost BiH...to je jedina istina
do sada su pokusali samo kroz politiku ali sada idu kroz fudbal jer jedini on ima kakvih takvih uspjeha u BH sportu opcenito
sto nisu pokusali kroz kosarku..karate...skijanje...odbojku..rukomet
mizerni rezultati i ne atraktivna takmicenja
neka nam se Bog Smiluje

Pa to ti je nastavljanje Dodikove politike samo sto ovdje gube!!! Eto dobit cemo suspenziju pa sta? Primit ce nas ponovo u UEFU i FIFU ali onda nema dzidza midza vise. JEDAN PREDSJEDNIK i tacka!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 mar 2011, 10:56

postoji mogucnost da se dovede privremeni savez koji ce uefa izabrat ili fifa,kao sto je bio slucaj u angoli ...samo nesto sumnjam u da ce to uraditi ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 mar 2011, 12:45

Neka je danas dragi Bog na pomoci svim pravim navijacima patriotima i njihovim klubovima koji u srcu nose nasu BiH,mani te se glupih preupcavanja hoce li se Grbavica praviti,jel Kosevo gradski ili stadion komsija,jeli Amar kaznio igrace a uprava Sarajeva svoje suspendovala ili ko su bolji navijaci,ujedinimo se kao 1992 i srusimo ovu djubrad koja dovodi u beznadze nase klubove i repreznetaciju i baca pod noge sav trud i rad u nasim klubovima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 mar 2011, 15:38

FK Željezničar je u svojoj istoriji preživio i nadživio i teže stvari, preživjet će i ovo. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 mar 2011, 16:35

ma ovo je najbolja solucija za nas fudbal mislim drugacije se nikad one mafije ne bi rijesili ,a sad ce se polako i klupko odmotavat ko je koliko zgrnuo imace i sipa posla heheee

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 mar 2011, 16:40

ZELJO MOJA je napisao/la:ma ovo je najbolja solucija za nas fudbal mislim drugacije se nikad one mafije ne bi rijesili ,a sad ce se polako i klupko odmotavat ko je koliko zgrnuo imace i sipa posla heheee
E sad kad UEFA dovede svoje ljude sve ce poći od nule, ali sta ce sada biti sa ŽELJOM ?To me najviše brine. :? Ako nam se igrači razbježe po tamo nekim Kazahntasnikim ligama, najeb.ali smo momentalno.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 mar 2011, 16:43

samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 mar 2011, 16:47

ZELJO MOJA je napisao/la:samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja
E kad skontam Višća, Šeha, Zeba oj sve to džaba ode a mogli smo dobiti masne pare za njih ! :cry: E sad će se neki klubovi po HR usrećiti pravooo! :evil:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 mar 2011, 16:50

ZELJO MOJA je napisao/la:ma ovo je najbolja solucija za nas fudbal mislim drugacije se nikad one mafije ne bi rijesili ,a sad ce se polako i klupko odmotavat ko je koliko zgrnuo imace i sipa posla heheee
Ja i nisam preveliki optimista. Kada određeni Savez bude suspendovan onda FIFA i UEFA naloži tim Savezima da se dogovore, oko određenog pitanja koje "škripi", i kada se dogovore skidaju im suspenziju. Ovi naši se neće dogovoriti nikada, a možda ni tad.
Zato, ne znam šta da mislim. Nije dobro nikako. Ali, trebamo se nadati da će se FIFA i UEFA direktno umješati i riješiti stvari unutar Saveza, ali oni to, koliko znam, ne rade.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 mar 2011, 16:52

E ja sam čuo da više nema nikakvih dogovora već da če UEFA dovest svoje ljude u Savez? :?

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 16:57

nime_tm87 je napisao/la:E ja sam čuo da više nema nikakvih dogovora već da če UEFA dovest svoje ljude u Savez? :?
UEFA moze dati privremeni savez, kada bi se to desilo onda bismo bili kao na konju.
Gamad bi ostala bez icega, igraci ne bi bili lahke mete.
Idealno.

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 29 mar 2011, 17:00

nime_tm87 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja
E kad skontam Višća, Šeha, Zeba oj sve to džaba ode a mogli smo dobiti masne pare za njih ! :cry: E sad će se neki klubovi po HR usrećiti pravooo! :evil:

Ko kaze da ce igdje otici, svaki igrac koji je pod ugovorom isti mora ispostovati, liga se nastavlja kao da se nista ne desava samo sto nema takmicenja u eurokupovima, nasi igraci su pod ugovorom, dobro su placeni i dok je Amar na klupi vjerujte da ni jedan igrac nece otici, a da se za nj ega ne uzmu masne pare, a milion je razloga koji potkrjepljuju te činjenice.
Zadnja izmjena: Daddo_tm, dana/u 29 mar 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 29 mar 2011, 17:04

Daddo_tm je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Ko kaze da ce igdje otici, svaki igrac koji je pod ugovorom isti mora ispostovati, liga se nastavlja kao da se nista ne desava samo sto nema takmicenja u eurokupovima, nasi igraci su pod ugovorom, dobro su placeni i dok je Amar na klupi vjerujte da ni jedan igrac nece otici, a da se za n jega ne uzmu masne pare, a milion je razloga koji potkrijpljuju te činjenice.
Ne znam da li sam upucen, ali po pisanju nekih forumasa, ako se desi suspenzija, oni automatski nisu vezani za klub, tj. nemaju vise ugovor i onda mogu da odu gdje hoce. Sad je samo do njih hoce li ici ili ne.
Da li je ovo tacno, moze li neko ko se razumije da napise nesto vise o tome?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 mar 2011, 17:06

100% Slobodni

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 mar 2011, 17:06

to vazi za igrace koji idu van granica bih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, TefalTava i 49 gostiju.