FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Raja halalite, ja od sto poslovnih sto privatnih obaveza nista nisam upratio ni gledao tekme. Ko obecava od pojacanja i kakva nam je situacija sq prvih 11, nazire li se ? I sta nam je s Gulisom hoce li biti hljeba od njega ili ona standardna prica kad dodje kod nas neznalica a u svakom drugom klubu ove lige je Musiala.
ĐorđevićGomis99 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 12:26Raja halalite, ja od sto poslovnih sto privatnih obaveza nista nisam upratio ni gledao tekme. Ko obecava od pojacanja i kakva nam je situacija sq prvih 11, nazire li se ? I sta nam je s Gulisom hoce li biti hljeba od njega ili ona standardna prica kad dodje kod nas neznalica a u svakom drugom klubu ove lige je Musiala.

Prvu nisam gledao, jučer drugo poluvrijeme se Guli nije vidio, da nije bilo pauze na pola poluvremena za osvježenje, ne bih ni znao da je u igri (tad ga vidio da stoji sa ekipom), mada igralo se protiv Shakhtara, osim Kyeremeha i pressinga Hamzića, te Đorđevića, malo se šta i moglo vidjeti iskreno
Keremeh je postao jako bitan igrac za nas. Jedan od rijetkih, trenutno, u ekipi koji moze napraviti neki prodor, igraca vise, kreaciju...asistenciju.
Igrac koji je je bio jako podcijenjen, stasava u jednog od bitnijih igraca u ekipi.
Igrac koji je je bio jako podcijenjen, stasava u jednog od bitnijih igraca u ekipi.
- FKS -
Sigurno, ali mora ga vratit na poziciju iza Hamze, tu se preporodio, ne moze on igrati LWB nikako defanzivno je slab.
-
- Kontakt:
Slazem se ali u nedostatku lwb on je najbolje sto imamo volio bi da ga tu ne trosimo...
Po meni opcije u napadu Hamza ili Renan jedno mjesto a drugo Gulisha ili Francis
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑27 jun 2024, 13:30šta li će biti s Viverosom? on ima isto tako ugovor još dvije godine, a posudba mu ističe s krajem ovog mjeseca.
Valjda se može uzeti nešto para za njega?
Tibor Halilovic slobodan igrac. Mirva 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Odličan igrač, spominjao se i u kontekstu reprezentacija kada je bio u strašnoj formi u Holandiji, unaprijedio bi nas za 20%.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Slazem se i ja s tim, i to si upravu. Dosli smo do zakljucka da se fine pare moraju dat da se dovede masinerija na LWB pod hitnojohntravolta123 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:50Slazem se ali u nedostatku lwb on je najbolje sto imamo volio bi da ga tu ne trosimo...
Po meni opcije u napadu Hamza ili Renan jedno mjesto a drugo Gulisha ili Francis
Naravno uvijek unese svjezinu, posljednjih deset tekmi je najbolji bio. Cak i na onom derbiju najopasniji strucnjak ga izvede na poluvremenu i vise nismo prilike imali. Ali treba reci da trenutno ima najbolje fizicke predispozicije i mogucnosti pogotovo sto se trke tice.
Jatta zapratio klub, to je to izgleda samo zvanična potvrda treba.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Keremeh je bio uz Catakovica nas najbolji igrač na proljeće.
(Ali tek poslije prvog derbija,kada mu je stručnjak promjenio
Poziciju)!
Kasnije,Rozman ga je koristio kao nekog djokera.
Najexplozivniji,okomit nije se bojao uci u dribling ili
Duel.Zavrsnica mu je puno slabija,kad se samo sjetim
One prve šanse na početku protiv Borca u Kupu.
Zbog nekog čudnog razloga nešto mu ne ide sa kramponina
Na kopačkama?!Ali odlična energija i okomitost prodora.
Ipak po meni nas najbolji igrač je Renan!!Njemu samo
Treba dobar paker ili prodorno krilo da počne zabijati.
Zali Boze truda i talenta.
(Ali tek poslije prvog derbija,kada mu je stručnjak promjenio
Poziciju)!
Kasnije,Rozman ga je koristio kao nekog djokera.
Najexplozivniji,okomit nije se bojao uci u dribling ili
Duel.Zavrsnica mu je puno slabija,kad se samo sjetim
One prve šanse na početku protiv Borca u Kupu.
Zbog nekog čudnog razloga nešto mu ne ide sa kramponina
Na kopačkama?!Ali odlična energija i okomitost prodora.
Ipak po meni nas najbolji igrač je Renan!!Njemu samo
Treba dobar paker ili prodorno krilo da počne zabijati.
Zali Boze truda i talenta.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Bojim se da necemo iskoristiti puni potencijal Renana i Keremeha ali eto i Hamza je u odlicnoj formi bio, ne znam kako bi se mogli ukomponovati.
-
- Kontakt:
Hamza I Renan trebaju igrati dva špica u situaciji gdje igramo 3-5-2. Hamza je cijeli zivot prije Sarajeva igrao iza spica ili polušpica I zna podvalit I zna sve s loptom I ta pozicija mu je prirodna.
AKo kad okrenemo na 3-4-3 onda Hamza treba igrati centralnog a Kyeremeh I Guliasvili na stranama. Jedan je uvijek višak od ove ofanzivne četvorke a I mislim da će se lijevo dovesti igrač/I jer ih nemamo ni beka ni wing beka ni krilo. Sve je desno. I Kyeremeh I Guliasvili su desna krila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Volio bih vidjeti anketu:"Zna li Alen Škoro složiti Zekiću šampionsku ekipu?"
-
- Kontakt:
Ima li kakvo pojačanje na vidiku ili da se pripremamo za novi rat sa savezom 

Istekli ugovori josipu drmicu i tiboru halilovicu
Halilovic bi rijesio sve probleme u veznom redu
Drmic je leon benko na steroidima
Hajde mirvicu reaguj!
Halilovic bi rijesio sve probleme u veznom redu
Drmic je leon benko na steroidima
Hajde mirvicu reaguj!
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Haksss, HariTz, Jadnimi, JuricaSpindl, Konzerva, muhamedhulk, N3R3D, Rule_hz i 104 gosta.