Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

skyisthelimit

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la skyisthelimit » 29 mar 2011, 22:41

ono ako je cist gol ja sam Martin Luther King.. toliko

edit: @devil, to je to---gol nije cist, samo sudije su us.rale sto nisu odmah ponistili, onako je ofirno :roll:
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 29 mar 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 29 mar 2011, 22:42

Haha ofsajd nakon tri minuta svira, ovo je zaista presmješno...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 29 mar 2011, 22:42

Pa ovo stvarno nema smisla.Nije ni ovaj bod toliko los al sva tri smo veceras trebali uzet. Platinijeva **** su jos jednom pokazala svoje lice pa ce utakmica sa zabarima bit jos zanimljivija. Za mene je ovo neuspjeh,ali imajuci u vidu remi Slovenaca nista nije gotovo i sa istim skorom nastavljamo.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 mar 2011, 22:43

Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
nema potpisa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2011, 22:43

Estonci oramotiše Srbiju u dvije utakmice možda je ovaj put odlučujući faktor bio snijeg.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 mar 2011, 22:44

Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 29 mar 2011, 22:44

Admir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od toga
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2011, 22:46

B o X je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od toga
Brate on je pokazao na centar,pomocni krenuo na centar,i onda kada smo krenuli da se vracamo na teren tup ofsajd,i to je pokazao da je faul nad golmanom a ne ofsajd. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 29 mar 2011, 22:46

drinin vuk je napisao/la:
Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.
Vucino ajd sto nisu dali gol vec sto nisu stative pogodili. Al dobro mozda i zavrse treci. :mrgreen:
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 22:47

B o X je napisao/la:
Pa to da vas malo zaebaju,ovako je sladje(barem meni :lol: )

Ae necu vise dolaziti.Cekam Janezu da vas oderu :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 mar 2011, 22:48

Sami ste ispustili pobjedu susjedi, sami ste sebe pobjedili, ništa drugo. Imali ste finih šansi, bili bolji, ali nekad nije ni to dovoljno. Pacerski gol, ne znam kakvi su vam drugi golmani, onaj mi je malo nesiguran lik.
A dobro reče Stefan, ono jest ofsajd, samo eto, malo duže trebalo sucu da skonta..
Ne znam čemu sad optuživati Uefu za vlastite promašaje.. Da je baba muško.......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 mar 2011, 22:48

Saurman je napisao/la:Estonci oramotiše Srbiju u dvije utakmice možda je ovaj put odlučujući faktor bio snijeg.. :)
Srbija se sama osramotila. Estonci nisu uradili nista do kasapljenja startovima. Realno smo trebali da ih izujemo, ali spletom neverovatnih okolnosti se dogodilo suprotno.
Realno, video sam da je gol dat iz ofsajda.

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 29 mar 2011, 22:49

Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 mar 2011, 22:50

dubrava je napisao/la:Sami ste ispustili pobjedu susjedi, sami ste sebe pobjedili, ništa drugo. Imali ste finih šansi, bili bolji, ali nekad nije ni to dovoljno. Pacerski gol, ne znam kakvi su vam drugi golmani, onaj mi je malo nesiguran lik.
A dobro reče Stefan, ono jest ofsajd, samo eto, malo duže trebalo sucu da skonta..
Ne znam čemu sad optuživati Uefu za vlastite promašaje.. Da je baba muško.......
' у праву "," је у ове $ " " $ $ ? на терену,ја ' се " у њега ¥," ' га ' $ $ $ $ " за ".? " се $ " све у $ " са ? на тој $ " " све је % " отворено,% $ ' УЕФА " " ? она " " & ? " - $.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2011, 22:52

S.Irska i Slovenija mrcvarili u Belfastu 0:0 iako po statistici SLovencima nije htela lopta u gol.
U ovoj grupi je sada festa.Italijani su sigurni sa 13 bodova.Mi i slovenci imamo po 8 te utakmicu vise u odnosu na Estoniju koja ima 7,te S.Irsku koja ima 6 bodova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 22:54

republika+srpska je napisao/la:
Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....
Nitko nije do vijek slavio, pa neces ni ti! Nemoj se radovati nasoj (ne)sreci.. ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

lesinarDV
Kontakt:

Post Postao/la lesinarDV » 29 mar 2011, 22:54

Поносан на вас ?.& " на све " - на &," то $.
? " ¥ " $ " сутра уз вас.
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 mar 2011, 22:56

Sami smo sebi krivi kad promasimo 2 mrtva zicera... Jos jednom se ispostavlja da gubimo bodove zbog menadzerskih i foteljaskih igraca - Brkic ! Lik napravi 2 kixa za gol u 2 tekme i on ako je bolji od Stamenkovica pa i ovog Saranova, ja pojedem i monitor i tastaturu!

Jos nesto, onaj Ivanovic me toliko u poslednje vrijeme iritira! Lik igra nonsalantno da je to strasno! Treba njega malo na kluparu, na dobro hladjenje...

S druge strane, velike pohvale za Racu i Pantelica!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 29 mar 2011, 22:56

Bože dragi na šta smo spali, da se mučimo sa reprezentacijama kao što su Estonija, S. Irska i Slovenija. Boli me ona stvar što danas svi igraju fudbal, to mi baš i nije neki argument, ovakve bi ekipe morali gladko pobjedjivat i tačka.
YNWA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 mar 2011, 23:02

marconato je napisao/la:Sami smo sebi krivi kad promasimo 2 mrtva zicera... Jos jednom se ispostavlja da gubimo bodove zbog menadzerskih i foteljaskih igraca - Brkic ! Lik napravi 2 kixa za gol u 2 tekme i on ako je bolji od Stamenkovica pa i ovog Saranova, ja pojedem i monitor i tastaturu!

Jos nesto, onaj Ivanovic me toliko u poslednje vrijeme iritira! Lik igra nonsalantno da je to strasno! Treba njega malo na kluparu, na dobro hladjenje...

S druge strane, velike pohvale za Racu i Pantelica!
Eh da je samo on u pitanju, mi bismo bili na konju.
Petrovic je ovom izvedbom kupio sebi mesto u ekipi, sve dok se ne proda - a to je kategorija vecnosti izgleda.slika
Milijas, Trifunovic, Miric :?: :?: :?: WTF
Jovanovic je postao novi Koroman.slika
Bisevac je korektan, ali nista vise od toga.
Pizon opet glupo vodio utakmicu.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.