edit: @devil, to je to---gol nije cist, samo sudije su us.rale sto nisu odmah ponistili, onako je ofirno
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- skyisthelimit
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
ono ako je cist gol ja sam Martin Luther King.. toliko
edit: @devil, to je to---gol nije cist, samo sudije su us.rale sto nisu odmah ponistili, onako je ofirno
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 29 mar 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Haha ofsajd nakon tri minuta svira, ovo je zaista presmješno...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- republika+srpska
- Kontakt:
Pa ovo stvarno nema smisla.Nije ni ovaj bod toliko los al sva tri smo veceras trebali uzet. Platinijeva **** su jos jednom pokazala svoje lice pa ce utakmica sa zabarima bit jos zanimljivija. Za mene je ovo neuspjeh,ali imajuci u vidu remi Slovenaca nista nije gotovo i sa istim skorom nastavljamo.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
nema potpisa
Estonci oramotiše Srbiju u dvije utakmice možda je ovaj put odlučujući faktor bio snijeg.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- drinin vuk
- Kontakt:
" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Brate on je pokazao na centar,pomocni krenuo na centar,i onda kada smo krenuli da se vracamo na teren tup ofsajd,i to je pokazao da je faul nad golmanom a ne ofsajd.B o X je napisao/la:ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- republika+srpska
- Kontakt:
Vucino ajd sto nisu dali gol vec sto nisu stative pogodili. Al dobro mozda i zavrse treci.drinin vuk je napisao/la:" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
- Megamon
- Kontakt:
Pa to da vas malo zaebaju,ovako je sladje(barem meniB o X je napisao/la:ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
Ae necu vise dolaziti.Cekam Janezu da vas oderu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sami ste ispustili pobjedu susjedi, sami ste sebe pobjedili, ništa drugo. Imali ste finih šansi, bili bolji, ali nekad nije ni to dovoljno. Pacerski gol, ne znam kakvi su vam drugi golmani, onaj mi je malo nesiguran lik.
A dobro reče Stefan, ono jest ofsajd, samo eto, malo duže trebalo sucu da skonta..
Ne znam čemu sad optuživati Uefu za vlastite promašaje.. Da je baba muško.......
A dobro reče Stefan, ono jest ofsajd, samo eto, malo duže trebalo sucu da skonta..
Ne znam čemu sad optuživati Uefu za vlastite promašaje.. Da je baba muško.......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Srbija se sama osramotila. Estonci nisu uradili nista do kasapljenja startovima. Realno smo trebali da ih izujemo, ali spletom neverovatnih okolnosti se dogodilo suprotno.Saurman je napisao/la:Estonci oramotiše Srbiju u dvije utakmice možda je ovaj put odlučujući faktor bio snijeg..
Realno, video sam da je gol dat iz ofsajda.
- republika+srpska
- Kontakt:
Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
- drinin vuk
- Kontakt:
' у праву "," је у ове $ " " $ $ ? на терену,ја ' се " у њега ¥," ' га ' $ $ $ $ " за ".? " се $ " све у $ " са ? на тој $ " " све је % " отворено,% $ ' УЕФА " " ? она " " & ? " - $.....dubrava je napisao/la:Sami ste ispustili pobjedu susjedi, sami ste sebe pobjedili, ništa drugo. Imali ste finih šansi, bili bolji, ali nekad nije ni to dovoljno. Pacerski gol, ne znam kakvi su vam drugi golmani, onaj mi je malo nesiguran lik.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
S.Irska i Slovenija mrcvarili u Belfastu 0:0 iako po statistici SLovencima nije htela lopta u gol.
U ovoj grupi je sada festa.Italijani su sigurni sa 13 bodova.Mi i slovenci imamo po 8 te utakmicu vise u odnosu na Estoniju koja ima 7,te S.Irsku koja ima 6 bodova.
U ovoj grupi je sada festa.Italijani su sigurni sa 13 bodova.Mi i slovenci imamo po 8 te utakmicu vise u odnosu na Estoniju koja ima 7,te S.Irsku koja ima 6 bodova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nitko nije do vijek slavio, pa neces ni ti! Nemoj se radovati nasoj (ne)sreci..republika+srpska je napisao/la:Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Поносан на вас ?.& " на све " - на &," то $.
? " ¥ " $ " сутра уз вас.
? " ¥ " $ " сутра уз вас.
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
Sami smo sebi krivi kad promasimo 2 mrtva zicera... Jos jednom se ispostavlja da gubimo bodove zbog menadzerskih i foteljaskih igraca - Brkic ! Lik napravi 2 kixa za gol u 2 tekme i on ako je bolji od Stamenkovica pa i ovog Saranova, ja pojedem i monitor i tastaturu!
Jos nesto, onaj Ivanovic me toliko u poslednje vrijeme iritira! Lik igra nonsalantno da je to strasno! Treba njega malo na kluparu, na dobro hladjenje...
S druge strane, velike pohvale za Racu i Pantelica!
Jos nesto, onaj Ivanovic me toliko u poslednje vrijeme iritira! Lik igra nonsalantno da je to strasno! Treba njega malo na kluparu, na dobro hladjenje...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Bože dragi na šta smo spali, da se mučimo sa reprezentacijama kao što su Estonija, S. Irska i Slovenija. Boli me ona stvar što danas svi igraju fudbal, to mi baš i nije neki argument, ovakve bi ekipe morali gladko pobjedjivat i tačka.
YNWA!
Eh da je samo on u pitanju, mi bismo bili na konju.marconato je napisao/la:Sami smo sebi krivi kad promasimo 2 mrtva zicera... Jos jednom se ispostavlja da gubimo bodove zbog menadzerskih i foteljaskih igraca - Brkic ! Lik napravi 2 kixa za gol u 2 tekme i on ako je bolji od Stamenkovica pa i ovog Saranova, ja pojedem i monitor i tastaturu!
Petrovic je ovom izvedbom kupio sebi mesto u ekipi, sve dok se ne proda - a to je kategorija vecnosti izgleda.
Milijas, Trifunovic, Miric
Jovanovic je postao novi Koroman.
Bisevac je korektan, ali nista vise od toga.
Pizon opet glupo vodio utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.