edit: @devil, to je to---gol nije cist, samo sudije su us.rale sto nisu odmah ponistili, onako je ofirno

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
Brate on je pokazao na centar,pomocni krenuo na centar,i onda kada smo krenuli da se vracamo na teren tup ofsajd,i to je pokazao da je faul nad golmanom a ne ofsajd.B o X je napisao/la:ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
Vucino ajd sto nisu dali gol vec sto nisu stative pogodili. Al dobro mozda i zavrse treci.drinin vuk je napisao/la:" & " " " ' у " не ' ? $,е $ &,$ сте ? $ ".А " су то.Al' komsija jaki ovi Estonci u pm
Pa to da vas malo zaebaju,ovako je sladje(barem meniB o X je napisao/la:ma jest ofsajd ali ako ga nisi sviro kad je bio zašto ga sviraš nakon 3 minuta od togaAdmir_Sa je napisao/la:Luda utakmica na kraju, Srbi mashe dva zicera, primaju glup ko i onda Estonci fulaju zicer, a ovima ponistavaju gol u 94min. Evo devil kaze da je ofsajd bio
Srbija se sama osramotila. Estonci nisu uradili nista do kasapljenja startovima. Realno smo trebali da ih izujemo, ali spletom neverovatnih okolnosti se dogodilo suprotno.Saurman je napisao/la:Estonci oramotiše Srbiju u dvije utakmice možda je ovaj put odlučujući faktor bio snijeg..
Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
' у праву "," је у ове $ " " $ $ ? на терену,ја ' се " у њега ¥," ' га ' $ $ $ $ " за ".? " се $ " све у $ " са ? на тој $ " " све је % " отворено,% $ ' УЕФА " " ? она " " & ? " - $.....dubrava je napisao/la:Sami ste ispustili pobjedu susjedi, sami ste sebe pobjedili, ništa drugo. Imali ste finih šansi, bili bolji, ali nekad nije ni to dovoljno. Pacerski gol, ne znam kakvi su vam drugi golmani, onaj mi je malo nesiguran lik.
A dobro reče Stefan, ono jest ofsajd, samo eto, malo duže trebalo sucu da skonta..
Ne znam čemu sad optuživati Uefu za vlastite promašaje.. Da je baba muško.......
Nitko nije do vijek slavio, pa neces ni ti! Nemoj se radovati nasoj (ne)sreci..republika+srpska je napisao/la:Pa dobro tebi je prva,a mozda i druga jer mozda ovu jednu sto sam ja proslavio danas i ti si.A et jbg ja cu fino zaspat,mada nekad nocas oko 5,ako ova kisa u Majamiju stane,pa mi mozda i jos 3-4 srece budu,jbg ima se moze se... Djokovic,Troicki,Tipsarevic,Jankovic,Ivanovic,Zimonjic.....Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.
Eh da je samo on u pitanju, mi bismo bili na konju.marconato je napisao/la:Sami smo sebi krivi kad promasimo 2 mrtva zicera... Jos jednom se ispostavlja da gubimo bodove zbog menadzerskih i foteljaskih igraca - Brkic ! Lik napravi 2 kixa za gol u 2 tekme i on ako je bolji od Stamenkovica pa i ovog Saranova, ja pojedem i monitor i tastaturu!
Jos nesto, onaj Ivanovic me toliko u poslednje vrijeme iritira! Lik igra nonsalantno da je to strasno! Treba njega malo na kluparu, na dobro hladjenje...
S druge strane, velike pohvale za Racu i Pantelica!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.