Nema ukrali smo ispred nose najveceg talenta srpskog fudbala Partizanu I Zvezdi I pravo je cudo kako amo ga ubijedili da uzima slijedecih 5 godina platu od Sarajeva. Cuj 5 godina. To da nije smijesno bilo bi bezobrazno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:16Ne kontam ni ja dovodjenje ovog momka, sigurno nece imati mjesta u prvom timu. Mozda zaigra u prvom kolu kupa ili kad je vec rijesena utakmica. Zar nema u tim nasim juniorima neki bolji napadac od tog novog igraca
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Delezbolizacija kluba je osnovni prioritet!
Ma nema se smisla ni zagrijavati dok se to ne riješi.
Ove fol insajderske, atmosfera i sve što se dešava oko kluba - će postajati samo gore. Ništa neočekivano od samoprozvanih stručnjaka. Spasiti nas može samo i isključivo neko čudo od rezultata u Evropi.
Ma nema se smisla ni zagrijavati dok se to ne riješi.
Ove fol insajderske, atmosfera i sve što se dešava oko kluba - će postajati samo gore. Ništa neočekivano od samoprozvanih stručnjaka. Spasiti nas može samo i isključivo neko čudo od rezultata u Evropi.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 25 jun 2024, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
1. Ostala ekipa BH Real Madrida ili ti ga kluba za kojeg je direktorica, koja ustvari nije direktorica ili čekaj, jeste direktorica, najavila prije više od dvije godine da će za dvije godine biti najbolji na Balkanu. A strepili i gledali bukvalno do zadnjeg kola kako će odigrati strasno Posušje i Vlado Jagodić.morensa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:04Ekipa ostala na okupu, doveli trenera kojeg smo dva puta pokušali nismo uspjeli, rade na pojačanjima ozbiljnim. Zrinjski da je iste doveo bilo bi kako ljudi rade pametno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:01Hajde ti avijatičaru inteligentni objasni kako da se bude pozitivan, sve i da je netacno ovo što je Duška naveo?
2. Trener jedina svijetla tačka u ovom momentu.
3. Halalio bih sve ove dosad dovedene i Zrinjskom i Borcu koji nam se sigurno smiju šta smo doveli.
4. Ako radimo na ozbiljnim pojačanjima, šta su ovi dosad? Neozbiljni, šprdancija pojačanja ili definicija po volji?
Ma koje ba svoje pare daje? Prestanite vise sa tom ublehaskom pricom. Daje on qrciinu, a ne pare.Rule_hz je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:25Cemu sikiracija, nervoza? Covjek daje svoje pare, ulaze kako hoce, valjda ima preporuku za njega pa konta da se može ubost sa njim, on ide svakako na posudbu( ako ne zadovolji ukuse zekica) i sam ce izabrat 25 igraca na kojih ce racunati i to je to ... Ako se pokaže kao pun pogodak imas igraca 5 godina tu i dobar transfer... Ako ne nikom nista ocito da je pristo na najmanje uslove..
Ojadili su i pokrali klub.
Joj kad se na prvoj evropskoj tekmi tim prije početka okupi u krug, zagrljeni, mi svi kontamo neki team talk, hype, a oni zaigraju užičko kolo 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Citas li ti sta sam ja napisao uopste , ko je pozitivan ovdje ne znam sta lupas. Napisao sam da laze za Alena da ga igdje ima i sad kakve to veze ima inteligentni sa pozitivom i ostalim sto je duska napisao. A za Alena znam da laze i treba ga biti stid za to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:01Hajde ti avijatičaru inteligentni objasni kako da se bude pozitivan, sve i da je netacno ovo što je Duška naveo?
Za Ajlu, Poture, Ajne , Vildane , Hureme , SFK ... p.icke materine govorim odavno da su rak rana i da se takvi debili oparuju na racun Sarajeva, a najveci debeli debil sve podrzava i suti.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 25 jun 2024, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja bi volonterski smirio Aylu i Poturu, ako niko neće.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ispade domzalizacija Sarajeva nelosa opcija, a nije vam valjala 

Ovdje si našao pisati nekakvu negativu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:14Ima veze jer je ovaj mali igrac od njegovog druga I nikakvim drugim konekcijama ne bi dosao u Sarajevo u zivotu. Ovaj mali nema mjesta u prvih 50 igraca Sarajeva. Imamo u akademiji do 16 godina 15 boljih igraca.nokee je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:07Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:57Nije niko nista ukrao. Tako su dovedeni igraci.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.
Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.
Zanimljivo, nadasve..![]()
Nije nista protivzakonito. Samo nam dolaze igraci na taj nacin I debelo se naplacuju razni amateri.
Sto reko moj drug. Nek placaju. Dokle kako niko ne zna.
Nemam se ja sta povlaciti. Mogo sam napisati post bez poznanstva Ristica I Skore I sad ne bi vodili ovu diskusiju nit bi ja morao odgovarat na privatne poruke.
Al nema problema. Upravu ste. I treba se povuci pogotovo odavde.
Druga stvar jel fkt ima jos ljudi koji vjeruju da je ona hudnica Ajla toliko mocna I da ona donosi nekakve odluke a Mirvic nema pojma naivan i malo zabrinut.
Ja cu podrzavat Sarajevo dok sam ziv I za razliku od vas pojedinih zaboli me kita ko ce mi prijetiti po forumima pisat mi na fb I tako.

Brate, reci nešto, tačnije uputi kritiku na račun kluba odmah si pljuvač, plav, negativac itd. Neki dan napisah nešto u vezi ovog transfera momak me popljuva nešto u fazonu forumski stručnjak za transfere, očekivao sam bolje od njega.

Sve je dobro Vico, sudije, teren, trener, igrači ma svi su krivi samo nisu Mirvić i uprava. Njih ne diraj ako oni odu gasimo se.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Meni upravo leglaMaroon1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:12nokee je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:07Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:57Nije niko nista ukrao. Tako su dovedeni igraci.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.
Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.
Je li pala petoba brate iskreno![]()

Yebem ti lopovluk, meni po cvaju davaju, ima li mi ko šemu za petobu zavrsit?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
On nam je sad treci napadac koliko shvatam. Nece se naigrati pored Renana i Hamze. Mogli su nekog naseg ubaciti umjesto njega da grije klupujurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:18Nema ukrali smo ispred nose najveceg talenta srpskog fudbala Partizanu I Zvezdi I pravo je cudo kako amo ga ubijedili da uzima slijedecih 5 godina platu od Sarajeva. Cuj 5 godina. To da nije smijesno bilo bi bezobrazno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:16Ne kontam ni ja dovodjenje ovog momka, sigurno nece imati mjesta u prvom timu. Mozda zaigra u prvom kolu kupa ili kad je vec rijesena utakmica. Zar nema u tim nasim juniorima neki bolji napadac od tog novog igraca
Umalo da zaboravim: Paralelno za delezbolizacijom, ozbiljno se pozabavti ovim šatro naivnim wannabe filantropom iz Amerike.
Fakat moraš biti budala pa popušiti ove patetične šupljake da on nema veze s ovim lopovlucima.
Fakat moraš biti budala pa popušiti ove patetične šupljake da on nema veze s ovim lopovlucima.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Halali, poletio sam k'o pile pod halu. Brate, krv u oči udarila, pa ne vidim ni šta čitam. Evo, ni ja ne bih volio da je to istina oko talova, ali brate sve neki cirkusi u zadnje vrijeme. Ovo bi bilo šlag na tortu. I zato ne želim da vjerujem do zadnjeg dokaza.guadalupe je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:21Citas li ti sta sam ja napisao uopste , ko je pozitivan ovdje ne znam sta lupas. Napisao sam da laze za Alena da ga igdje ima i sad kakve to veze ima inteligentni sa pozitivom i ostalim sto je duska napisao. A za Alena znam da laze i treba ga biti stid za to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:01Hajde ti avijatičaru inteligentni objasni kako da se bude pozitivan, sve i da je netacno ovo što je Duška naveo?
Za Ajlu, Poture, Ajne , Vildane , Hureme , SFK ... p.icke materine govorim odavno da su rak rana i da se takvi debili oparuju na racun Sarajeva, a najveci debeli debil sve podrzava i suti.
- Maroon1946
- Kontakt:
De mene ubaci u tu šemu, sekiram se za dž bezveze.morensa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:23Meni upravo leglaMaroon1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:12nokee je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:07
Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..
Je li pala petoba brate iskreno![]()
sad idem dalje do druge petobe
što vi više znate za takove to nama bolje posao ide
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jok, peti izbor.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:25On nam je sad treci napadac koliko shvatam. Nece se naigrati pored Renana i Hamze. Mogli su nekog naseg ubaciti umjesto njega da grije klupujurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:18Nema ukrali smo ispred nose najveceg talenta srpskog fudbala Partizanu I Zvezdi I pravo je cudo kako amo ga ubijedili da uzima slijedecih 5 godina platu od Sarajeva. Cuj 5 godina. To da nije smijesno bilo bi bezobrazno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:16Ne kontam ni ja dovodjenje ovog momka, sigurno nece imati mjesta u prvom timu. Mozda zaigra u prvom kolu kupa ili kad je vec rijesena utakmica. Zar nema u tim nasim juniorima neki bolji napadac od tog novog igraca
Renan, Hamza, Francis i Gulash, pa tek onda ovaj.
Ali i dalje nejasno jer si imao Ploču, ako nije bolji, nije sigurno ni gori od ovog momka.
Nego da mi riješimo 2-3 jača igrača koja su u opcijama, pa da vidimo taj Aktobe.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakav zalog za buducnost 20 godina nema utakmice u karijeri.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:49Brukate se ljudi dragi s tim mahalskim i bespotrebno huškate ljude, pogotovo one naivne kojih ima more. Saznao čovjek čitavu šemu, sve zna u bobu, dajte ba..
Kakve veze ima što se mora platiti za ovog malog, druga stvar lik je možda zalog za budućnost, neće odmah ići u prvih 11. Svi se utališe, Letterme nikako da skonta hudnik, šta raja neće sve izvaliti..![]()
![]()
Da Bog da on postao novi Vlahovic ali ovo postaje sprdnja iskreno.Ne treba kritivi momka nije do njega.
Siguran sam da ni Horde nece ostati nijemi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, boki86, Chony533, napoleon72, NazorUso, SamoDaKazeem i 50 gostiju.