Naravno da vazi za to, nece preci iz Zeljeznicara u Celik/Olimpik i drugi tim iz drzave.ZELJO MOJA je napisao/la:to vazi za igrace koji idu van granica bih
Igraci su 100% slobodni, e sada je samo pitanje ko je od igraca djubre da napusti klub.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno da vazi za to, nece preci iz Zeljeznicara u Celik/Olimpik i drugi tim iz drzave.ZELJO MOJA je napisao/la:to vazi za igrace koji idu van granica bih
Ne znam da li sam upucen, ali po pisanju nekih forumasa, ako se desi suspenzija, oni automatski nisu vezani za klub, tj. nemaju vise ugovor i onda mogu da odu gdje hoce. Sad je samo do njih hoce li ici ili ne.Daddo_tm je napisao/la:Ko kaze da ce igdje otici, svaki igrac koji je pod ugovorom isti mora ispostovati, liga se nastavlja kao da se nista ne desava samo sto nema takmicenja u eurokupovima, nasi igraci su pod ugovorom, dobro su placeni i dok je Amar na klupi vjerujte da ni jedan igrac nece otici, a da se za n jega ne uzmu masne pare, a milion je razloga koji potkrijpljuju te činjenice.
a sto je djubre jbga?4ever alone? je napisao/la:Naravno da vazi za to, nece preci iz Zeljeznicara u Celik/Olimpik i drugi tim iz drzave.ZELJO MOJA je napisao/la:to vazi za igrace koji idu van granica bih
Igraci su 100% slobodni, e sada je samo pitanje ko je od igraca djubre da napusti klub.
Poenta mog posta nije bila trenutna situacija sa desavanjima oko suspenzije Saveza, vec da se ukaze na to kako se u nasem klubu radi ozbiljno i profesionalno, jer nije mala stvar, imati sve cisto u klubu, gdje nema dugovanja igracima, gdje su placeni penziono i zdravstveno, gdje imate stabilnu finansijsku situaciju i ostale stvari koje su potrebne za dobijanje licence, a ko zna sta ce biti za par mjeseci, pa mozda ce i od ove licence biti koristi ima do juna jos vremena. Srdačan pozdrav4ever alone? je napisao/la:Sada mozes imati 5 licenci i stadion koji je u rangu Orange Arene. Suspenzija svaki tim premier lige sprjecava da igra u Europskim takmicenjima.
Potpisujem.Tek sad će novac od edinovog transfera dobiti na težini jer omogućavaju prebrodimo lakše ovu godinu ako ne bude "evrope".Daddo_tm je napisao/la:Poenta mog posta nije bila trenutna situacija sa desavanjima oko suspenzije Saveza, vec da se ukaze na to kako se u nasem klubu radi ozbiljno i profesionalno, jer nije mala stvar, imati sve cisto u klubu, gdje nema dugovanja igracima, gdje su placeni penziono i zdravstveno, gdje imate stabilnu finansijsku situaciju i ostale stvari koje su potrebne za dobijanje licence, a ko zna sta ce biti za par mjeseci, pa mozda ce i od ove licence biti koristi ima do juna jos vremena. Srdačan pozdrav4ever alone? je napisao/la:Sada mozes imati 5 licenci i stadion koji je u rangu Orange Arene. Suspenzija svaki tim premier lige sprjecava da igra u Europskim takmicenjima.
kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujemtm84 je napisao/la:kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovi sto su do sada radili u savezu vise nikad nece namirisati zgradu fudbalskog saveza!
gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo .....Hamo je napisao/la:Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujemtm84 je napisao/la:kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovi sto su do sada radili u savezu vise nikad nece namirisati zgradu fudbalskog saveza!
gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujem
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....
tebi ko da je 15 godinaCapt_Billy je napisao/la:Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujem
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Lecler, MoSaZeLjo1921, Orvel, Paromlinac, voltron30 i 64 gosta.