FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Nemanja Mirvic 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ispade Srbija, sutrasnji trening odgodjen pola ekipe nam u zalosti.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
10k 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Lagano knjiga, utakmica i ispit spremat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:57Da se upišem i ja.
Ne znam za vas, ali ja jedva čekam petak i pripremnu protiv Arada![]()

#BordoPrioriteti
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Čestitke na 200000om postuH8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:05Lagano knjiga, utakmica i ispit spremat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:57Da se upišem i ja.
![]()
#BordoPrioriteti

Kakva je nagrada?Kmenkake je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:08Čestitke na 200000om postuH8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:05Lagano knjiga, utakmica i ispit spremat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:57Da se upišem i ja.
![]()
#BordoPrioriteti
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- luckystrike
- Kontakt:
kako ovi slovenci igraju, dođe mi da vratimo rožmana
Pisao sam neki dan o ovome. Da imalo covjek razmisli, ovo ne može biti uredu sta se radi u klubu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Ristic Bratislav koji je igrao sa Skorom za Olimpic sad ima agenciju za igrace RB Sports Agency, inace je super prijatelj sa Alenom I Feđa Dudić je npr clan te agencije tj zastupa ga za Srbiju. Menadzerska proviziija za ovog malog je 50k eura a mali je antitalenat za fudbal. To su rastalili Ristić Alen I Ajla.
Ova trojica sto su dosla su dosla preko Predraga Đorđevica koji ima menadzersku agenciju Dony Menagment AD doduse pod imenom Prentragk Tzortzevits I zastupnik je sva tri ova igraca za inostranstvo. Menadzerska provizija za njih trojicu je 100 k eura I to su rastalili Predrag Đorđevic i Ajla Alimanovic.
I nemojte mi srat ni o kakvoj pozitivi. Uzimaju Tana lopatama I ne posustaju. Napravio je pomocni objekat (teretanu) da zamaze oci investitorima kojih pored Tana ima jos nekoliko. Vode klub u propast.
Boga pitaj kakav ce klub biti po odlasku Mirvaha. Ne zbog njega daleko od toga, vec sto su izgleda klub zaduzili i upustili u njega razni šljam.
Skijasi ovo ono a ljudi u fudbalu uspjesniji od nas miljama.
.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Catic, Lovric, Despotovic, Oseji, Memisevic, Prcic. Takve ja info imam.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Matija Nastasic je slobodan 

Od tih "mahalskih" kapitalaca svaki je fenomenalan igrač i ono čemu se svaki navijač nada(o) ovaj prelazni rok. Vjerujem da je Despotović opcija u slučaju odlaska Čatakovića/Oliveire.
Oseji je dobar igrač, ali problem je to što je stranac, opet možda u slučaju eventualnog odlaska.
Memišević, Lovrić i Prcić su beton igrači, ali mislim da svaki od njih može/ima bolju ponudu.
Tako da na kraju trke, Ćatić mi jedino tu djeluje realno, a mislim da bi nam se i odlično uklopio u ekipu.
Oseji je dobar igrač, ali problem je to što je stranac, opet možda u slučaju eventualnog odlaska.
Memišević, Lovrić i Prcić su beton igrači, ali mislim da svaki od njih može/ima bolju ponudu.
Tako da na kraju trke, Ćatić mi jedino tu djeluje realno, a mislim da bi nam se i odlično uklopio u ekipu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:

Ma šta Rožmana samo. I Kramara vratiti

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, nedimmmm1337, Rodman i 79 gostiju.